Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Yaparız, sorun değil... Bu forumda açılacak böyle bir bölüm, anında dolar 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Bolu, pirzola... Gölbaşında, çıkışta sağda tam gölün kenarında shell istasyonu yanındaki lokantada göl manzarasında kebap.. Sende var ya hem diyorsun Elmadağ' dan Kırşehir' e geçin hem diyorsun Gölbaşı' nda kebap yiyin..İyi ki ben varım da farkediyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Sende var ya hem diyorsun Elmadağ' dan Kırşehir' e geçin hem diyorsun Gölbaşı' nda kebap yiyin..İyi ki ben varım da farkediyorum.. Yesin dönsün 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Sen bana uğra, çay falan içer, poğaça yeriz gideriz Sefa...Emmi işi karıştırdı geri dönsün falan diyor..Cc ile geri gidilir mi, daima ileri gideceksin... Yorum bağlantısı
Engin Deniz 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Ispartaya gel Abi, kabune yedireyim sana düğün bol Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Bolu, pirzola... Gölbaşında, çıkışta sağda tam gölün kenarında shell istasyonu yanındaki lokantada göl manzarasında kebap.. İskenderi daha iyidir, tereyağlı yapıyorlar, ama saat 16:00'dan sonraya kalırsan ya kebap, ya pide yersin. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 (düzenlendi) 18 Haziran haftası Karadeniz seyahatine çıkmıştık, aklımda kalan tadımistasyonlarını sizinle paylaşmak istedim; -Ordu Perşembe Vonalı Celal (İstanbul'da da 2 şubesi var, Ahırkapı ve İstanbul Sapphire Çarşı'da); et ve balık yenilebiliyor mısır ekmeği, kaldirik turşu kavurması ve leziz salatalarıyla, -Giresun Merkez Patar Kadayıfları; fındık ezmeli kadayıfa bayıldık, fıstıklı ve kaymaklı da var isterseniz dondurmayla servis yapılıyor, fiyatlar çok uygun. -Trabzon Sürmene Bozo Pide; Kavurmalı kaşarlı kapalı pidesi müthiş, İstanbul'da derin dondurucuda saklayanları biliyorum. -Trabzon Sümela Sosyal Tesisleri; pirzola ve hamsiköy sütlacı güzel gürül gürül akan suyun kenarında iyi gidiyor, yolu düşenlere afiyet olsun şimdiden... 3 Temmuz 2012 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Her cumartesi pazar dugun dugun gezip pilav yerdik. Hey gidi gunler... 'Pilav'cılığın ezelden yani Mübarek Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Konya usulü kapamayı iyi bilirsin o zaman. Üniversitede bir arkadaşımın konyalı annesi yapmıştı, parmaklarımı yemiştim. Maklubeciyiz Abi biz. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Önümüze bir tepsi geldi, tepeleme pilav dolu. Pilav o tepsi içinde pişmiş, tepsiye sonradan dökülme değil. Sadece pilav mı yiyeceğiz diye şaşırdım. Salla kaşığı, gerisini sorma dediler. Pilavı kaşıklarken baktım alttan alttan etler kaşığa gelmeye başladı. Hazine bulmuş gibi oldum. Hele bir de tepsiye yapışan etler vardı ki, kaşıkla dipten kazıyarak alıp, kaşığa dolan pilavla beraber tadı on numaraydı. Hala o tadı özlerim. Yanında da salata ve yoğurt o biçim gider Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Sunum maklube şeklinde değildi Pilav ve et her türlü gider Abi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Bir çok yerde yöresel lezzetler ile buluşmalarım oldu. Yerlerini biliyorum ama mevkii ve isimler ı-ıhh. Bundan sonra yazarım buraya. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Ulen ne aç foruma denk gelmişiz arkadaş yavv. :tongue: Hiç mi beni örnek almazsınız arkadaş nedir bu yemek yemek yemek, nereye kadar yavv. :D Bu arada h.sonu gelirken kasaba uğrayayım bari. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Ulen ne aç foruma denk gelmişiz arkadaş yavv. :tongue: Hiç mi beni örnek almazsınız arkadaş nedir bu yemek yemek yemek, nereye kadar yavv. :D Bu arada h.sonu gelirken kasaba uğrayayım bari. Adana ya dönerken mi uğrayacaksın Ahmet kasaba,ben de şenlikten sonra 10 gün Adana dayım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 http://www.nevsehirgazete.com/HD242641_turkiye-lezzet-haritasina-nevsehir-agbakla-ile-girdi.html 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 Modern Çelebi Misali dolanıyorum baya bir bölge il ilçe gezdim, ev yemekleri konusunda Hatay'ın üzerine görmedim (abartı yok kesinlikle 1,5 ay içerisin de 8 kilo aldım). Adana ise doğduğum büyüdüğüm yer normal sıradan lokantasında bile karnınız rahatlıkla doyar. Aydın yemek konusunda çok zayıf . Edirne ise eğer uzun süre kalacaksanız yemek problem olabilir yemek kültürü zayıf (Ciğerci Aydın). Konya da Kurucu Kazım Aga, Yorum bağlantısı
Ali Deniz 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Son 6 ayın hülâsası; Mersin; Ciğerci Apo'da ciğer, (36.798633,34.629421) Memoş Tantuni'de tantuni veya biftek (36.789257,34.616657) Emin Usta'da künefe (36.795297,34.621423) Aşina Restaurant'ta balık (36.758278,34.549164) Narlıkuyu'da yolun üst tarafında cennet cehennem'e çıkarken sağlı sollu yer alan mekanlardan beğendiğiniz herhangi birinde kahvaltı (36.449939,34.106498) Narlıkuyu'da adını hatırlamadığım restaurantta balık (36.443963,34.113627) Adana; Adı sanı olmayan ama hala rüyalarımda gördüğüm yeşil kapılı salaş kebapçıda adana, külbastı, tavuk şiş. Tavuk şiş deyip geçmeyin adamlar onu bile bir başka yapıyor.. (36.99772,35.331538) Aydın/Yenipazar; Sümer Pide'de kuşbaşılı pide (37.822771,28.19407) Denizli; Kebapçı Enver'de Denizli kebabı (37.785285,29.083385) Hacı Şerif'te dondurmalı irmik helvası (37.784401,29.085692) Samsun/Bafra; Yayla Pide'de bafra pidesi (41.558596,35.905713) Ordu; Aktaşlar'da pide (40.976279,37.929091 veya 41.00397,37.870581) Dıgı'nın Yeri'nde pide (40.982958,37.887423) Hünkar Lokantası'nda kebap çeşitleri (40.984944,37.882458) Turna'da kuzu şiş (40.976367,37.996001) Denizciler'de sade dondurma (40.98776,37.875294) Fatsa'da Çamlık Restaurant'ta tandır kebabı (41.060808,37.478619) 2 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Bu hafta sonu nasip olursa İzmir'den Karaman'a yolculuk var. Oradan da İstanbul'a. Yollarda aç kalmayayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Deniz 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Bu hafta sonu nasip olursa İzmir'den Karaman'a yolculuk var. Oradan da İstanbul'a. Yollarda aç kalmayayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Rotaya göre yemekten ziyade, yemeğe göre rota belirlemek daha cazip geliyor. Siz önce ne yemek istedğinize karar verin, ona göre bi rota çizilir elbet.. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Rotaya göre yemekten ziyade, yemeğe göre rota belirlemek daha cazip geliyor. Siz önce ne yemek istedğinize karar verin, ona göre bi rota çizilir elbet.. Pek yemek seçmem. Nasıl yapalım? Yorum bağlantısı
Onur Ozdemir 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Ben nasıl olmuşta bu konuyu kaçırmışım 6 aydır. muğla çevresi için tavsiyesi olan varmı? Fethiye : cezayirli usta, yatık döner yapıyorlar.Bu zamana kadar yediğim en muhteşem dönerdi.Öğlen 3 e kadar açık Alanya: Ciğerci turan usta.Ciğer sevenler ve alanya da yaşayanlar için. Antalya: Aksu da yol kenarında bulunan lokantalarda piyaz köfte Korkuteli: şişçi ramazan Marmaris: henüz yeni taşındım.Paylaşmaya değecek bir yer bulursam hemen yazarım Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Bolu, pirzola... Gölbaşında, çıkışta sağda tam gölün kenarında shell istasyonu yanındaki lokantada göl manzarasında kebap.. Abi ben gölbaşındayım hiç gitmedim oraya, hakkaten iyi mi, ne tavsiye edersin özel olarak, özelden de atabilirsin, ağzımızın suyundan klavyelerin üstü ıslanacak bu gidişle. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Beypazarına gidince İnözü vadisinde Zindancık isimli bir yerde kesinlikle yemeniz gereken Beypazarı Güveci. Bildiğiniz güveçten farklı etli pilav gibi birşey ama güveçte pişiriliyor. Oraya kadar gitmişken havuç suyu ve karadut suyu için. Beypazarı kurusu(eve getirebilirsiniz paket halinde) ve Havuç lokumu yenir Havuçlu ve karadutlu dondurma kesinlikle yemeniz gerekenler. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 24 Ağustos 2012 Paylaş 24 Ağustos 2012 Ben nasıl olmuşta bu konuyu kaçırmışım 6 aydır. muğla çevresi için tavsiyesi olan varmı? Fethiye : cezayirli usta, yatık döner yapıyorlar.Bu zamana kadar yediğim en muhteşem dönerdi.Öğlen 3 e kadar açık Alanya: Ciğerci turan usta.Ciğer sevenler ve alanya da yaşayanlar için. Antalya: Aksu da yol kenarında bulunan lokantalarda piyaz köfte Korkuteli: şişçi ramazan Marmaris: henüz yeni taşındım.Paylaşmaya değecek bir yer bulursam hemen yazarım Henüz gidemedim ama çok tavsiye aldığım bir yer. Octopus Restaurant 36 DEGREES 39.5' N - 28 DEGREES 05.5' E - SOGUT / MARMARIS / TURKIYE Yorum bağlantısı
Recommended Posts