Ali Karadağ 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Sen Antep toplantı fotolarını görmedin galiba Adaş, Aşağıdaki linke bir bak ne yenmezki Entep'te. http://www.gaziantep.net/mutfak/ Ben sorumu geri aldım adaş Antep sofrası gerçekten aşırı geniş, her yerde her şey yenir sanırım 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Ben sorumu geri aldım adaş Antep sofrası gerçekten aşırı geniş, her yerde her şey yenir sanırım Adaş, buyur gel Antep sofrasına götüreyim seni. Bir menüde yaklaşık 10 tane yöresel lezzete doyalım. Bu arada senin memleket Elbistan'dı değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Adaş, buyur gel Antep sofrasına götüreyim seni. Bir menüde yaklaşık 10 tane yöresel lezzete doyalım. Bu arada senin memleket Elbistan'dı değil mi? İyi bilirim ben de o yöreden olduğum için Evet adaş aslen Elbistanlıyım, Doğum Kırıkhan, 4 aylıkken İzmire gelmişiz hala burdayım. Garip bir mevzu Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 İyi bilirim ben de o yöreden olduğum için Evet adaş aslen Elbistanlıyım, Doğum Kırıkhan, 4 aylıkken İzmire gelmişiz hala burdayım. Garip bir mevzu Bende de memleket çok Adaş, Çankırı, Kırıkkale, Mersin, 7 yıldır Muş'taydım, şimdilik Antep. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Bende de memleket çok Adaş, Çankırı, Kırıkkale, Mersin, 7 yıldır Muş'taydım, şimdilik Antep. Aslen nerelisin Adaş Yorum bağlantısı
Emre Köksal 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 dün akşam yaptığımızı söyliyim süper oldu çünkü :=) İstanbul Sütlücenin ünlü uykuluğu ve arkasına tatlı olarak Kadıköy Baylan pastanesinde cup griye Nisanda gaziantep e gittiğimde keşfedeceğim damak zevklerini paylaşacağım Yorum bağlantısı
Mustafa B Akkaya 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Ankara için; Gençlik caddesi pikolet kokoreçte on numara Strazburg caddesi etlik kasalar özler döner bazlamalı döneri müthiş a.o.ç şençam köftecisi k.karabekir caddesi aski arkası üstünel köftecisi degişik bi sunumu var Yorum bağlantısı
Borga Tansel 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Yozgat'ta desti yeyin :biggrin: Tandırı güzel yapan yerlerde var... Tamam yiyelim de nerede yiyelim? Mekan adı lazım Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Bandırma Biga arasında yer alan Güvemalan köyü va.Eğer bu taraflara düşerseniz uğrayın derim.Köy içinde köfteciler var.Ama en güzeli Köfteci Cemil.40 yıldır bu işi yapıyormuş Cemil Amca köfteler,köfte sosu ve yemek sonu ikram edilen bal müthiş.Üstüne çay ve muhabbet.İlgi alaka çok iyi.Organik ürünlerde bulabilirsiniz hemde fiyatlar çok uygun.İki kişi tıka basa doyduk 18 tl hesap ödedik.Yardımcı olur diye yeri; 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Cem abi, aşağıdaki fotodaki yemeği bilirsin değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Cirdingiş, gece vakti canım çekti ya:) Yapanın ellerine sağlık, yiyenlere afiyet olsun, bunu her çatala 2 hamur bir et şeklinde hap niyetine götürürüm ben 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 Bugün şöbiyet getirttim. Oraya yolu düşenlere mutlaka tavsiye ederim.Gaziantep Zeki İnal Baklavaları İletişim Kıymalı böreğe benziyor daha cok Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Bugün şöbiyet getirttim. Oraya yolu düşenlere mutlaka tavsiye ederim. Tatlı ile çay içilmez ikisi de mındar olur. Tatlının yanında bir kase yoğurt, ya da bir kase yoğurdun yanında yarım tepsi tatlı Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Baklava/çay ikilisi vazgeçilmezimdir. Yoğurt ile tatlı ne alaka muhterem? Yoğurt ile tatlı yememiş isen mındar etmişsin ya la o kadar tatlıyı piiiiii Deneyiniz efenim... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Mümkün değil, denemem. Şimdiden ağzımın tadı buruldu. Sen şöyle porselen demlikte demlenip aida bardakta servis edilen özel harman şekersiz çay ve ısıtılmış fıstıklı yaş baklavayı bir denesene. Bak işi bilen adam nasıl belli oluyor. Aşağıdaki iletiyi yabana atma derim.... Çay ile de güzel olur da, yoğurdu yabana atma, tatlıyla yoğurt çok güzel olur. Bizim orada köy düğünlerinde baklavayla yoğurt verirler hatta. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Yoğurt şekeri keser, kilolarca tatlı yense de yakmaz, çay tatlı yanında şekersiz ve hafif demli olursa çok şahane olur. İki tadında damaktaki imzası güzel. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Bende İstanbul Sultanbeyli'den bir yer paylaşıyım. Yerin adı Harput Kebap, esnaf lokantası. Öğlen saatlerinde gidiyoruz ve genelde çevrede çalışan bankacılar oluyor. Et yemekleri bol kepçe ve hesabıda ucuz geliyor. Yolunuz Sultanbeyli'ye düşerse acıkırsanız bir uğrayın. Ben her gün sultanbeylideyim evet buranın yemekleri güzeldir. biz buranın hasanpaşada ki şubesine gidiyoruz genelde. siz neredesiniz Sultanbeyli de? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 Aydın merkezde gerçekten lezzetli ve kaliteli et yemekleri (Kuzu kavurma, Tas kebabı, Hünkarbeğendi, Talaş kebabı ve Talaş böreği, Soğan yahni, Tavuk Tandır ve daha aklıma gelmeyen bir çok etli sulu yemek çeşitleri) yemek isterseniz, 2. sanayi girişinde ticaret borsasının yanından Tepecik bulvarına döndüğünüzde 100 metre sonra solda Güngör Ustanın Örnek Lokantasını göreceksiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ayrıca yemeğin üzerine tahinli, cevizli (4 çeker (4x4) ) kemalpaşa tatlısı olmazsa olmaz , yada aydının meşhur kabak tatlısını deneyebilirsiniz. Daha bu öğlen arkadaşlarla oradaydık. Mutlaka tavsiye ediyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Balıkesir Susurluk'ta yol üzeri Köfteci Yusuf diye biryer var. Tavsiye edilir. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 Dün yidik söylemesi ayıp . piyaz çok kötüydü , Susurluk ayranı olmaması da enteresandı . kendi ayranlarını üretmişler o da sıradandı maalesef . ama köfteler güzeldi . en güzel tarafı fiyatlarının çok ucuz olmasıydı . Köftesi güzel evet. Piyazı bende beğenmemiştim. Ayranı ben beğendim, sodalı çamaşır makinası ayranından iyi geldi (susurluk ayranı) Yorum bağlantısı
Mutlu Menteşe 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde kıymalı pide ve kaymaklı,tahinli pidesini tavsiye edebilirim tahinin kaymakla buluştuğu inanılmaz lezzet :good1: 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde kıymalı pide ve kaymaklı,tahinli pidesini tavsiye edebilirim tahinin kaymakla buluştuğu inanılmaz lezzet :good1: Ner zamandır Bozdoğana gitmek istiyoruz arkadaşlarla ama bir türlü kısmet olmadı. Yorum bağlantısı
Mutlu Menteşe 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Ner zamandır Bozdoğana gitmek istiyoruz arkadaşlarla ama bir türlü kısmet olmadı. Abi buyrun gelin gidelim misafirim olun gidelim yakınız Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Abi buyrun gelin gidelim misafirim olun gidelim yakınız İnşallah, merkezden Murat Arıcan abimizde var, onunla da görüşür mini bir aydın bulaşması yaparız inşallah en kısa sürede. Yorum bağlantısı
Recommended Posts