Erdal Kopmaz 24 Ocak 2008 Paylaş 24 Ocak 2008 (düzenlendi) arkadaslar bildiginiz uzere 6 aralikda aldigim tourneo connect imin on konsolun sag direkle birlestigi kisimdan bir gicirtilar,sanki iki plastik birbirine surtmesinden meydana gelen sesler gelio tabii bu seslerde sinir bozucu oluyor servis on paneli sokerek bakmak lasim diyor onlarda sesi tespit etti ama gorerek yapicaz dediler ne dersiniz basit yoldan halledebilecegimiz arkadaslarin arasinda basina boyle bisi gelen varmi on paneli sokturmeden halledebilmek benim icinde cok ii olcak ama kisa yol bulamazzak sokun diyecegim bende:( resimleri cekmistim sag taraf kenar kartvizit falan sikistirdim belki ordan geliyor diye ama icerden bir yerden gelio cozemedim 24 Ocak 2008 tarihinde Erdal Kopmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 24 Ocak 2008 Paylaş 24 Ocak 2008 a diregindeki beyaz plastigi söküncede ses geliyormu Yorum bağlantısı
Erdal Kopmaz 24 Ocak 2008 Yazar Paylaş 24 Ocak 2008 sokmedim aslinda yarin deniyecegim tirnakli asagidan ama direkden nasil tutuyor acaba ? Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 24 Ocak 2008 Paylaş 24 Ocak 2008 direkten tırnaklı aşagıdan geçme o parça Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 24 Ocak 2008 Paylaş 24 Ocak 2008 Direk deki plastiğin tümü tırnaklı olması lazım dikkatlice çekin çıkartın ses tırnaklardan geliyor olabilir. Yorum bağlantısı
Erdal Kopmaz 24 Ocak 2008 Yazar Paylaş 24 Ocak 2008 yasar usta yarin sokucem zaten arabayla da baya bi isim var saga sola giderken sesi de dinliyecegim bi tornavida takip kanirtsam sokecem demek yanlis bisi yok dimi Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 24 Ocak 2008 Paylaş 24 Ocak 2008 tornavida gibi sert cisim yok. elinizle çıkar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2008 Paylaş 24 Ocak 2008 Kartviziti sıkıştırdığınız yerden Wd-40 sıkın. Bikaç gün gaz yağı gibi kokar ama sesi kesme ihtimali de var. Yorum bağlantısı
Erdal Kopmaz 24 Ocak 2008 Yazar Paylaş 24 Ocak 2008 (düzenlendi) wd-40 denedim ama ses kesilmedi kuruyunca yeniden basladi 24 Ocak 2008 tarihinde Erdal Kopmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdal Kopmaz 26 Ocak 2008 Yazar Paylaş 26 Ocak 2008 valla ben sag direk kaplamasını yaşar ustanın dediği gibi söküp baktım ama ses direkden gelmio muhtemelen ön konsolun ordan gelio kapıdan dolayı bir sorun olması beni mutlu eder valla ama daha servise bırakamadım herhalde bırakırım onumuzdeki hafta o zamanda belirtirim sizin söylediğiniz mevzuyu olmadı acıp sahsuvaroglu servisle konustururum kim ilgilenmişti sizin aracınızla bi isim verebilirseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts