İçeriğe Yönlendir

İlginç ve Komik İlanlar

Okyay Pay

Recommended Posts

Adamın soy adı yazar dua et roman yazmamış [emoji23]

Çakma o isim. Metin yazarı diyo. Yazar değil :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Acaba km ile fiyat yerini mi karistirdi:))

60 bin hasar kaydı var galiba... :D

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Arabayla turlarken folyoya mı sarıyormuş ? Bu adamın hayatı zor geçiyordur yav hem de çok zor..

Var öyle yapanlar, var. ben şaşırdım siz şaşırmayın.

nE8J6R.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Emre Sutay
(düzenlendi)

dün görmüştüm, bugün ilanı ekleyeyim diye girdim konuya eklemişsiniz  :)  fotoğraflar araca ait değil, ilan içeriği bir garip.. acep ilginç ilanlar kısmına aday olmaya mı çalışıyorlar bu insanlar napıyor?  :p

bir ara uzun bir dönem; ters dönmüş eti puf ilanı yer almıştı burada..

neyse dayının biri yine ilginçliğini konuşturmuş yine..

bu kadar cep telefonuna kaç para verdi acep :unsure2:  :D  

edit: şimdi farkettim de bu da efsaneymiş  :bravo:

tarihinde Emre Sutay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

neden benim de bir uçak lastiğim yok, kaç para ulen bi lastik demeyin  :D

5Y5AmM.jpg

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Çok dekoratif değil üstelik yazmasaydı at arabası lastiği derdim. [emoji38]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ters takmış. ön arkada. zaten arakaya takılmazdı sürterdi. yol tutuşu fena kötü olarak etkiler bu ters ofset

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek

Otomobilde montaj ülkesiyiz. Bu sebepten hep bunlar. Ne güzel yeni gibi montajını yaparız bunun. Kaydı da yok. Satarken de sağ çamurluk sürtmeden boyalı.  :good1:

çocuklar çizmiştir, möhüm bi şey değil.  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

ilanları resim olarak ta paylaşabilir misiniz. ilanlar yayından kaldırılınca hiç bir anlamı kalmıyor.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
(düzenlendi)

Bende bu ilanı koymak için mizah bölümüne girmiştim bi baktım sen benden önce davranmışsın Doğuş. :)

Bu arkadaşın psikoloji bozulmuş bence, subaru ve volvo dan sonra kim nası gaza getirdiyse 84 bin tl verip poloya binmiş, ve bunun derin pişmanlığını yaşıyo o yüzden çok sinirli. :)

tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bende bu ilanı koymak için mizah bölümüne girmiştim bi baktım sen benden önce davranmışsın Doğuş. :)

Bu arkadaşın psikoloji bozulmuş bence, subaru ve volvo dan sonra kim nası gaza getirdiyse 84 bin tl verip poloya binmiş, ve bunun derin pişmanlığını yaşıyo o yüzden çok sinirli. :)

araba elinde patladığı için fena halde sinir bozukluğu yaşıyor, bir insan araba ilanında 2141 kelimelik açıklama yazarmı? Web sitelerine ben bile o kadar uzun makaleler hazırlamıyorum valla  :)

Yorum bağlantısı
Emre Sutay

ilanı okumaktan sıkıldım  :p

okudukça da radyo ve tvlerdeki saçma sapan telefon kampanyaları reklamları geldi aklıma.. :D  tekrar tekrar aynı cümleleri evirip çevirip kullanmış dayımız  :unsure2: 

ama çok kızdırmışlar belli.. arayıp sormak lazım "çok karışık yazmışın anlamadım bişey, söyle bakalım bi; 65e veriyormu? bayide bu para diye" diye  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...