Serkan Öz 14 Temmuz 2008 Paylaş 14 Temmuz 2008 (düzenlendi) Bursa'da et yemek icin barakfaki de ismailin yeri var, daha once de yazmisimdir belki. Degisik bir tarzi var tepsiyle getirdigi etleri kagit serdigi masanin ustune boca ediyor Bu arada bu konu biraz daha gelistirilip neresi gezilir konusuyla birlestirilirse ve il il yerlerle restoranlar duzenlenirse kitap olur 14 Temmuz 2008 tarihinde Serkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Öz 20 Temmuz 2008 Paylaş 20 Temmuz 2008 Oludeniz merkezde, otobus duraginin karsi caprazinda Skippy diye bir yer var, onlarca dingilizlere hitap eden restoranin oldugu bu bolgede, cok sicak kanli sahipleri olan bir yer. Kahvaltida bir kus sutu eksik ve hersey gayet kaliteli. Fiyatta makul sayilir. Diger ogunlerde vaktiniz varsa ustaya ne yemek istediginizi soyleyin, yapiyor. Menuye falan gertek yok melemen yedim az once altinda yanan birseyle birlikte getirdi ve bitene kadar sicak kaldi Ayrica israr ederseniz mekanin sahibesi Filiz hanim kahve fali bile bakabilir Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 19 Ağustos 2008 Paylaş 19 Ağustos 2008 1,5 sene önce tesadüfen uğramıştım, bugünde uğramak kısmet oldu. Orhangazi de Orhanın Yeri (İstanbula doğru gelirken sağda) saç kavurma ve duvalı tatlısı. Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 20 Ağustos 2008 Paylaş 20 Ağustos 2008 Adres vermiyimde eğer Trabzona düşerseniz damağınızı düşünüyosanız beni aramanız yeterli. Ayrıca herkese tavsiyemdir Çayeli'nde Hüsrev ağanın yerinde kurufasülye yemeneizi tavsiye ederim... Yorum bağlantısı
Suha Ataol 20 Ağustos 2008 Paylaş 20 Ağustos 2008 Pikniğe gitmişsiniz ama bir bakmışsınız demlik ile tüpü unutmuşsunuz ... Hemen bir içi ağzına kadar tam dolu su olmayan bir pet şişeyi mangalın üzerine , kor ateşin tam göbeğine oturtuyorsunuz ve iki dakika sonra hafif hafif kaynamaya başladığında iki tane poşet çayı içine sallıyorsunuz ... Deneyin bakın eminim benim diyen çay ustası böyle güzel çay çıkaramaz Ama pet şişenin ağzı açık kalacak unutmayın !!! recep usta bence gerçekten paraya doyduğu ve gözü at yarışlarından başka bişey görmediği için artık eskisi kadar güzel olmuyor tavaları ... Ben derim ki Kazım Karabekir'de açılan tavacı Fettah usta'yı bir deneyin sonra tavacı Recep Usta ile farkı görün ... Yok böyle bir lezzet Yorum bağlantısı
Yavuz Özkan 22 Ağustos 2008 Paylaş 22 Ağustos 2008 ankara da yatık döner:(cag kebabını)sitelerde cansu kebab (nizam usta)cag yani tek şiş 4 ytl köfte:yeni sanayinin içinde gerci şimdi sanayi yıkıldı ama üstünel köftecisi porsiyon 9 ytl müthiş salatalar geliyor ve lokantada tabak olayı yok döner : itfaye meydanında kukla kebab orjinal yeri orasıdır eski ankara lılar bilir pide(bıcak arası): gölbası kazancım hizmet konyalı mustafa usta künefe:hacı arif bey 24 saat acık bir yer de soyleyeyim gerci ank da yasaynlar bilir yıldız aspava esatta Yorum bağlantısı
Serkan Öz 5 Eylül 2008 Paylaş 5 Eylül 2008 Şişli Padişah Sofrasında artık bişey yenmez, çok bozmuşlar nerde o eski Padişah Sofrası nerde şimdiki hali.. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 12 Ocak 2009 Paylaş 12 Ocak 2009 Milli Kütüphane kantini : Tavuk Izgara fiyat/Lezzet oranı 10 numara Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 12 Ocak 2009 Paylaş 12 Ocak 2009 Izmir bornova, antepli usta, sok marketi bayrakli tarafina dogru gectikten sonra kopruden hemen sonraki sokagin icinde. bence bornovadaki en iyi icli kofte ile acur dolmasini yapiyor kendisi. cağ kebabına gittinmi kemalpaşaya Yorum bağlantısı
Serkan Öz 12 Ocak 2009 Paylaş 12 Ocak 2009 Serkan sen Göreleyi nerden biliyorsun? Trabzon'dan Giresun'a giderken durmuştum Sahibini ailecek tanıyoruz bir sıkıntı varsa iletiyim Özel bir sıkıntı yok ama nerde eski(10 yıl önceki) padişah sofrasııı, nerde şimdiki hali.. Arada dağlar var.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ocak 2009 Paylaş 12 Ocak 2009 Şirinevler Kanatçı Haydar (gelişim hastanesi yanı, bi çok kopyacı mevcut) Kanatın ustasıdır. Dondurmalı künefesinin hastası olacaksınız Yorum bağlantısı
Emrah Musalli 12 Ocak 2009 Paylaş 12 Ocak 2009 oltu da cağ kebap yenir. ya oltunun girişinde hocanın yerinde ( zerdenist) ortamı da çok harika. bahar ve yaz aylarında kesinlikle orda yenir. merkez de ise ortam fazla güzel değil ama lezzet bakımından oltunun en iyisidir. yörem cağ kebap var orda yenir. her iki yerde de sadece soğan ve domates verilir kebapı yanında.. Yorum bağlantısı
Metin Serin 12 Ocak 2009 Paylaş 12 Ocak 2009 Arkadaşlar ankara dan ist.giderken üşenmeyin bolu da çıkın otobandan hemen şehrin çıkışında yurdaer otel vardır.Mutfak sanat merkezi diye geçer ve aibü öğrencilerinin staj yaptığı ömrünü eski türk yemeklerine harcamış bi hemşehrimizin yeridir hiiiçadını duymadığınız eski yemekleri tadabilirsiniz. ama ne yerseniz yiyin yanında demirhindi şerbetini için derim!!!!! Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 13 Ocak 2009 Paylaş 13 Ocak 2009 Adanada Barajyolunda Emmioğlu var antep yöresinin yemeklerini yapıyorla.Lahmacun ,patlıcan kebabı altı ezmeli,alinazik vs.Üzerinede baklava yenir. Antepte İmam çağdaş var.Eski et hali civarında.Her türlü yöresel et yemeği ve nefis baklavası var. Yorum bağlantısı
Mustafa Sarı 13 Ocak 2009 Paylaş 13 Ocak 2009 (düzenlendi) aydın izimir karayolu üzeriinde ortaklar ilçesinde yol kenarında bulunan bütün restoranlarda çöpşiş yiyebilirsiniz. ayrıca gene aynı güzergahta bi arkadaşında bahsettiği gibi kuyu kebabı. Çatal gelmez kilo ile satılır ve elle yenir. 13 Ocak 2009 tarihinde Mustafa Sar? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 14 Ocak 2009 Paylaş 14 Ocak 2009 Tamam bugün gordüm hastanelerin orda maya göz merkezinin karşısındaymış. Lahmacununu deneyin,bu mevsimde varmıdır bilmiyorum ama içine közlenmiş patlıcan isteyin.Yanınada tasta ayran.Acıktım şimdi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ocak 2009 Paylaş 14 Ocak 2009 arnavutköy köfteci ali baba, köftenin ustası, tatlısı olarak kemalpaşası süper. Yorum bağlantısı
Serkan Öz 12 Mart 2009 Paylaş 12 Mart 2009 Haftaya Mardin(Midyat, Kızıltepe, Nusaybin), Diyarbakır ve belki Kahramanmaraş'a gideceğim. Ne yenir? Yorum bağlantısı
Serkan Öz 12 Mart 2009 Paylaş 12 Mart 2009 Mardin'de perdeli pilav yenir Perde derken? Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan 12 Mart 2009 Paylaş 12 Mart 2009 Perde derken? Valla pilavın üzerini perdeliyorlar Yumurta, badem içi ve un karışımıyla pilavın üstünü kapatıp fırınlıyorlar. ( Yanlış bilmiyorsam:) bilen arkadaşlar düzeltebilir.) Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 12 Mart 2009 Paylaş 12 Mart 2009 Haftaya Mardin(Midyat, Kızıltepe, Nusaybin), Diyarbakır ve belki Kahramanmaraş'a gideceğim.Ne yenir? serkan bey et ile aranız nasıl bilmiyorum ama bol bol et ,kebap yiyeceğiniz kesin ,istanbuldan ayrılırken bol bol sebze yemekleri yiyerek gidin ,sebze yemeyi özleyeceksiniz 15 gün boyunca güneydoğunun çeşitli illerine gittim ,her öğün kebap adeta Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 12 Mart 2009 Paylaş 12 Mart 2009 (düzenlendi) gaziantep çağdaş imam ,özellikle lahmacun . böyle leziz lahmacun tatmadım. mardinde kebapcı rıdo iyidir. uğrarmısınız bilemem,hatayda künefe yemeden geri dönme ,çünkü bu güne kadar yediklerinin künefe olmadığını anlayacaksınız hatayda akşam harbiye semtinde güzel restorantlar var ,mezeler süper ,boğma rakının tadına bakmadan kalkma ,ama çok içme kötü çarpıyor diğer şehirlerimizde nefis restaurantlar var. iyi yolculuklar fiyatları çok uygun,istanbulda resmen kötü şeyler yiyerek üstüne kazık yiyoruz 12 Mart 2009 tarihinde U?ur Aksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 12 Mart 2009 Paylaş 12 Mart 2009 bizim buralarda özellikle fethiye den dalamana doğru gelirken inlice köyünde, sağlı-sollu yazları saç börek ayran vardır. yoksa diğer aylarda normal lokantalarda yöresel anadolu yemekleri yedirirler adama. Yorum bağlantısı
Serkan Öz 12 Mart 2009 Paylaş 12 Mart 2009 Antep'de imam çağdaş öyle ön sırada değildir. Hele Kör Halil'in yanında çok zayıftır. Ayrıca cıncık'ta antep yemekleri yemek lazım. İmam Çağdaş= İstanbul'an gelenleri kazıklamak için kurulmuş bir işletme. Balavası çok iyi ama 1 kg 35-TL.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts