Mustafa Gökmen 14 Mayıs 2008 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2008 Aracın elektrik tesisatı vs döşendi farı ayna cam vs ama yoğunluktan şu sırlar ilgilenemiyorum....Temiz bir sağ ön far bulamadım halaa Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 14 Mayıs 2008 Paylaş 14 Mayıs 2008 mustafa arkadaşım, temiz sağ farda dan kastın nedir?iç yansıtıcısının parlak olması mı? o dert bende de vardı.basit bi operasyonla çözdüm.iç yansıtıcı aynalar tamamen küflenip dökülmüştü.farın dış kısmını spreyle boyadım, iç yansıtıcısının içinide parlak di-jifix le kapladım.şu ana kadar herhangi bi sorun çıkmadı.farı görenler yeni sanıyor.tavsiye ederim.benim arabanın fotolarına bakabilirsin......senin ford un son resimlerini görelim artık...........kolay gelsin Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 17 Mayıs 2008 Paylaş 17 Mayıs 2008 dün ebay da dolaşırken 1 adet sağ far gördüm.40 euro + 20 euro kargo bedeliyle adrese teslim (türkiye içi) gönderecekler.istersen bi bak............. www.ebay.de Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 18 Mayıs 2008 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2008 selamlar ..levent bey şimdi bakıyorum siteye ... plakasız bir granada var onu almaya çalışıyorum o olursa yedek parça için çok iyi olacak ..yoksa focusun sıfır farından daha yüksek rakamlar istiyorlar granadanın farına başa çıkmak imkansız ...inşallah o araç olur içi döşemeleri motor parçaları vs herşeyini kullanabilirim onun .. Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 19 Mayıs 2008 Paylaş 19 Mayıs 2008 mustafa bey almaya çalıştığın plakasız granada kaç model? sizin araç 81-85 model mk2 diye geçer resimlerden gördüğüm kadarıyla....peşinde olduğunuz granada eğer 78-80 arası çıkan mk2 ise pekçok aksesuarı sizin araca olmaz.mesela kapı iç döşemeleri farklıdır,birbirine uymaz.kapıların mekanik yapıları farklıdır,göğüslük dizaynları farklıdır,gösterge tablosu benzesede elektriksel bağlantı fişleri farklıdır............ buna benzer bir sürü farklılıklar.ama ön farı ve ön sinyalleri uyar. Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 1 Haziran 2008 Yazar Paylaş 1 Haziran 2008 selamlar kullanmakta olduğum granadama yedek parça olması amacı ile aldığım ikinci granadamı garaj kumandasının evde olması sebebi ile kaldırım kenarına kısa süreli park ettim ve yarım saat geçti geçmediki 4 şeritten daha geniş olan yolda ehliyetsiz 3 arkadaş park halindeki aracıma çarpmış ve kendi araçlarınıda bırakıp kaçmışlar.. Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 1 Haziran 2008 Yazar Paylaş 1 Haziran 2008 Ve işin ilginç yanı vurup kaçan ehliyetsiz şahıslardan ziyade trafik jandarmların ilgilendiği konu almış olduğum aracımın sigortasının olmaması ve yanlış yere park ettiğim fakat o esnada aynı sırada 30 40 araç dahapark edilmiş durumda idi... trafik sigortası muyene falan araçta yok.arabayı çekici ile otoparka çekeceklerini ve evraklarını tamamladığım taktirde gidip alabileceğimi söylediler ,vuran aracın sahibide dershanede öğretmen ve arabayı kullananların anahtarını masasın üstünden alıp aracı kaçırdıklarını söylüyor...şikayetci oldugum taktırde vurup kacan cocukların oto hırsızlığından yakalanacağını söyledi jandarma valla şu sıralar tüm işlerim ters gidiyor hayırlısı inşallah Allah hepimizi beterinden sakınsın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 Geçmiş olsun.. Zararlarınızı (Tamiratlar, ceza, çekme, otopark vb) karşılamazlarsa şikayetçi olun... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 Şansızlığın bu kadarı olur. Geçmiş olsun . Bu arada çarpan araç, bu kazadan sonra nasıl yürüyebilmiş hayret. O aracın sahibi hasarını kimden karşılayacak? Bu kadar sakin bir yanıt vermesi düşündürücü. Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 1 Haziran 2008 Yazar Paylaş 1 Haziran 2008 İş yerinin toplantısına geç kaldığım için olay sonrası fazla duramadım..babam ilgilendi aracı jandarmaların çekeceğiz demesi birde aracı kullanan dersane öğrencilerinin ehliyetsiz ve kullandıkları aracı kaçırmaları(araç sahibi aracı kaçıran gençleri tanımadığını söylemiş )sonuç itibari ile kimse kimseden şikayetçi olmamış jandarmada çekeceğim diye israr ettiği bizim aracı çekmemiş...neyseki farlarına bir şey olmamış:)zira bulunsa dahi uçuk fiyatlar istiyorlardı ben aradığımda... geçtiğimiz hafta hiç bir işim yolunda gitmemişti belliydi bir şeyler olacağı..sağlık olsun Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 2 Haziran 2008 Paylaş 2 Haziran 2008 büyük geçmiş olsun . şansızlığın böylesi ? allah beterinden saklasın . Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 2 Haziran 2008 Paylaş 2 Haziran 2008 geçmiş olsun mustafa bey...ne zamandır sesiniz çıkmıyordu,demek bunun içindi.neyse gelmiş geçmiş olsun,allah beterinden saklasın....daha arabanın keyfini süremeden bu kaza....üzüldüm gerçekten. ama merak ettiğim birşey var; sol dikiz aynası neden kaportanın üzerinde? bildiğim kadarıyla sol kapı camının önünde olması gerekir? Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 3 Haziran 2008 Yazar Paylaş 3 Haziran 2008 Çok sağ olun..Valla araba çok orjinal birşeydi..Herşeyde bir hayır vardır demek kaldı bana. Yorum bağlantısı
Veyis Durmuş 3 Haziran 2008 Paylaş 3 Haziran 2008 Sağlık olsun Mustafa bey.Sıkmayın canınızı düzelir herşey. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 25 Ağustos 2008 Paylaş 25 Ağustos 2008 Mustafa bey ne yaptı acaba uzun süredir sesi çıkmıyor en son boyadan çıkmıştı araç. bitmiştir heralde artık. Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 28 Şubat 2009 Yazar Paylaş 28 Şubat 2009 (düzenlendi) selamlar uzunca bir ara oldu ama yeniden aranızdayım.....Bir kaç resim. Granada yedek parçası arayan arkadaş bana ulaşırsa kendisine seve seve yardımcı olurum.... 28 Şubat 2009 tarihinde Mustafa G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat 2009 Paylaş 28 Şubat 2009 Şu öndeki kızgın bakışları çok çok güzeldir. Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 28 Şubat 2009 Paylaş 28 Şubat 2009 içi nasıl oldu acaba içinin fotolarını görmek isterdim Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 28 Şubat 2009 Paylaş 28 Şubat 2009 Çileli bir hikayenin sonu .Mutlu son.Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Şubat 2009 Paylaş 28 Şubat 2009 süper olmuş ancak ford logoları ve model yazıları eksik. bence mutlaka tamamlanmalı Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 2 Mart 2009 Paylaş 2 Mart 2009 güle güle kullanın mustafa bey.ön panjuru kaporta rengine boyatsanız daha güzel dururdu.bir de logolar eksik... Yorum bağlantısı
Recommended Posts