Utku Çay 11 Şubat 2010 Paylaş 11 Şubat 2010 Muğla-Marmaris-Fethiye yol ayrımında, marmaris yoluna dönünce akçapınar köyünde bir tostçu var, oranın tostunu mutlaka yemelisiniz..... Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Yalova- Bursa yolunda Orhangazi yi Bursa istikametine doğru geçerken İznik,Adapazarı sapağı var sol tarafta,o sapaktan girilip 7km gidince Yeni Gürle köyü var, köyün içinde caminin yanında Sakallı kasap var köftesi ve pirzolası harikadır(hesap da çok iyidir kalabalık giden aileler için uygundur)tavsiye ederim. Adana kebabını da,Adana da Kebapcı Mesut dan daha iyi yapan bir yer görmedim tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Babaeski'de adını hatırlamadığım ama içinde 33 tane restoran ve 1000 kişilik bir disko olduğunu duyduğum bir köye "Solistin Yeri" restoran..Salaş bir yer gibi görünse de; Sütlü tavuk dedikleri bir tavuk var, gerçekten çok lezzetli.. Süt kuzusu, köfte, beyaz peynir, kavun, Yunan usulü salata, Mardin'den gelen ev yapımı şarap.. hepsi onnumara.. Babaeski Mega Oto-Tahsin abi; sen olmasan biz nerden bulacaktık Solistin Yerini Bu arada mekanın sahibinin sesi de çok güzelmiş ve çok eğlenceli oluyormuş orası ama biz gittiğimizde hafta içi olduğundan göremedik, artık kısmet bi dahakine.. Büyükmandıra olabilirmi? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 Balıkesir, İzmir, Edremit - Çanakkale yolunda Altınoluk ve Küçükkuyu' yu geçtikten sonra solda, denize sıfır HASANAKİ balık restaurant. Şiddetle öneririm. Yaklaşık 15 yıldır gideriz. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın. +10. Rakı-balık süper olur. Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 Bende yazayım, Isparta'dan Fethiye'ye giderken Burdur Gölhisarı geçtikten sonra Söğüt diye bir yer var.Büyük bir kavşak var orada tek kelime ile mükemmel Tandır Kebap yapıyorlar kamelyada yer sofrasında ve harika ayranı salatası, biz 2 kilo hazırlattık biraz pahalı ama verdiğiniz paraya gerçekten değmişti. Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 Kemerburgaz kardeşler lokantasında döner. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 2 Mayıs 2010 Paylaş 2 Mayıs 2010 antalyadan kemer tarafına dogru giderken tekirova yı geçince yol 3 şerit oluyor tam 2 şerite düştüğü yerde yani ulupınar a gelmeden beycik köyü dönüşü var yarım saat kadar o yoldan tırmandıktan sonra yukarda riviera rest. var sahibinin adı ali. restaurant çınar ağacının üzerine kurulmuş platformlardan oluşuyor. patates i kavurması ve balığı mukemmel orada yediğiniz herşey orada yetişiyor et ve balık dahil olmak üzere bulutsuz bir günde giderseniz daha güzel olur çünkü rest.ın yeri bulutların üstünde kalıyor yolunuz düşerse mutlaka ama mutlaka gidin beycik köyü antalya ali : 0537 507 01 93 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Mayıs 2010 Paylaş 3 Mayıs 2010 İzmir'de ne yenir? Kumru, Boyoz ve Yengen Bende bir tavsiyede bulunayım. Çanakkale yönünden İzmir'e doğru gelirken, Ayvacık'a gelmeden olması lazım, yolun sağında kalıyor Öğretmenin Yeri var. Kuzu Çevirmesi çok müthiş. Masadaki geri kalan mezeler ve baharatlar eşliğinde İçilen rakının offf off diyorum offf Yorum bağlantısı
Timuçin Ülver 4 Mayıs 2010 Paylaş 4 Mayıs 2010 İzmir'de ne yenir? izmir deyince aklıma kumru ve balık geldi:) Yorum bağlantısı
Ali Yaşar 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 İzmir'de ne yenir? Kordonda Topçunun yerinde çöp şiş, Karşıyakada Söğüş yanınada acılı turşu suyu Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 Kordonda Topçunun yerinde çöp şiş, Karşıyakada Söğüş yanınada acılı turşu suyu + Ege Kebabı. Boyoz (Dostlar fırını) Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 + Ege Kebabı.Boyoz (Dostlar fırını) Neredeymiş? Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 Sen de ye. Paran mı yok?Ben de ordayım. Alsancak'ın neresinde? Hakan Hocam Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde köşede. Görürsünüz zaten küçük bir yer. Boyozun yanında haşlanmış yumurta yemeden olmaz bu arada. Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 Bakayım. Teşekkür ederim. Nedemek önemli değil. Birde Alsancakta sevinç pastanesi var. Pastaları güzeldir. Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 25 Mayıs 2010 Paylaş 25 Mayıs 2010 Yolu Canakkale/Biga dan gecenlere özellikle Biga köftesi yemeleri konusunda tavsiye degil emredilir ne Tekirdag nede baska biyerinki derimben bi Bigali olarak meshur Karpuzoglunun Peynir helvasi ve tatlisida cabasi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 Aklıma geldi, Balıkesir Edremit arasında Havran'dan muhakkak höşmerim(kimisi höşmelim de der) alın. Süper olur. Yorum bağlantısı
Levent Temel 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 Hayatınızın en güzel adana kebabını yemek ve masaya sunulan servisin güzelleğini seyredip ağzınızın suyunu silmek istiyorsanız ADANA GÖNÜL RESTORANT Yorum bağlantısı
Kıvanç Altınbay 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 ıdealtepe sahılde Şenol kolcuoglu kebabı ıcad eden aıle gelen cesıt cesıt mezelerden sonra kebabınız kac metre olsun dıye soruyorlar ama kebap yemeye yer kalmıyor kı Yorum bağlantısı
Engin Özarı 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Geçen hafta ford gölcük'ten Eskişehire dönerken, Otobanda, sapanca kartepe sapağından dönüp. sola doğru 8 km maşukiyeye ilerleyip Cansu alabalık tresislerine gittim. Bulması çok kolay, her tarafta Cansu Alabalık tesislerinin tabelası var. Kiremitte kaşarlı alabalık+ Kiremitte kaşarlı mantar+ salata +meşrubatlar+ tatlı =27 lira içebildiğin kadar çay ve kahve ikram. Mekan olarak çok hoş bir yer. Konaklama için bungolov evler de var. kafa dinlemeye bire bir tavsiya ederim. http://www.masukiye.info/fotograflar.htm Yorum bağlantısı
Ali Kaya 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Hatay'da ne yenir.... Hatay'da tepsi ve kağıt kebabı yenir,yemekten sonra'da bol kaymaklı nefis künefe. Tepsi Kebabı http://defneylebirlikte.files.wordpress.co...04/dsc00300.jpg http://img212.imageshack.us/i/10037968fw.jpg Künefe http://img03.blogcu.com/images/s/u/s/susku..._1242054764.jpg Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Hatay'da ne yenir....Hatay'da tepsi ve kağıt kebabı yenir,yemekten sonra'da bol kaymaklı nefis künefe. Tepsi Kebabı http://defneylebirlikte.files.wordpress.co...04/dsc00300.jpg http://img212.imageshack.us/i/10037968fw.jpg Künefe http://img03.blogcu.com/images/s/u/s/susku..._1242054764.jpg Heyt bee, künefeye bak bee!.. Biz de orda burda künefe yedik diyoruz Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Aha resmini görünce bile tansiyonu yükseliyor insanın... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Off off of ali bey: Resimleri görünce bile birden iştahım kabardı, sonra kg vericez diye spor yap dur. Yorum bağlantısı
Selman Barshan 20 Kasım 2010 Paylaş 20 Kasım 2010 Hakan Hocam Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde köşede. Görürsünüz zaten küçük bir yer. Boyozun yanında haşlanmış yumurta yemeden olmaz bu arada. Eskiden Kıbrıs şehitleri ile Migros otoparkı arasında bulunduğu sokağa adını(Boyoz Fırını Sokağı) vermiş bir fırın vardı ama ara sokaktaydı bu dediğim, yerini mi değiştirdi yoksa farklı bir fırından mı bahsediyoruz? Eğer aynısıysa tadından yenmez ve dediğiniz gibi haşlanmış yumurtasız, aslında alıp da evde yiyorsanız kayısı yumurtasız gitmez, her ademoğluna nasip olmaz bir tattır... Yine Kıbrıs şehitleri demişken az ilerde jandarmanın karşı sokağında Kulüp Ali vardır, daha önceden Kulüp Orhan'dı, Ali orada şef garsondu, sonra devraldı tükanı, işte orada levrek buğulama yenir, akşamları... Hakan Bey affınıza sığınarak iki de düzeltme yapayım, Karşıyaka sevgiyolu dediğiniz yere biz Karşıyakalılar çarşı deriz, sevgiyolu denilen sokak Alsancak'ta, tarif ettiğiniz baklavacının adı da Ağam... Baklavası çok güzeldir ama yine de sizin belirttiğiniz Karaköy Güllüoğlu kadar değildir, ben Güllüoğlu'na nadiren uğradığımda baklava değil badem ezmesi alırım, orası da ayrı.... Ayrıca İzmir'de her rastladığınız yerde, sokakarası pis görünümlü seyyarlarda, dilden yanaktan kelle söğüş yenir, aslında paket yaptırılıp evde rakı ile götürülürse daha iyi olur, hakkı verilir... Aynı pis görünümlü seyyarlardan kokoreç yenir, ama bu sıcak yenilmelidir, pakete gelmez... Herkes seyahatlerini yazmış, evde oturan emeklilere uygun bir şey yok mu? Mesela Karşıyakalılar ilk imal ettiğimiz besin olan ekmeği nereden alıyorlar? Hangisini alıyorlar? Yorum bağlantısı
Recommended Posts