İçeriğe Yönlendir

İlginç ve Komik İlanlar

Okyay Pay

Recommended Posts

Hayrettin Bahadir
(düzenlendi)

Acaba ne satıyor  :unsure2:  :unsure2:

rmv2iw.jpg

tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Acaba ne satıyor  :unsure2:  :unsure2:

6 lı, 7 li, şakşakşak, cibili cibili şakşak, çipetpet  ;)

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Bu araçlarda ilginç bi durum var.kaza anında kuyruğunu bırakıyor tıpkı kertenkele gibi..Kaç kaza gördüysem araç ortadan bölünmüş.daha dün haberde vardı araç 2 ye bölünmüş söfor yaralı kurtulmuş

örnek....

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14722139.asp

surucu-parcalanarak-ikiye-bolunen-aracta

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bu araçlarda ilginç bi durum var.kaza anında kuyruğunu bırakıyor tıpkı kertenkele gibi..Kaç kaza gördüysem araç ortadan bölünmüş.daha dün haberde vardı araç 2 ye bölünmüş söfor yaralı kurtulmuş

örnek....

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14722139.asp

Ferrari veya buna benzer kaliteli araçlarda motorun dışarı fırlama özelliği mevcut fakat bizimkiler yolcuyu korumak için direk motor bölümünü fırlatıp yolcuyu koruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

galiba...ön kapıların motor ile hareket etmesi de aerodinamik tasarım..Soför ve yolcu dımdızlak ortada kalıyor sadece

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

galiba...ön kapıların motor ile hareket etmesi de aerodinamik tasarım..Soför ve yolcu dımdızlak ortada kalıyor sadece

Değişeni boyası yok diye göğsümüzü gere gere satıyoruz arabaları, alt kısım çürüyor kimsenin haberi yok.. Benim bir akrabam böyle hatasız boyasız 86-87 model gibi bir arabaya vurdu, marka lazım değil... İkiye bölünme tehlikesi atlatan arabanın şoförü orjinal arabamı ne hale getirdin diye dövünüyordu...Dua et ölmediniz desen anlamaz maalesef... :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban
(düzenlendi)

Değişeni boyası yok diye göğsümüzü gere gere satıyoruz arabaları, alt kısım çürüyor kimsenin haberi yok.. Benim bir akrabam böyle hatasız boyasız 86-87 model gibi bir arabaya vurdu, marka lazım değil... İkiye bölünme tehlikesi atlatan arabanın şoförü orjinal arabamı ne hale getirdin diye dövünüyordu...Dua et ölmediniz desen anlamaz maalesef... :(

Evet metal yorgunluğu diye bişey var ama bence bu kuş serisinde metal çalınması problemi var.Aynı yaşta avrupa bir araç aynı şartlarda böyle yarılmaz..Öyle kazalar var ki lüks marka ve yeni araçlarda 2 parça olmuş resimleri var nette..Ama bu araç aynı kazada tuz buz olur

tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Evet metal yorgunluğu diye bişey var ama bence bu kuş serisinde metal çalınması problemi var.Aynı yaşta avrupa bir araç aynı şartlarda böyle yarılmaz..Öyle kazalar var ki lüks marka ve yeni araçlarda 2 parça olmuş resimleri var nette..Ama bu araç aynı kazada tuz buz olur

Çalınma değildir bütçeye göre otomobil üretmektir.. O arabaların üretildiği yıllarda Ankara da taksilerin neredeyse tamamı kuş serisiydi..İnsanlar gerek vergi gerekse mali açıdan bu araçlara yetişebildiler.. Arabayı arabana göre kullanırsan sıkıntı olmaz, o ağaca vurup ikiye bölünmek için sağlam G kuvveti gerekir.. Arkadan bir tır vurup arabayı 60 km. hızdan 150 km. ye çıkarmadıysa bilemem tabi... :)

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Evet zaten şahinin volvo gibi olmasını beklemiyoruz fakat yukarıdaki resim benzerini çok gördüğümden araçta  tasarım yada malzeme hatası olduğu kanaatine vardım..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Klasik çürük otomobil görüntüsü bunlar... 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

eski tofaşçı olarak, tamam sağlam değil ama, bu görüntüler: taban çürüme fotoğrafları,

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Hayrettin Bahadir

"Ben öğretmenim" dedikten sonra böyle bir açıklama yazan öğretmeni ben ayakta ....  :bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:

27ypu76.png

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Biz çocukken , kasasının çok zayıf olduğunu çok kişi söylerdi, inanmazdım. Tasarım çok hatalı, benzin deposu ile yolcular arasında bir saç bile yoktur, ön cam tuzla buz olur, kaput içeri girer kafa göz bırakmaz, yol tutuş kötüdür, ortadan ikiye ayrılır, direkler teneke gibidir hemen eğilir. Biz de bu araçlardan geldik ama gerçekleri de söylemek lazım.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Ayhan Asil

leon let altlarda ve farlarda 24 RENG SECENEYİ VAR İÇİNDE FULL tehsisatlı arac dabıl teyıp dvd navıgasyon usb hafıza kartı bir suru ozelli var daha sayamadım 2 parca degişeni var sol arka kapı ve on tampon servısde orjinanıyle cızıklerden dolayı belden asyası komle boyaya verdım reng degısıklı olmasın dıye 2015 .6 ayınakadar muyanesı yapıldı ( SIFIR ALACAM İÇİN SATIYORUM HERANGIBI BIR SORUNUN YOK ARACIN )

aciliyetim yok gelen bakar ve gorur alır gıder kacmayacak bır focus  3500 tl aksesuar var uzerınde 

kendı cep telefonumu  yazamıyorum sısdem ızın vermıyor buraya mesaj atın cevap verırım... 

alan arkadasa şimdiden hayırlı ugurlu olsun ..

adminler iş başına :)

:bravo:  :bravo:  :bravo: Şimdi vakit bulup okudum. Ellerine sağlık...

Aynen Serkan abi... :bravo:  :bravo:  :bravo:

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Radara girme teknikleri-1

Radara girmeyecekmiş, içinden geçecekmiş ama olmamış. :D

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
(düzenlendi)

"Ben öğretmenim" dedikten sonra böyle bir açıklama yazan öğretmeni ben ayakta .... :bravo::bravo::bravo::bravo:

27ypu76.png

Öğretmen olduğu için hep Türkçe yazmış. Türkçe kuralına göre kelime iki sessiz harfle başlamaz diyerek aralara sesli harf atmış:) Uygur Türkçesi gibi olmuş:))

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Öğretmen olduğu için hep Türkçe yazmış. Türkçe kuralına göre kelime iki sessiz harfle başlamaz diyerek aralara sesli harf atmış:)Uygur Türkçesi gibi olmuş:))

Saygılarımla.

Bence UYDUR türkçesi olmuş..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...