Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 http://www.sahibinden.com/fiat-mirafiori?viewType=Gallery 5 tane daha var onlar pek ısrarcı değil ama Bence suç satan insanların değil, bu araçlara bu benzer isimleri koyan zihniyetin suçu. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Bence suç satan insanların değil, bu araçlara bu benzer isimleri koyan zihniyetin suçu. Mevzuyu derinleştirme abi hepsinde 4 teker var Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Mevzuyu derinleştirme abi hepsinde 4 teker var 5 teker (stepne) Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Bence suç satan insanların değil, bu araçlara bu benzer isimleri koyan zihniyetin suçu. haglısın bir zamanlar toyota corona var idi,adamlar sonra adını carina yabmışlardı. çog yenilikçi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 haglısın bir zamanlar toyota corona var idi,adamlar sonra adını carina yabmışlardı. çog yenilikçi Kesin biz Türk lerden kaynaklı değişmiştir. Klasik espiri Opel korsa, Toyota kor ona.. Gerçi Karina dan da çok şey çıkartırım ama burası yeri değil.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Kesin biz Türk lerden kaynaklı değişmiştir. Klasik espiri Opel korsa, Toyota kor ona.. aarrgg.en son 1998 de askerdeyken ben yapmıştım bunu,yenıden duymayaydım eyiydi.ama neticede opel cors-muş.üretimi halen sürüyor.diğeri silindi gitti Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Kesin biz Türk lerden kaynaklı değişmiştir. Klasik espiri Opel korsa, Toyota kor ona.. Gerçi Karina dan da çok şey çıkartırım ama burası yeri değil.. Bi korum bi de Kamuran Akkor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Bi korum bi de Kamuran Akkor. Buna birtek Kadir İnanır.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Bi korum bi de Kamuran Akkor. ben bi çakarsam bir de ahmet çakar,çıkan kavgada hande yener,ferhat göçer Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 ben bi çakarsam bir de ahmet çakar,çıkan kavgada hande yener,ferhat göçer Buna birtek Kadir İnanır.. Biraz kalın desek oturmaz mıydınız? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Biraz kalın desek oturmaz mıydınız? Ben Stiller, Sen Pean ise Kim Besıncır? Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Ben Stiller, Sen Pean ise Kim Besıncır? Sen kamyonu al, Leonardo di Caprio. Dün televizyona çıktım, annem zor indirdi. Ben ne diyom, sen Celine Dion. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Sen kamyonu al, Leonardo di Caprio. Dün televizyona çıktım, annem zor indirdi. Ben ne diyom, sen Celine Dion. Biz ona ailecek Kamuran Diyoz Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Biz ona ailecek Kamuran Diyoz Sana bi kıllık yapayım, içine kıllarını koyarsın. Ne sarısı? Yasa tasarısı. Cosinus 60, Sinus tutmuş. Adamın biri yarın ölücem demiş, yarmışlar ölmüş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 (düzenlendi) Sana bi kıllık yapayım, içine kıllarını koyarsın. Ne sarısı? Yasa tasarısı. Cosinus 60, Sinus tutmuş. Adamın biri yarın ölücem demiş, yarmışlar ölmüş. Kaya'nın selamı var.. Artık Demirdöküm de çalışmıyormuş. 5 Ağustos 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Murat hocam'la beraber atışmalarınız kamyoncu arka yazılarına benzemiş ya la 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Murat hocam'la beraber atışmalarınız kamyoncu arka yazılarına benzemiş ya la "Yala" derken abi? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 "Yala" derken abi? Yala yol ya la var Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Kaya'nın selamı var.. Artık Demirdöküm de çalışmıyormuş. Sana Neşe'yle Kaya'nın, Hakkı'yla Oya'nın selamı var janim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Sana Neşe'yle Kaya'nın, Hakkı'yla Oya'nın selamı var janim. Demirdöküm' den çıkmış Kaya, Borusan' a girmiş.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Şİkayette rekora gideceksiniz az kaldı Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Şİkayette rekora gideceksiniz az kaldı Kaç oldu la? Rekor kaç? 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Kaç oldu la? Rekor kaç? Daha yok ama bu hızla giderse Kaya,Neşe,Hakkı ve Oya ile forum kurarsınız artık :D Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Daha yok ama bu hızla giderse Kaya,Neşe,Hakkı ve Oya ile forum kurarsınız artık :D Bizim arkadaş onlar. Herkese selamları var. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Bizim arkadaş onlar. Herkese selamları var. Prensip olarak bu şahıslardan selam almıyorum abi Sakata gelecekmişim gibi bir his doğuyor içime :D 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts