İçeriğe Yönlendir

İlginç ve Komik İlanlar

Okyay Pay

Recommended Posts

Guest Misafir

dsg sizin olsun, bana sanzuman lazim :biggrin:

Dogus'la anlasin ben karismam:) Ben manuelciyim yasasin Ankara trafigi [emoji23]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Dogus'la anlasin ben karismam:) Ben manuelciyim yasasin Ankara trafigi [emoji23]

Sen hele bi istanbul'a taşın görecem ben senin manuelciliğini 

dsg sizin olsun, bana sanzuman lazim :biggrin:

Çirkinleşirim hatta  :)

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

İlanların sahibinden linkini koymayın resim olarak çekip koyun lütfen :) ilan kaldırılınca biz gülmekten mahrum kalıyoruz :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu şekilde uydurulabiliyor mu eren abi? :unsure2:

Evet hocam. Daha öncede görmüştüm yapanı. Kaput, tampon, 2 far. Çamurluklar aynı. Hatta arka tamponu da yaptınız mı alın size mk 1,5 :D

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

İlginç ve komik değil, tam şikayetlik, hatta ibretlik bir ilan olmuş. Göz göre göre yapmayın bari kardeşim..  :angry:

Paylaşabilecek başka yer bulamadım. Sonuna kadar haklısınız. Bu konuda da mı bir başlık açsak?

Yorum bağlantısı
Misafir

İlginç ve komik değil, tam şikayetlik, hatta ibretlik bir ilan olmuş. Göz göre göre yapmayın bari kardeşim..  :angry:

haksızlık etmeyelim llütfen,km geri çektiği gibi aynı orantıda fiyatıda 8 bin tl geri çekmiş  :D

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

haksızlık etmeyelim llütfen,km geri çektiği gibi aynı orantıda fiyatıda 8 bin tl geri çekmiş  :D

kilometreden çıkardığını beygire yüklemiş. size de yaranılmıyor haa  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

8 ileriyi bir şekilde anladım ama 2 geri  :unsure2:  sanırım şöyle oluyor gerriyy   gelllllyyyy :D

Yorum bağlantısı
Misafir

8 ileriyi bir şekilde anladım ama 2 geri :unsure2: sanırım şöyle oluyor gerriyy gelllllyyyy :D

Mercedes unimog larda 8 iler 2 geri vardır geri nin biri takviyeli olması lazim
Yorum bağlantısı
Misafir

lütfen şahin değil ilanı doğru okuyalım 

Doğan SLX  :biggrin:

Aaaa pardon abi e tamam o zaman fiyat normal  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy
(düzenlendi)

bu şahinci-doğancı tayfaya aracı aldıklarında tazmanya canavarıyla pembe panterleri ücretsiz veriyorlar herhalde. 

tarihinde Serhat ipeksoy tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...