Serkan Toker 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 ben sürekli giderim burdura ama hiç öle bi lokanta görmedim.hatta 3 yıldızlı oteli bile yok bildigim kadarıyla ıspartaya gidiyorum kalmaya Ben terminaldeki otelde kalırdım, genelde gece oraya varmış olduğumdan kolay oluyordu.Fena değildi, şimdi nasıl bilmem... Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 (düzenlendi) Mert Can sen bir de Bursa'da eski garajda ye. abi biz geçtik pazar günü bursadan yemek yiycek bi yer bulamadık sonra çıkışta inegölde enver diye bi yerde köfte yedik bursaspor bjk maçı vardı garsonlar ve işyeri sahipleri bjk yi tutuyodu enteresan geldi biras bana 21 Nisan 2009 tarihinde Bahtiyar Aydo?du tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 İnegölde köfte enver, orhan vb.'de değil terminalin hemen arkasında birşey-2 diye bir lokanta vardı. İsmini hatırlayamadım ama 2'si vardı. Orada yenir. Çok kalite yapar. Bursa'da yemek yiyecek yer bulamadın ha :D Adamlar yemek için yaşayan bir millet. hani şöle yol üzerinde leziz bi ortam bulamadık işin dogrusu kestane şekerini kafkas dan aldık ama abi iyi demi biras kazıkdı ama ne yapalım Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 ben sürekli giderim burdura ama hiç öle bi lokanta görmedim.hatta 3 yıldızlı oteli bile yok bildigim kadarıyla ıspartaya gidiyorum kalmaya sormayı öneririm,otel olmayabilir ama yemek olayı güzeldir Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 Yerin adını hatırlamıyorum ama o tarafa yolu düşen mutlaka köfte yemek için dursun. dönüşte İstanbul yolu üstünde Yorum bağlantısı
Osman Bala 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 Kafkas en iyisidir ama o kadar para vermeye değmez. Şehiriçinde kardelen var. Fiyatı uygun. Malı da kafkastan pek geri kalmaz. Yol üstünde pek bulunmaz. Benim taktiğim şudur. Gittiğim şehirde esnafa sorarım iyi yer neresi var diye. Onlar söyler. Çekirge'de Çınar var. En iyi kestane şekeri orda. Ankara yolunda otoyola gelmeden de var fabrika satış yeri. Yorum bağlantısı
Serkan Öz 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 Bunca yıllık kestane şekeri yiyicisiyim, Kafkas'ın çikolata kaplı kornet inin üstüne tanımam Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 (düzenlendi) Tüpte değil yane. Hımm. Yazalım bi kenara. abicim Ankara kumrular sokaktaki cici piknikte ayakta bende yedim dönerini(zaten oturacak yeri yoktur)hayatta yediğim en güzel dönerlerden biridir belkide en güzelidir.döner seviyorsanız muhakkak deneyin derim. 21 Nisan 2009 tarihinde Fatih Mehmet Uslu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 22 Nisan 2009 Paylaş 22 Nisan 2009 Gemlik'e inerken Dürdane rampasında sağ tarafta Meydan Kuzu çevirme var. Sakın olaki gitmeyin. Herkes önerileri yazıyor bende şikayetimi yazayım dedim. Geçen hafta sonu gittik. 4 kişilik söyledik, 100 gr et çıkmadı. Yarısı da deri idi. Söyledik ama oralı bile olmadılar... ee hesap nasıl onu merak ettim şimdii Yorum bağlantısı
Osman Bala 22 Nisan 2009 Paylaş 22 Nisan 2009 Çekirge'nin neresindeymiş bu Çınar? Aşağıdan meydana doğru çıkarken ikinci ışıklardan sola dönüyorsun o yol seni stada kadar götürüyor aklıma gelmedi caddenin adı. Hah geldi kükürtlü cad. Sağda 200m ilerde. Ama orası kazık, Ankara yolu daha ucuz gariban işi. Yorum bağlantısı
Osman Bala 22 Nisan 2009 Paylaş 22 Nisan 2009 http://www.panoroman.com/cinar-pastaneleri İşte burası. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 22 Nisan 2009 Paylaş 22 Nisan 2009 Bunca yıllık kestane şekeri yiyicisiyim, Kafkas'ın çikolata kaplı kornet inin üstüne tanımam kafkas ın gıda mühendisi kankamdır.. kafkas ın meyve vs. malzeme alışverişleri yaparken uyguladıkları taktik şudur: o an için piyasada en iyisini (en pahalı olsa da farketmez) seçerek alıyorlar.. dolayısıyla fiyat biraz pahalı olsa da kalite kesinlikle tartışılmaz.. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 22 Nisan 2009 Paylaş 22 Nisan 2009 120 TL gerçekten üzücü ve vahimmiş olayın sonu Yorum bağlantısı
Serkan Öz 22 Nisan 2009 Paylaş 22 Nisan 2009 (düzenlendi) Gemlik'e inerken Dürdane rampasında sağ tarafta Meydan Kuzu çevirme var. Sakın olaki gitmeyin. Herkes önerileri yazıyor bende şikayetimi yazayım dedim. Geçen hafta sonu gittik. 4 kişilik söyledik, 100 gr et çıkmadı. Yarısı da deri idi. Söyledik ama oralı bile olmadılar... Az ileride solda Yıkıntı diye bir yer var, orada yiyin bir dahaki sefere.. Orası daha iyi. Parasında değilim de, babam yol boyunca kuyu kebabı yapılan bir yere gitmeyi önerdi. Adı yıkıntı mı neymiş ama ben ısrar ettim burada (neden diye soracak olursan daha önce bir kere gidip çok çok memnun kalmıştık). Ama beni de rezil ettiler Sonra gördüm bunu Bu arada, Buraya yazmışmıydık daha önce nilmiyorum ama; Taksim-Kızılkayalar'da ıslak hamburger, Kızılkayaların 5 dükkan ilerinideki Bambi'de kaşarlı dürüm döner.. Taksime gittiğimde aç olmasam bile 1-2 hamburger yerim mutlaka o kadar midye dolmadan sonra midede bir sıkıntı olmadı mı? Midye yeme rekorunu da 6 kişiyle 281 adete çıkardık 281 adet yiyip yeter bu kadar dedik sanıyorsanız yanılıyorsunuz rakamın orada kalmasının nedeni midyenin bitmesi Ama her seferinde mutlaka önce Nedim abiyi cepten arayıp sipariş veriyoruz, bizim için sıcak sıcak yeni pişiriyor.. Artık tezgahta beklemiş midye yemiyorum.. 22 Nisan 2009 tarihinde Serkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Nisan 2009 Paylaş 25 Nisan 2009 http://www.panoroman.com/cinar-pastaneleriİşte burası. Hah şimdi hatırladım, Çekirgeye doğru,hatta devamında Altıparmak'a bağlanan cadde burası... Yorum bağlantısı
Ali Deniz 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 (düzenlendi) İstanbul Anadolu yakasında cağ kebabı yemek için tavsiye edeceğiniz bir yer varmı? 27 Nisan 2009 tarihinde Ali Deniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Başkan 29 Nisan 2009 Paylaş 29 Nisan 2009 Alsancak ta bornova sokağında 150 metre ileride kulüp ali vardır. Karidesi tereyağında ve pul biberle yaparlar güveçte ooof ofoffofofoff. diğer mezeleride iyidir girişi küçüktür ama arkada bahçesi vardır, ortam sessiz , muhabbet edilesi bir yerdir.Güzeldir. Yorum bağlantısı
Ali Deniz 7 Temmuz 2009 Paylaş 7 Temmuz 2009 Başlığı hortlatayım Eskişehir'de eski garajın karşısında Urfa Kebap. özellikle tepsi kebabını ve künefeyi tavsiye ediyorum, yalnız kendinizi tutamayıp abartırsanız yazın sıcağında fenalık geçirme ihitmaliniz var Yorum bağlantısı
Engin Özarı 7 Temmuz 2009 Paylaş 7 Temmuz 2009 Başlığı hortlatayım Eskişehir'de eski garajın karşısında Urfa Kebap. özellikle tepsi kebabını ve künefeyi tavsiye ediyorum, yalnız kendinizi tutamayıp abartırsanız yazın sıcağında fenalık geçirme ihitmaliniz var Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 İstanbul Anadolu yakasında cağ kebabı yemek için tavsiye edeceğiniz bir yer varmı? Üsküdarda Kanaat Et lokantası diye duymuştum emin olmamakla beraber Yorum bağlantısı
Ali Deniz 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 NTV'de Vedat Milor'un yemek programında çıkmıştı.İstanbul'da en iyi cağ kebap yapan yermiş. Ben gitmedim. Büyük Erzurum Sofrası Kordonboyu Mh. Kumlar Cd. No:26/2 Atalar/Kartal Tel: 0216 488 47 47 www.buyukerzurumsofrasi.com.tr Büyük Erzurum Sofrası'na NTV'de çıktıktan 1 hafta sonra gittim. Ulusal bir kanalda lanse edilmeyi kaldıramamamış yalnız mekan, o hafta çok kalabalıktı ve garsonlar ne yapacaklarını şaşırmış durumdaydılar. yaklaşık 1,5 saat siparişlerimizin gelmesini bekledik, 5 dk. sonra gelir 10 dk. sonra gelir diyerekten. Tekrar gidermiyim; zor.. Yorum bağlantısı
Serkan Öz 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 Büyük Erzurum Sofrası'na NTV'de çıktıktan 1 hafta sonra gittim. Ulusal bir kanalda lanse edilmeyi kaldıramamamış yalnız mekan, o hafta çok kalabalıktı ve garsonlar ne yapacaklarını şaşırmış durumdaydılar. yaklaşık 1,5 saat siparişlerimizin gelmesini bekledik, 5 dk. sonra gelir 10 dk. sonra gelir diyerekten. Tekrar gidermiyim; zor.. Sur Kebap'ta da aynısı olmuştu.. Bu arada Aydın Ortaklar'da Kanyon diye bir yer var çok meşhurmuş, ama çöp şişi bana göre o kadar da güzel değil, sıradan.. her yerdeki gibi yani bence.. Yorum bağlantısı
Kıvanç Altınbay 9 Temmuz 2009 Paylaş 9 Temmuz 2009 Üsküdarda Kanaat Et lokantası diye duymuştum emin olmamakla beraber ıstanbulda osmanlı mutfagı da dahıl bır cok mutfagı barındıran ınanılmaz guzel ekmek kadayıfı yapan bı yer Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 Beyşehir' den Konya yönüne giderken, Konya' ya 40 km. kala Emir Kandemir Han isimli biryer var, işletmecisinin ifadesine göre 1200 lü yıllardan kalma bir Selçuklu hanı, Vakıflar Gen.Müd. nün restorasyonundan sonra kiraya verilmiş. Gerçekten çok beğendim. Izgara et, etli dolma ve kahvaltı veriliyor. Mekan olarak çok güzel, yemekleri de beğendim.Yolu düşenler tavsiye ederim, dün gece Antalya'dan dönerken uğradım, yer sofrası var ayrıca ayakları uzatıp dinlenebiliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts