İçeriğe Yönlendir

Nerede Ne Yenir ?

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Maşallah Mehmet...

Bu sene ne yedin ama!...

Yarın ne yiyeceksin? ;):D

Ben bilmem Ağa bilir :D (MAE bilir)

Sen yarın için dediğimi unutma :) Ortaları mümkün olduğunca gol yapmayalım. Beni gaza getirme :) bunun eve dönüşü var :D

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bugün zaten tüm gün kendimi tuttum. Yarın zor tutmam. :D

Tut tut yinede :D

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Bugün zaten tüm gün kendimi tuttum. Yarın zor tutmam. :D

Öğretmelerin yattıklarını biliyorduk ama yeyip içip gezdiklerini bilmiyorduk. :p:D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Öğretmelerin yattıklarını biliyorduk ama yeyip içip gezdiklerini bilmiyorduk. :p:D

Daha bilmediğiniz öğreteceğim çok şey olacak :D :D

Tatil ve para bol olunca... :D

Kıskanma ne olur az daha okusaydın sende öğretmen olurdun :D :D

Kesinlikle tavsiye ederim. Her sene beypazarına gider, inözü vadisindeki herhangi bir restaurantta beypazarı güveci yerim. Daha sonra vadinin sonundaki beypazarı soda fabrikasına gider, tepeleme sodamı içerim. Bu yaz gidemedim, içimde kaldı.

Balayı gezimde de uğramıştım, hanım da beğenmişti. Beypazarı çok farklı bir yer...

http://www.fordclubt...post__p__889623

Her yaz Ankara'ya geldiğimde kesinlikle gidiyorum. Çünkü Ankara-Beyparazı arası 110 km.

Ayıp ya bide öğretmen geziyor neyi geziyor 110+110 =220 km :D

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Daha bilmediğiniz öğreteceğim çok şey olacak :D :D

Okullar açılsın görüşeceğiz Hocam :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Okullar açılsın görüşeceğiz Hocam :D

Göreceğiz bakalım :)

Bir duymuşsunuz Ali Erenle çay içiyoruz. Bir duymuşunuz Ali Erenle Mersinde Bir duymuşsunuz Ali Erenle Adana'da

Artık rahat durmayız :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Bir duymuşsunuz Ali Erenle çay içiyoruz. Bir duymuşunuz Ali Erenle Mersinde Bir duymuşsunuz Ali Erenle Adana'da

Erzurum'a da beklerim. ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Orası uzak kardeş. Bizim gidip geleceğimiz yerler günübirlik olur :)

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Orası uzak kardeş. Bizim gidip geleceğimiz yerler günübirlik olur :)

Burada zaten iki kişiyiz; bir de uzak muzak deyip moralimizi bozmayın kardeşim. :( Erzurum her yere 1-2 saat mesafede. :pilot:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

fordclubtr diye biyer var kuzusu süper :D :D

Sezon kapandı orada galiba hiç geçmiyor bu aralar muhabbette :D Focusun ses problemi bitecek deseler inanırdım da forumda kuzu muhabbeti bitecek deseler inanmazdım :D:p

Yorum bağlantısı

Sezon kapandı orada galiba hiç geçmiyor bu aralar muhabbette :D Focusun ses problemi bitecek deseler inanırdım da forumda kuzu muhabbeti bitecek deseler inanmazdım :D:p

twittera taşındı o konu :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Burada zaten iki kişiyiz; bir de uzak muzak deyip moralimizi bozmayın kardeşim. :( Erzurum her yere 1-2 saat mesafede. :pilot:

Her Yer ? Ne ile 1-2 Saat :)

Bende Maraş'ta tektim Fatih Öztürk27 hocam gelen kadar :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

twittera taşındı o konu :)

Ha lokanta değiştirdiniz yani :D Ne oldu forum kuzundan bıyık kılı mı çıktı :D :D

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Atatürk Oto Sanayi girişi PO karşısında, köprü altında bir pilavcı var, öğlen saatleri ciddi izdiham yaşanıyor. :)

Her Yer ? Ne ile 1-2 Saat :)

Bende Maraş'ta tektim Fatih Öztürk27 hocam gelen kadar :)

Kasım Çınar Abimle tozu dumana katacağız hedefimiz ayda 5 etkinlik. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ha lokanta değiştirdiniz yani :D Ne oldu forum kuzundan bıyık kılı mı çıktı :D :D

Bilmiyorum ben yoktum o zaman :) Kuzunun biri mod oldu piyasadan kayboldu :D

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

OYÇ

Tek de gelsem günübirlik de olsa Erzurum'a senin için geleceğim. Merak etme mübarek... :good1:

Dört gözle bekliyorum Aziz Muhterem Mübarek. :bravo::flowers:

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Sen ön keşif çalışmalarını yap. Aç geleceğim. :D;)

Sen gel yeter. ;)

İnternette herkes bu pilavcıyı övmüş. Gittim, gördüm, yedim. Üstelik kaldırım kenarına oturup eziyet çekerek. Pilavda bi espri de göremedim.

Aynen, ben de pilavda bir numara göremedim ama arabama çarpılması pahasına kenara çektim yedim. :good1:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İnternette herkes bu pilavcıyı övmüş. Gittim, gördüm, yedim. Üstelik kaldırım kenarına oturup eziyet çekerek. Pilavda bi espri de göremedim.

herkesin gittiği yer köprü altı, ama az ilerde yaşlıca bir amca var, 3-5 kişi anca gider, ben onu tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı

:good1: :good1: :good1: :good1:

Geç geldin Erzurum'a kardeşim. Ben Muş'ta olsaydım çok güzel etkinlikler yapardık.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

:good1: :good1: :good1: :good1:

Geç geldin Erzurum'a kardeşim. Ben Muş'ta olsaydım çok güzel etkinlikler yapardık.

Hiç sorma Abi ya :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi ben gölbaşındayım hiç gitmedim oraya, hakkaten iyi mi, ne tavsiye edersin özel olarak, özelden de atabilirsin, ağzımızın suyundan klavyelerin üstü ıslanacak bu gidişle.

Ben beğeniyorum, başka da yemek yiyecek yol üstü yer yok zaten :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...