İçeriğe Yönlendir

Nerede Ne Yenir ?

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Mehmet Abi bunu yedikten sonra artık Nevşehir'e kadar koşar gelirsin herhalde :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Off off offf bingöl de iken 2 haftada 1 sipariş ederdik malatyadan.tadı hala damağımda,afiyet olsun mehmet abi ve ailesine.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Pork?

Pork ye diye bi söylem vardır dilimizde bilin mi hacı :D

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Pork ye diye bi söylem vardır dilimizde bilin mi hacı :D

pork yiyenin uşağı

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Afiyet olsun Emmi....dikkat et şekerin filan yükselmesin :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şeker sorunum falan yok benim

Her şeyi yiyebilirim.. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Aha Hakan Gürsoy bir şeyi bilemedi. Tarihe not düşüyorum; 19.04.2012 :D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

qaZXS.jpg

Dün akşam ENKA Okulları yanındaki Sait İskender'e gittik, son zamanlarda yediğim en lezzetli iskenderdi diyebilirim, tereyağı ve yoğurdu isteğe bağlı sonradan getiriyorlar, altına biraz daha pide koysalar daha iyi olacak gibi. Oradan çıkınca Sanayi Mahallesi'ne yeni açılan Ekol Künefe'ye gittik, Antep Katmeri ve künefe yedik, künefe iyiydi ama katmerin şekeri az olmuştu.

İkisini de tavsiye ederim, bir tavsiyem daha olacak üzerine bol taze çay içebileceğiniz bir mekanı da ayarlamayı unutmayın.

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

OYÇ

Buralara ne zaman gideceğiz?

Bu arada katmerin şekeri çok olmaz. Ben şekeri az olanı seviyorum. İsabet olmuş. :)

Gel de gidelim. ;)

İletiler kendi kendini cevaplamış. Katmerin şekeri az olacakmış evet öyle diyorlar, eşimin teşhisine göre künefe çok tatlı geldiğinden yanında katmerin tadını alamadık diyor bence doğru.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

E herhalde gluteus maksimusumuzdan sallamıyoruz. :D

Adam gurme dağılın ulen! :D

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Ben bildiğimi yerim, Bilmediğimi tadarım, hoşuma giderse devam ederim. Gitmezse Alem-i Cihan gelse yediremez onu bana. Hassas bir mideye sahibim. Herşey geçmiyor öyle. :fiuw: (Söz konusu olan kuzu ise, şekli farketmez ona göre :D )

En basitinden "katmer" G.Antepte birgün sabah kahvaltısında katmer'e gidelim dediler, gittik bir kuyruk var 1 saat bekledik. Çıka geldi katmer dedikleri,

İlk lokmadaki tepkim; bunun için mi 1 saatimizi heba ettik. :D

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Katmer ne ola ki :)

Çok lüzumsuz birşey, Benim gibi birisi bunu diyorsa "Dikkate al" derim. Nefsini boşa zorlama. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş

Ankara/Beypazarına yolunuz düşerse benim nacizene tavsiyem Bağ Evinde tarhana çorba,yaprak sarma,uruş kapama,höşmerim menüsü olur.

Yorum bağlantısı

Katmer yemek sonrası yenir. Öncesinde yuvalama ile başlayıp her türlü entep yemeği yenebilir.

Fransa'da baget hariç bir şey yenmez :D

Bu yazmakla kalmamalı,resim görebilirmiyiz ? :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Yanda içilecek çay vardır, esas olacak çay vardır. Unutmayasınız ki fer olmadan, esas arz-ı endam edemez!

(çok ağır laf oldu be...)

Moderatörlük kursunda emmi mi öğretti bu afilli cümleyi sana YSB

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Nevşehir toplantısına giderken, İstanbul-Nevşehir güzergahında nerede ne yenir? Hadi bakalım, bilenler çıksın ortaya :)

Bolu, pirzola...

Gölbaşında, çıkışta sağda tam gölün kenarında shell istasyonu yanındaki lokantada göl manzarasında kebap..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Battal_Koçak
(düzenlendi)

Güzel fikir. Başka bir forumda gördüm, İlleri A'dan Z'ye sıralamışlar ama neresi gezilir diye. Örnek: Ankarada nerelere gidilir, Konyada nereler gezilir... vs. Bu yemekler için de uygulanabilir. Hatta şu ana kadar yapılmaması hata :)

hangi forumda idi?

yönetime biraz zahmet olur ama

burda da olursa

harika olur..

tarihinde Battal_Koçak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...