Erdal Kopmaz 15 Ocak 2008 Paylaş 15 Ocak 2008 (düzenlendi) slm yaklasık 40 gün oldu 2008 model tourneo connect aldım simdi 2500 km ye dayandı araba dun akşam kozyatağı -gebze ye giderken deneyeyim bir dedim ama 150-160 km cıvarı bır hıza ulastım ve 3750 dev/dk uzerine çıkamadım bir bilen birşeyler yazarsa sevinirim. (fazlada zorlamadım 5 vitese geçtikden sonra usul usul hızlandım ) 16 Temmuz 2008 tarihinde Cavit Do?an tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2008 Paylaş 15 Ocak 2008 Hayırlı olsun. Kasasına göre yüksek süratlerde doblo vs. ye göre daha stabildir ama yinede yan rüzgarlara dikkat. Unutmayın ki yük amaçlı bir süspansiyon sistemine sahiptir. Yeni alan herkese tavsiyem lastik hava basınçlarına baktırın, genellikle müşteriye bayii nin indirmesi lazım ama fabrika çıkıı yüksek hava basıncı ile geliyor çoğu araç. Doğru hava basıncı için kitapçık size yardımcı olacaktır. Yorum bağlantısı
Erdal Kopmaz 15 Ocak 2008 Yazar Paylaş 15 Ocak 2008 1-)opeti sonradan öğrendim ama şuana kadar 1 kez opet den mazot aldım simdi başlatsam garantiyi nasıl olur acaba ? 2-)eski arabam nissan vanette minubus oldugu için yan rüzgarlara,viyadüklere hazırlıklıyım:)) önerileriniz için teşekkürler Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 16 Ocak 2008 Paylaş 16 Ocak 2008 aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Fatih Demir 17 Ocak 2008 Paylaş 17 Ocak 2008 hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız işallah bide dikkatimi çeken bişey bizde 75 li vardı siz bide 90 lığını almışsınız bence daha hızlı gitmesi lazımmm ben ilk aldığımda 150 yi geçmiyordu yokuş aşşağı 180 ni görebilmiştim tabiki ilk aldığınızda hız iyi birşey değilll ama kişisel cevabım, eğer vitesleride sonuna kadar kullanırsanız 200 ügörebilirisniz ama HIZ FELAKETTİR UNUTMAYIn Yorum bağlantısı
Erdal Kopmaz 17 Ocak 2008 Yazar Paylaş 17 Ocak 2008 vitesleri sonuna kadar kullanirsak o zaman dediginiz dogru ama ben 5 vitese 2500 dev gectikden sonra yavas yavas hizlanarak bastim ama zaten katalog degeri 159 km/h yazio o yuzden simdilik normal zamanla duzelir tabii ) Yorum bağlantısı
Nihat Sarpasan 19 Ocak 2008 Paylaş 19 Ocak 2008 connectlerde her 5.000 klm hava fılıtresını mutlaka ama mutlaka deiştirmelısın. istanbulun nemı tozu hava fılıtresını tıkayıp motoru zorluyor aklında bulunsun. yakıtınızın opet veye baska fırmadan olması muhım deıl geldıgı yer bellı hepsı aynı yerden alıyor. ama herzaman aynı ve bıldığiniz yerden alın. daha sımdıye kadar yakıt sıstemının garantıden değiştiğini duymadım görmedım hep surucu hatasınıa bağlıyorlar. özellıkle delphının. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak 2008 Paylaş 19 Ocak 2008 Dün iki müşterim geldi... İkisinde de connect vardı... Opetten euro dizel aldıkları zaman arıza lambası yanıyormuş.. Opeti bırakıp PO'ya geçmişlerler yanmaz olmuş.. Yorum bağlantısı
Erdal Kopmaz 20 Ocak 2008 Yazar Paylaş 20 Ocak 2008 verdiginiz bilgiler icin tesekkurler arkadaslar, Yorum bağlantısı
Erdal Kopmaz 24 Ocak 2008 Yazar Paylaş 24 Ocak 2008 en iYisi arabadan cıkıp bizzat pompacıyla muhatap olmakk daha garantili olur sanırım:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts