İçeriğe Yönlendir

Bir Led Nanesi De Benden

Görkem Azizoğlu

Recommended Posts

Görkem Azizoğlu
(düzenlendi)

Büyük ihtimal sorun led de emmi yeşil ve beyaz çok güzel aydınlatması. İlerideki led vites ve teyp civarını diğeri kolçak ve vites arasını aydınlatıyor.

Sarı led'in olduğu fotoğrafta Fotoğraf makinasında İso ayarını artırdım görünmesi için.

Beyaz ledin olduğu fotoğrafda herhangi bir ayar değişikliği yok.

Yarın saat testini bi yapayım. :)

img5934a.jpg

img5945g.jpg

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu
Bence ışık gayet yeterli...

İso ayarını artırdım yazmıştım emmi ndandır. Teyp bile projektör gibi çıkmış. :) Bizim gözün gördüğü 7.sayfadaki fotodaki kadar bir aydınlatmadır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çıplak göze en yakın pozu çekmeye çalış da bi bakalım o zaman..

Yorum bağlantısı
Misafir
Bende azcık zaman bulsamda focus la uğraşsam ledlesem sağını solunu yaa

9 sayfayıda okudum ve inceledim hepsi birbirinden güzel olmuş inşallah zamanım olurda bende bir led aydınlarma yaparım

gece 12 den sonra gel yapalım.ben mondime o vakitlerde yaptım bu işleri. :good1::rolleyes::rolleyes::p

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
Ya Oktay bey arabayı gönderiyim sana , abi sen takıl 1 2 hafta sonra gelir alırım oradan Mehmet ÖZYÜREK abinin yanına gecerim oradan da Yaşar ustanın yanına Mehmet abide karın tokluğuna çalışicam eski sigortacılık bilgilerimi tazeliyim diye

ıhhh 2 hafta yetmez 6 ay lazım.mondim 1 yılda btmedi hala. :rolleyes: hazır mondim yatarken iyi olur bee. :rolleyes:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
gece 12 den sonra gel yapalım.ben mondime o vakitlerde yaptım bu işleri. :good1::rolleyes::rolleyes::good1:

Biraz da uyusan... :p

Bu gidişle seni geceleri banlamak zorunda kalacağım.. Git uyu kardeşim..

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
Biraz da uyusan... :rolleyes:

Bu gidişle seni geceleri banlamak zorunda kalacağım.. Git uyu kardeşim..

aman deyim emmi banlama işini yapma.bu aralar çok uyudum.artık en az 5 saat uyuyorum.standarda bidirdim sayılır.yakında normal saatlere döneceğim.

Abi ben her gun sabah 7:30 da notebook çantaya koyup Vınn ile Şişliden Kalkıp Taaa Herekeye gidiyorum gece 3 e kadar minimum netteyim az uyku ile çok yol alıyorum OKTAY beyde benim gibi herhalde aynı saatlere kadar oda buralarda

sabah 6 7 ye kadar genelde ayaktayım.sonra 9 a kadar falan uyurum.bazen 10.gündüz müşteri çokluğu iş yaptırmıyor.bazende evde takılıyorum.denkleşiyor işte.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
aman deyim emmi banlama işini yapma.bu aralar çok uyudum.artık en az 5 saat uyuyorum.standarda bidirdim sayılır.yakında normal saatlere döneceğim.

Uykuyu uyku saatinde uyu.

Ben yatacağım mesela şimdi..

Abi ben her gun sabah 7:30 da notebook çantaya koyup Vınn ile Şişliden Kalkıp Taaa Herekeye gidiyorum gece 3 e kadar minimum netteyim az uyku ile çok yol alıyorum OKTAY beyde benim gibi herhalde aynı saatlere kadar oda buralarda

Uyuyuuun...

Ararsınız bu günleri.. Bu uykuları... Benden demesi..

Yorum bağlantısı
Ayhan Şahin
Bu gün oturdum düşündüm yine nerelere led taksam diye aklıma aynalar geldi geçen günde bi c-max de görmüştüm, hemen işe koyuldum.

Aynaları söktüm eve getirdim ama sökmeye gerek yokmuş sonradan anladım. Kapak aynaya vidalı filan değilmiş 4 tane tırnak var onlar tutuyor ama ayna kapalı iken çıkarmak gerekli, kapağı ayna açıkken çıkarmayı denemeyin çok zorlanırsınız. :rolleyes:

Ledler için matkapla uygun delikleri açtım. 8er tane geniş açılı beyaz led kullandım. Her ayna için 2 li paralel yaptıktan sonra tüm bağlantıları siyah ısıya dayanıklı silikona gömdüm. Elektriği, daha önce yaptığım kapı altı aydınlatma için tavan lambasından çektiğim kapıdaki + dan aldım. Aydınlatma çok fazla değil ama görüntü güzel oldu tavsiye ederim. :rolleyes:

c80c431f.jpg

c9bc7e04.jpg

272544c7.jpg

74776142.jpg

fd292cba.jpg

6497957f.jpg

güzel olmassına güzel olmuş ama işin en kötü tarafı homejen bir ışık vermesi lazım gelir düşüncesi içerisindeyim..

Yorum bağlantısı
Ayhan Şahin
güzel olmassına güzel olmuş ama işin en kötü tarafı homejen bir ışık vermesi lazım gelir düşüncesi içerisindeyim..

mantar led kullansan dahamı iyi olurdu arkadaşım..karşılaştırmak için öbür tafafına mantar dene istersen geniş açılı haksızmıyım...

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

ledde homojenlik power ledler ile anca sağlanır.bu tarz ledler ile çok zor.sadece görselliği ve birazda işlevselliği bence gayet yeterli.gece bu 8 led inanın çok ciddi aydınlatıyor. :rolleyes:

zaten mantar led ile yapılmış.bir çalışma çeşitleri.

Yorum bağlantısı
Ayhan Şahin
ledde homojenlik power ledler ile anca sağlanır.bu tarz ledler ile çok zor.sadece görselliği ve birazda işlevselliği bence gayet yeterli.gece bu 8 led inanın çok ciddi aydınlatıyor. :rolleyes:

zaten mantar led ile yapılmış.bir çalışma çeşitleri.

doğrudur bende uzun zamandır çalışmalarım var hatta geri vites lambası yaptım..çok aydınlatıyor en kısa sürede fırsat olursa paylaşırım...

Yorum bağlantısı
Misafir
doğrudur bende uzun zamandır çalışmalarım var hatta geri vites lambası yaptım..çok aydınlatıyor en kısa sürede fırsat olursa paylaşırım...

paylaşımınız faydalı olacaktır. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu
mantar led kullansan dahamı iyi olurdu arkadaşım..karşılaştırmak için öbür tafafına mantar dene istersen geniş açılı haksızmıyım...

Oktay Hocam'da demiş ama ledler zaten geniş açılı. :) Haliyle homojen dağılım var.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Görkem, konuları birbirine karıştırdım sanki...

Sub Marin için kullandığın ledler kaç derece açılı ?

Yorum bağlantısı
Misafir
4 ledli park ampulü Arkadaşlar ürün açıklamasında,tüm araçlara uyumludur diyor,park ampulleri tüm araçlarda standartmı,birde yol bilgisayarlı araçlar hariç diyor,bu ampulün yol bilgisayarıyla ne alakası var?

Üstadım çokta standard değil ama duyu olarak uyabilir.Ayrıca çok pahalı ve yetersiz bir led.Linkini verdiğim bölümde her çeşit ledi uyğun fiyatlara temin edebileceğin kaliteli satış linkleri.İncelersen daha fazla bilğin olur.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/Led-power-...-D-t211903.html

Resimde verdiği led 30 derece standar led.Diğer arkadaş ayna altına taktığı led için yazmış.Ona cevaben geniş açı yazıldı.

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Aynen Oktay abinin dediği gibi emmi. Submarine dar açılı aynalar geniş.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

30 derece ise 15 derece ile değiştir bence Görkem..

Değiştirmişkende yeşil yap... :)

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu
30 derece ise 15 derece ile değiştir bence Görkem..

Değiştirmişkende yeşil yap... :)

Evet abi galiba 30derece bunlar. Çünkü çember çok geniş oldu gibi geldi bana.

imgkan.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çember genişledikçe ışık da azalıyor..

Hem dikkat dağıtır..

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Aynen öyle abi sağ bacağa vuruyor zaten bir kısmı. 15 derecelik bulmalı. Bi de en dar açılısı abi bu dediydi hain satıcı. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Aynen öyle abi sağ bacağa vuruyor zaten bir kısmı. 15 derecelik bulmalı. Bi de en dar açılısı abi bu dediydi hain satıcı. :)

Stoğundaki en dar olanmış :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...