Şükrü Yıldızdal 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Antep'de imam çağdaş öyle ön sırada değildir. Hele Kör Halil'in yanında çok zayıftır. Ayrıca cıncık'ta antep yemekleri yemek lazım. Maşallah kör Halili de tanıyorsun.Bizim dayının dünürüdür kendisi. Yorum bağlantısı
Mehmet Barın 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Sayın Yönetici Kapatın bu başlığı,şimdi bir oturuşta bir kg. yemek lazım bu baklavadan,yoksa aklım kalır üfff Yorum bağlantısı
Serkan Öz 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Bu arada İstanbul'da olup iyi baklava yemek isteyenlere Karaköy iskeledeki otoparkın altındaki Karaköy Güllüoğlu'nu, Ankara'dakilere de Hacıbaba'yı tavsiye ederim. Yalnız orada yemek veya paket alınacak ise gözüğnüzün önünde paketlenmesini sağlamak lazım, hazır paketlerden alınca bir önceki günden kalan çıkabiliyor tavsiye etmem. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 İstanbul Ümraniye Atakent'te Celal Usta'da Döner.....Daha lezzetlisini yemedim... evet nezaman gitsem dolu oluyor orası gerçekten süper yapıyorlar döneri zaten onlar eski kasap atakentte etin nasıl pişeceğini iyi biliyorlar Yorum bağlantısı
Serkan Öz 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 (düzenlendi) Sayın YöneticiKapatın bu başlığı,şimdi bir oturuşta bir kg. yemek lazım bu baklavadan,yoksa aklım kalır üfff O fotoğraf orjinaldir, İmam Çağdaş'ta tezgahtaki özel kare baklavanın Canon 400D ile çekilmiş fotoğrafıdır. Bi de havuç dilimlisi var onun da kilosu 32-TL, tepsiyle alırsanız 6 lira da tepsiye alıyorlar. Bir de aksaray-fatih civarındaki kebapçılar. Şavak Usta + Sur Kebap 13 Mart 2009 tarihinde Serkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 tarabyada ise canınız kebap çekerse urfadan var eski yıldızlar restorantın yerinde etleri genelde 1,sınıf yerleri gayet şık içki yok mekanda ama damak tadı açısından mükemmel çeşitleride var fiyat olarakta fazla pahalı değil tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Serkan Öz 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 tarabyada ise canınız kebap çekerse urfadan var eski yıldızlar restorantın yerinde etleri genelde 1,sınıf yerleri gayet şık içki yok mekanda ama damak tadı açısından mükemmel çeşitleride var fiyat olarakta fazla pahalı değil tavsiye ederim Evet Urfadan iyidir, ama Kağıthane'deki şubesi yaramaz.. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Evet Urfadan iyidir, ama Kağıthane'deki şubesi yaramaz.. orarıyıda çok met etiler ama gitmedim bilmiyorum .ama tarabya daki enfes hele birde ramazanda gitmek lazım geçen ramazanda kişi başı 40 tl idi menü iki kişi gittik ilk başta fiyat çok yüksek geldi bize ama masaya oturunca anladım abartmasız masada 5 kişinin doyacağı çeşit vardı hesabı öderken mutlu bir şekilde ödedik Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Yav bu Nevşehirde bi numara yok ne yazayım ben şimdi? Avanosta testi(desti!) kebabı denenebilir o kadar. Arkadaşlar Ankarada et dönerci olarak Hosta demişler ama bence ABA.. Yorum bağlantısı
Bahri Bulut 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Haftaya Mardin(Midyat, Kızıltepe, Nusaybin), Diyarbakır ve belki Kahramanmaraş'a gideceğim.Ne yenir? Diyarbakır'da Ofis köşesinde, Birtat lahmacun pide salonunu tavsiye ederim. Bir kişi için sakın bir porsiyondan fazla pide istemeye kalkmayın. Porsiyonları bayağı bir abartılı da ... Lahmacunun da tadına mutlaka bakın. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 (düzenlendi) ankara esat libya caddesinde (kayseri mutvağı) var bilenler iyi bilir... 1 sınıf restoran ve lokantadır kalite ve hiljyen ve kayseri yöresel yemeklerini tadmak isteyen kaçırmasın derim.... 13 Mart 2009 tarihinde ?lker Kad?lar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 AdanaTurgut Özal bulvarı 125. sokak. Beyzade Restaurant. Adamlar Kebap değil sanat harikası yapıyorlar. Adana'da burayı öğrenmeden önceki bir buçuk yılıma yazık olmuş. Ama künefe yemeyin künefesi iyi değil. Patlıcan kebap ve ali nazik şiddetle önerilir. Evet etleri nefis,Yavuza katılıyorum.Benim eve de yakın.Bir şubeleride 100. yılda. Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Evet etleri nefis,Yavuza katılıyorum.Benim eve de yakın.Bir şubeleride 100. yılda. Tam olarak nerde bu yer Şükrü bey.Deneyelim bu hafta sonu. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 İstanbul Bakırköy Kartaltepe de Hacı Dayı İçli köfte ve her türlü kebap çeşitleri kartaltepe mah.filiz sokak no:29 (müftülük arkası) Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Özal'dan yukarı çıkarken groseriyi geçince ilk sokaktan sağa dönüyorsunuz 10-150 m ilerde gözüküyor zaten sağda. Bu hafta sonu olmasın da yakın zamanda buluşalım orada. Adana şeytanın bacağını kırsın artık Groserinin yanındaki sokak geçmeden yukarı çıkacaksınız. Yorum bağlantısı
Mehmet Barın 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 O fotoğraf orjinaldir, İmam Çağdaş'ta tezgahtaki özel kare baklavanın Canon 400D ile çekilmiş fotoğrafıdır. Bi de havuç dilimlisi var onun da kilosu 32-TL, tepsiyle alırsanız 6 lira da tepsiye alıyorlar. Ahh Serkan bey ben havuç dilimide bilirim,kareyide,dilinin üstüne koydun mu kendisi gider. Canon'un diğer çektiği tablo gibi resimleri de gördüm,eline sağlık iyi çalışma, yalnız yapmayın böyle baklava falan ayıp oluyor,antep'e gideceğim bunun için şimdi,bir nev'i bostanı bozmak için.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 dün sur kebap'a gittik şirketten arkadaşlarla. ben böyle etler yediğimi hatırlamıyorum. ben ki acı sevmem, o kadar güzeldiki etlerin tadı, sürekli yedim tatlısı da bambaşka, ağızda eriyip gidiyor resmen. Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Özal'dan yukarı çıkarken groseriyi geçince ilk sokaktan sağa dönüyorsunuz 10-150 m ilerde gözüküyor zaten sağda. Bu hafta sonu olmasın da yakın zamanda buluşalım orada. Adana şeytanın bacağını kırsın artık Groserinin yanındaki sokak geçmeden yukarı çıkacaksınız. Adanalılar olarak topalanlım Yavuz beyin dediği gibi. Groserinin etrafında bir tur atttıktan sonra bulurum herhalde Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 15 Mart 2009 Paylaş 15 Mart 2009 Yer tam olarak anlaşılmıştır Yavuz bey teşekkürler. Ne zaman toplanıyoruz?? Yorum bağlantısı
Can Karacaer 15 Mart 2009 Paylaş 15 Mart 2009 Daha önce yazdım mı bilmiyorum, Tuzla'da E5'ten Aydınlı Orhanlı istikametine girince 100m ilerde sağda Cağ kebapçısı var, müthiştir. Bir de geçenlerde İğneada'ya gittik, limanın orda Liman restaurant var. Manzara da balıklar da 4-4lüktü. Taptaze denzi balığı, İstanbulda bulması zor. Adam başı mezesi içkisi dahil 25 lira verdik, İstanbulda en sıradan yerde 80-90 gelirdi... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 15 Mart 2009 Paylaş 15 Mart 2009 Cennet mahallesi içerde e5ten girildiğinde rodoplu köfte var...Valla süper köfte yapıyorlar iskenderi köfteyle düşünün...Fiyatıda 4.75...2000 senesindeki fiyatlar... tavsiye ederim...Kebapçı gezmekten iflahım kurudu Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 15 Mart 2009 Paylaş 15 Mart 2009 Kayseri'de Hilton Otelinin karşısında, Pastırmacılar Çarşısının girişinde iskender yemiştim bir defa. Hayatımda yediğim en güzel İskender diyebilirim. Mekanın ismi aklıma gelmiyor ama Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 15 Mart 2009 Paylaş 15 Mart 2009 Mert Can sen bir de Bursa'da eski garajda ye. Bursa'da Hünkar Lokantasında yemiştim, hee bir de Yalova yolu üzerinde bir dinlenme tesisinde bulunan İskender Bey'de. Eski Garajın orada yemek nasip olmadı daha... Yorum bağlantısı
Serkan Öz 15 Mart 2009 Paylaş 15 Mart 2009 Fatih, Karadeniz Caddesinde Midyeci Nedim Abi'de midye dolma.. Osmanlı usulü kuş üzümlü, fıstıklı, zeytinyağlı pilavlı ve her zaman sıcak.. Şiddetle tavsiye ediyorum, az önce 65 adet yedik iki arkadaş Yorum bağlantısı
Serkan Öz 15 Mart 2009 Paylaş 15 Mart 2009 serkan bunu daha öncede belirtmiştin bir konuda mantı olayımıydı? Evet 7 paket mantının 5 paketi ile ilgiliydi Yorum bağlantısı
Recommended Posts