Melih Mütevellioğlu 15 Kasım 2007 Paylaş 15 Kasım 2007 Tourneolarda yeri olmasına rağmen torpedo lambası yoktur.Gece çok ihtiyaç olan bu ayrıntıyı basitçe kitap okuma lambası ile,kablo vs. çekmeye gerek kalmadan çözdüm.Lamba kısmını orjinalinde yer alan lamba söket yuvasına denk getirdim.Bu lamba nın fiyatı 1,5 YTL led ampullü ve 3 adet LR44 1.5 v pil ile çalışıyor.Pillerin olduğu mandallı kısmı çift taraflı bant ile torpedo yuvasının üst kısmındaki sabit yere tespit ettim.Anahtar kısmı aşağı tarafa gelecek şekilde ayarladım.Torpedo açılınca çok rahat şekilde açma kapama anahtarına ulaşılıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2007 Paylaş 15 Kasım 2007 basit hep güzel olmuştur elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Melih Mütevellioğlu 15 Kasım 2007 Yazar Paylaş 15 Kasım 2007 Teşekkürler görüşünüze tamamen katılıyorum.Ne kadar komplike o kadar sorun. Yorum bağlantısı
Melih Mütevellioğlu 17 Kasım 2007 Yazar Paylaş 17 Kasım 2007 Sayın Bülent bey benim aracımın sağ tarafında airbag yok,ön kapak hafifçe esnetilerek geçmelerinden rahatça çıkarılıyor.Fakat airbagli araçların ön kapak düzeneği nasıl bilmiyorum.Servisten veya aracı airbagli olan ve sistemi bilen arkadaşlardan bilgi almanız lazım.Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.Saygılar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2007 Paylaş 17 Kasım 2007 Boşa açmaya uğraşmayın bence.. küçük bir anahtar ile daimi ve pilsiz bişey takın gitsin.. Yorum bağlantısı
Melih Mütevellioğlu 19 Kasım 2007 Yazar Paylaş 19 Kasım 2007 Bu kısımda lamba söket yuvası var ama tesisat kablosu yok.İlla kablo çekmek lazım en yakın yer teyp ve çakmak.Çakmaktan almak zor çünkü arkası kapalı,kalorifer düğmelerinin olduğu paneli sökmek lazım kesinlikle uzun ve zahmetli iş.Teypten de alınırsa lamba açılıp kapanırken hoparlörlerden çıtırtı sesi gelebilir.En iyisi siz bu lambayı kullanacaksanız torpedo gözünün içinde bir yere adapte edin.Sol yan uygun.Sonradan aklıma geldi Allah göstermesin airbag açılmak zorunda kalır da benim adapte ettiğim yerden lambayı sıyırıp alırsa yaralanmalara neden olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts