Mustafa Gökmen 4 Mart 2009 Yazar Paylaş 4 Mart 2009 beylikdüzünde ikamet ediyorum....panjuruda logolarıda en kısa zamanda halledeceğim...saolun Yorum bağlantısı
Serdar Elsan 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 beylikdüzünde ikamet ediyorum....panjuruda logolarıda en kısa zamanda halledeceğim...saolun Bende Beylikdüzündeyiim tanışalım müsait bi zamanda kısmet olursa Yorum bağlantısı
Eren Güneş 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Eline emeğine sağlık baştan sona okudum bir efsaneyi diriltmişsiniz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Yasin Kozan 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 arkadaşlar 2.8i ghia modellerde olan karlık tan bulabilir miyiz?veya orjinal şekline yakın yapabilen ustalar var mı?yaptıracak olsak bize maliyeti ne olur?resimlerde örnekleri var....bu da bir diğer resim ön tampon altındaki karlık a dikkat........ karlık için örnek karlık için örnek o karlıklardan yapılıyor istanbulda bizim clubden bi arkadaş yaptırdı hemd sacdan harika oldu daha fazla bilgi için www.fordtaunusclubtr.com adresinden site denetcisi enzoo (ercan)ile irtibata geç. Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 2 Nisan 2009 Paylaş 2 Nisan 2009 Bende Beylikdüzündeyiim tanışalım müsait bi zamanda kısmet olursa evin camından ikinizi de kesıyorum ben bırde statıon wagon sunroof'lu kırmızı 2.3. granada var b.duzunde Yorum bağlantısı
Recommended Posts