Caner Bayrakçı 22 Kasım 2010 Paylaş 22 Kasım 2010 Aklıma geldi, Balıkesir Edremit arasında Havran'dan muhakkak höşmerim(kimisi höşmelim de der) alın. Süper olur. Hani senin şu doya doya yiyemediğin ve neredeyse hepsini benim bitirdiğim tatlı mı? Yorum bağlantısı
Caner Bayrakçı 22 Kasım 2010 Paylaş 22 Kasım 2010 Isparta Teras Park Restaurant'ta, Isparta şiş köftesi+kabune+irmik helvası Isparta Teras Park Restaurant'ta, Isparta şiş köftesi+kabune+irmik helvası Karnım acıktı benim ya Yorum bağlantısı
Arda Inan 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Ankara İstanbul yolunda, Ceza İnfaz Kurumu'nun inegöl köftecisi var. Sadece inegöl köfte ve künefe yapıyorlar. Hem ucuz hem çok kaliteli. Ankara'da yediğim en güzel künefe diyebilirim herkese tavsiye ederim. Resimlerdeki kadar değil tabi :lol: Yorum bağlantısı
Mustafa Demirci 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 bizim dükkanın karşısındaki büfede ekmek arası köfte yenir Yorum bağlantısı
Naci Özkan 8 Eylül 2011 Paylaş 8 Eylül 2011 HATAY; reyhanlıda özberk dinlenme tesislerinde tuzda tavuk yemeden tavuk yedim demeyeceksin Özel kıvamla hazırlanan kaya tuzuyla alçı gibi sarıldıktan sonra taş fırında pişirilen, servis sırasında tokmakla kırılan tavukta tuz tadının hissedilmediğini söylemeden geçmemek lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 13 Eylül 2011 Paylaş 13 Eylül 2011 Samsun'da Kavak'ı geçince Çakallı'da Selahattin Usta var menemenci süper yapıyor menemenin yanında et ızgara yapıyorlar sınırsız çay kişi başı 7.5 lira ama gerçekten çok doyuruyor lezzeti mükemmel Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Eylül 2011 Paylaş 13 Eylül 2011 Batman Hasankeyf'te nehrin kenarında Dicle nehrine özgü "şabot" balığı yapıyorlar nehrin kenarında kesinlikle tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Umut Yılmaz 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 (düzenlendi) Tirit'ine banmak isteyenler için KONYA'DA valilikten Mevlanaya doğru giderken ilk sağa sapıyorsunuz,sonra hemen ilk sağa yeniden dar bir sokakta...Yalnızca tirit yiyebilirsiniz, başka bişey arıyorsanız boşa gitmeyin, öğlen için yapabilirseniz rezervasyon yapın yoksa ayakta bekleyebilirsiniz.Müthiş bir lezzet...yemekten sonra Zerde yemeden ayrılmayın, ayran severlere kötü haber ayran YOK,(tirit yoğurtlu olduğu için), yerine taze meyve suyu (havuç vs.) nefis oluyor. Adres: İstanbul Caddesi Yusufağa Sokak no:21 Merkez Konya Telefon: 0 322 350 72 98 1 Mart 2012 tarihinde Umut Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 Yemek başlığı altında her ile ait sabit bir başlık olmasını talep ediyorum... Ör: "Sivas'ta ne yenir?" "İstanbul(avrupa)'da ne yenir?" vs... Böyle iller ayrı olsun ki aradığımızı bulalım ve hatta oraya yolumuz düşerde karnımız acıkırsa foruma bir bakalım arkadaşlar nereyi önermiş diye geçsin aklımızdan böyle çok karışık... karnım acıktı gece gece 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Yemek başlığı altında her ile ait sabit bir başlık olmasını talep ediyorum... Ör: "Sivas'ta ne yenir?" "İstanbul(avrupa)'da ne yenir?" vs... Böyle iller ayrı olsun ki aradığımızı bulalım ve hatta oraya yolumuz düşerde karnımız acıkırsa foruma bir bakalım arkadaşlar nereyi önermiş diye geçsin aklımızdan böyle çok karışık... karnım acıktı gece gece güzel fikir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Nisan 2012 Yazar Paylaş 10 Nisan 2012 Batman Hasankeyf'te nehrin kenarında Dicle nehrine özgü "şabot" balığı yapıyorlar nehrin kenarında kesinlikle tavsiye ederim. Konu hortlamış iyi olmuş. Şabot balığı adına baktım kesin bir yahudi balığıdır dedim, doğruymuş. Kutsalmış. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=925330 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Mersin'e yolunuz düşerse Tantuni yemeden, şalgam içilmeden gidilmez; Forum mağazası civarı YAPRAK Tantuni önerilir, DALAKDERE' sinde Tavada Tereyağlı Tavuk ve tereyağlı bulgur pilavı ve şehir merkezinde Künefeci Emin usta'da ( Kime sorsanız tarif eder, 24 saat açık. ) Künefe ve Şıralı börek tavsiye edilir. Şimdiden afiyet olsun herkese. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Mersin'e yolunuz düşerse Tantuni yemeden, şalgam içilmeden gidilmez; Forum mağazası civarı YAPRAK Tantuni önerilir, DALAKDERE' sinde Tavada Tereyağlı Tavuk ve tereyağlı bulgur pilavı ve şehir merkezinde Künefeci Emin usta'da ( Kime sorsanız tarif eder, 24 saat açık. ) Künefe ve Şıralı börek tavsiye edilir. Şimdiden afiyet olsun herkese. Serhan abi öğlen vakti olmuyor ama Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Serhan abi öğlen vakti olmuyor ama Bence de olmuyor ama yazarken bile gözümün önünden gitmediler inanki. Zaten yazılanları okuyunca bir hoş oldum avucumu yaladım ... :rolleyes: Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Bence de olmuyor ama yazarken bile gözümün önünden gitmediler inanki. Zaten yazılanları okuyunca bir hoş oldum avucumu yaladım ... :rolleyes: Bezelye yedim bende tantuni yermiş gibi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Bezelye yedim bende tantuni yermiş gibi :D Bende tavuk döner yedim. Tereyağlı niyetine :D Haziran'da Allah nasip ederse İstanbul'dayım beraber Bezelye yeriz artık ...... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Aynen burada yedim. O ne güzelliktir öyle. Sivas'ta şarkışlada ACET etleri yenir Olayı buraya getirmeye çalıştığın belli. Gözümden kaçmayor. Sana ne farkeder sen her yerde kuzu yersin Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 :D Bende tavuk döner yedim. Tereyağlı niyetine :D Haziran'da Allah nasip ederse İstanbul'dayım beraber Bezelye yeriz artık ...... Ohh afiyet olsun abi,beklerim abi o zaman bezelye taze olur,şimdikiler hep konserve Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 24 yıl kadar Adana'da yaşadım. Kebap konusunda iki yer öneriyorum, Kolcuoğlu ve Hasanusta Kebap. Pazar günü Adana'da iseniz eğer Kazancılar çarşısında ciğer yemeyi unutmayın. (sabah saat 5 gibi başlar) Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Burada tradition arası domatis peynir yiyirem. Acıyın bana. Belli canım süzülmüşsün Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 o tradition ne bilmem ama domatez ve peynirle koca gövde doymaz, doysa da hareket etmez. ya süzüldün ya da o tradition un kesin kuzu ile bir ilişkisi var Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 bizim buralarda genelde arabamıza taş yiyoruz..Buranın sapan taşı ünlüdür. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Tradition budur Kuzuyu TR'de yerim. Türk kuzusuna ihanet etmem. Burada bulursam sığır yerim. Bildiğimiz Somun değil mi bu kardeşim. Ne öyle değişik adlarla konuşuyorsun Monşer Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Sizi ilmem de bizim burda somunlar hala daş fırında Adını da triadition koymuşlar bak hele bak bak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan 2012 Paylaş 18 Nisan 2012 Malatya'da kuru kayısı yenir... Bugün özel bir paketle geldi.. Gönderen sağolsun.. Ağızlarınıza layık... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts