Zafer Ofli 12 Aralık 2007 Paylaş 12 Aralık 2007 (düzenlendi) arabada gaza bastığımda sanki araba v8 gibi kükrüyor ama rolantide tık yok eksozda mı bir problem var acaba yoksa 96 mondeolarda motor sesinin içeri girmesi normalmi? Birde ayağımı gaz pedalına çok az bastığımda tıssss diye bir ses geliyor biraz daha fazla bastığımda ses gidiyor veya maotor sesine karıştığı için ben duyamıyorum bunu ustaya sorduğumda bana hava filtresinin susturucusunun olmadığını dolayısıyla gaz kelebeğinden sesin geldiğini söyledi. Gösterdiği yerde (Hava filtresinin hemen önü) bez hortum var ve çamurluğun içine doğru sarkıtılmış durumda (orda kaputun önüne doğru uzanan plastik bir parça olması gerekiyormuş )bundan dolayı ses yaparmı acaba ?İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler 12 Aralık 2007 tarihinde Zafer Ofli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 12 Aralık 2007 Yazar Paylaş 12 Aralık 2007 hava filtresi iki sefer değiştirildi ve her defasında da yine yapıyordu ve hala yapıyor Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 12 Aralık 2007 Yazar Paylaş 12 Aralık 2007 kimse bilmiyormu niçin olabileceğini Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2007 Paylaş 12 Aralık 2007 Tısss sesi normal.. Kükremesi son susturucudandır bence. ama duymak lazım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Aralık 2007 Paylaş 12 Aralık 2007 motorun fotoğrafını çekip koyarsanız daha net cevap verebilirim. söylediğiniz hadise genelde emme girişine oturan üstü baklava desenli plastik parçanın sağ tarafına denk gelen yerdeki özel uzun civatanın düşmesi ile oluşıur. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 12 Aralık 2007 Paylaş 12 Aralık 2007 Ben aracı kükretmek için bi kucak para verdim yau. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 13 Aralık 2007 Yazar Paylaş 13 Aralık 2007 (düzenlendi) Gaz kelebeğinin üsütndeki plastik parça zannedersem dediğiniz Çağlar bey. O parça iki adet vidayla tutturuluyor benimkinde biri solda diğeri sağda ama üçüncü yada dördüncüsü varmı bilmiyorum zannedersem yeri var ama boş.Buarada ses olayına gelince ben arabada ses olayını çok sevmem araba olabildiğince sessiz olması ve pimpirikli biri olduğum için saat gibi çalışmasını istiyorum. O yüzden arabama müzik tesisatı dahi döşemem 13 Aralık 2007 tarihinde Zafer Ofli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2007 Paylaş 13 Aralık 2007 işte o boş gibi gördüğünüz yerin içinde çok özel bir civata vardır. ne yedeği ne de yenisi bulnur. boş gibi durmasına rağman içinde olması gerekir ve o garip civata hep gevşer. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 13 Aralık 2007 Yazar Paylaş 13 Aralık 2007 işte o boş gibi gördüğünüz yerin içinde çok özel bir civata vardır. ne yedeği ne de yenisi bulnur. boş gibi durmasına rağman içinde olması gerekir ve o garip civata hep gevşer. Yani o civatayı bulma imkanım yok ve o sesi(tıss) çekeceğim. Ne yapalım başa gelen çekilir.Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts