İçeriğe Yönlendir

Connect Su Alıyor

Halil Kaya

Recommended Posts

Halil Kaya

Mrb.Arkadaşlar Ford Tourneo Connect TDCİ ön taraftan su alıyor.Sağ ön paspas yağmur yağınca su ile dolup kalıyor.Yetkili servise götürdük.(Ispartada) sorunu çözemediler. elektrikçi kaportacı hepsine baktırdık.Sonuç yok.

Bu konuda bilgisi,önerisi, tavsiyesi olan herkesden yardım bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Polen filitresini değişirken kapağın tırnakları kırılmıştır.Kapak yerine oturmadığı için suyu içeri alıyordur.

Kapağı yapıştırsınlar sorun kalmaz.

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek
Connect'te polen filtresinde kapak olmaz :D

Hatta filtre takılınca kapak takılmaz,üstü açık kalır.

Lütfen buraya bir göz atın http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?showtopic=159550

Resimde 1 no'lu parça gevşemiş olabilir,çünki o ters takılan bir metal parça.Eğer yerinden oynar gevşerse suyu içeri alması olası,oradanda tabana iniyordur belki.Bir kontrol edin.

Sevgiler

Pardon doğrusu yazdığınız gibi olacakmış.

Bizim focusların kronik problemidir bu.Connetlerdede aynı olduğunu sanıyordum. :)

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

cam önü ızgarasının alt kısmında sızdırmazlık elemanı olması gerekiyor. bu lastik parçalar yok ise su alabilir.

Yorum bağlantısı
Halil Kaya

İlgi gösteren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bahsettiğiniz tüm önerileri uyguladık. ama yine çözüm olmadı.ne yapcam bilemiyorum artık.bir gün bir çözüm bulursam burda paylaşacağım.herkese teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...