Engin Kırtay 23 Nisan 2008 Paylaş 23 Nisan 2008 Kabloları anahtara tam tersi bağlasak olmaz mı ki? Biraz attım ama :lol: maalesef gorkem olmuyor 3 uclu bir anahtar buldum işimi gorecek sanırım olcu aleti ile olctum, tam istedigim gibi.. Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 11 Haziran 2008 Paylaş 11 Haziran 2008 öncelikle elinize sağlık diyorum. yalnız siz 4 seri led + 220 ohm direnç kullandım demişsiniz. benim araç için ayak aydınlatması yaptım seri 4 led taktım o bile yetti yani direnç koyunca dahada düşüyor verdiği ışık nasıl oluyor bu? sizin aracınızda sönük halinde 12 v elektrik sağlamıyor mu? bazı ledler düşük direç ister,bazıları yüksek direç.... o ledin yapısına bağlıdır Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 11 Haziran 2008 Yazar Paylaş 11 Haziran 2008 merhaba,bişey soracaktım .aynanın altındaki ısı gösteren saati nerden aldınız nerden bulabiliriz. Linkte detaylı bilgiler var Cem bey. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?showtopic=160645 Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 17 Haziran 2008 Yazar Paylaş 17 Haziran 2008 Sonunda bitirdik bu ledleride. Park + ayak aydınlatması. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 17 Haziran 2008 Paylaş 17 Haziran 2008 görkem canım olmamış ben anlattım ama teşfikledim seni ama olmamış güle güle kullan kardeşim süper olmuş Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 18 Haziran 2008 Yazar Paylaş 18 Haziran 2008 (düzenlendi) Sağol Sinancım sende ısrar etmeseydin yap yap diye seneye zor bitirirdim bu gidişle ama yaptım oldu. düzenleme:imla 18 Haziran 2008 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 15 Aralık 2008 Yazar Paylaş 15 Aralık 2008 Buyrun arkadaşlar bunlarda yeni yaptıklarım kapı altları, ön kapı içleri, bardaklık, ön saklama gözü. Bardaklık, saklma gözü ve kapı içleri saklama gözleri ledlerini istendiğinde kapatılabilir yaptım dikkat dağıtmaması için. Ön kapılarda 24 er arkalarda 16 şar var aydınlatmaları yeterli. Bizim ufaklığın son hali. Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 15 Aralık 2008 Yazar Paylaş 15 Aralık 2008 Sağol Sinanım bi ilham geldi hepsini bitirdim. Kapıyı sökme konusunda da Gomtanıma teşekkürler yukarı eklemeyi unuttum. Yorum bağlantısı
Ersin Karaca 15 Aralık 2008 Paylaş 15 Aralık 2008 Gerçekten güzel olmuş... Başka led takılacak yeri kaldı mı bunun? Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 15 Aralık 2008 Yazar Paylaş 15 Aralık 2008 Gerçekten güzel olmuş...Başka led takılacak yeri kaldı mı bunun? Submarine unutuldu olmazsa olmaz ama başka zamana Yorum bağlantısı
Ersin Karaca 15 Aralık 2008 Paylaş 15 Aralık 2008 Fotoğrafta var gibi görünüyodu. Submarine işi kolay canım Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 15 Aralık 2008 Yazar Paylaş 15 Aralık 2008 Emeğine sağlık, S Class Mercedesler gibi olmuş kapı altı aydınlatmaların. Bu arada seni kapılar açık halde iken 250 mt uzaktan görenler UFO inmiş sanabilirler Işıl ışıl nur saçıyor etrafına. Araba ufo olsun neysede bu fotoları çekerken yoldan geçen bi arkadaşda bana uzaylıymışım gibi uzun uzun baktı gerçekten. Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 15 Aralık 2008 Paylaş 15 Aralık 2008 Görkem çok güzel olmuş.Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Guest U?ur Demir 15 Aralık 2008 Paylaş 15 Aralık 2008 Eline Sağlık Çok Güzel Olmuş.... bende ledlerle uğraşıyorum ayak aydınlatmalarını, göstergeleri yaptım. bagaj, kapı açma ve tavan kaldı. bu arada kapının altı çok güzel durmuş. gerçi ben sıralı led kullandım hazır çok fazla oldu gibi geldi bana buraya fotoğraflarını koyacam birde sizin görüşlerinizi almak istiyorum. Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 16 Aralık 2008 Paylaş 16 Aralık 2008 Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bol ışıklı günler. Yorum bağlantısı
Barış Çelik 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 Görkem gerçekten harika olmuş... Bende yapacaklarımı arkadaşlara söylüyorum bana sunu diyorlar: yürüyen pavyon. Seninkini görseler ne derler bilemiyorum artık ) Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 2 Şubat 2009 Yazar Paylaş 2 Şubat 2009 Teşekkürler... Bütün ledleri beyaz kullandım sırf pavyon olmaması için. Yorum bağlantısı
Barış Çelik 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 Ama benim taktığım laktığım ledler mavi o loş yaptım en kısa zamanda fotoğraflarını koyacam tam bitmedi çünkü Yorum bağlantısı
Ergün Biçer 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 bunu arka stoplara yapabilirmiyiz acaba Yorum bağlantısı
Kenan Yargıcı 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 fikir herkeste vardır ama emeğe dönüştüremez.güzel emek olmuş.tebrikler. bu arada resmin birinde aynanın civarında sıcaklık göstergesi var.marka ve nerden alındı sorularına biraz bilgi alsam. Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 2 Şubat 2009 Yazar Paylaş 2 Şubat 2009 bunu arka stoplara yapabilirmiyiz acaba Tabiki biraz işçilikle çok güzel şeyler çıkacaktır. fikir herkeste vardır ama emeğe dönüştüremez.güzel emek olmuş.tebrikler.bu arada resmin birinde aynanın civarında sıcaklık göstergesi var.marka ve nerden alındı sorularına biraz bilgi alsam. Marka arabalar için aksesuar üreten bi firma Allride, bi kaç yıl önce migrostan almıştım. Yorum bağlantısı
Ergün Biçer 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 nekadara patlar acaba? arka stoplara ve öne ?? Yorum bağlantısı
Barış Çelik 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 bir sorum olacak merakkımdan soruyorum sağ ve sol parklar devamlı yanık bir şekilde oluyor sinyal lambaları peki normalde sağa veya sola sinyal verdiğimizde sağ ve sol sinyal lambaları yanıp söner şeklinde normal görevini yapıyormu yoksa devamlı yanık bir şekilde kalıyormu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts