Guest B 10 Kasım 2007 Paylaş 10 Kasım 2007 Merhaba Arkadaşlar daha önce bir kaç konuda azar azar yazmıştım konuyu IP'de bazı yerlerde iç taba rengi kaplama renkleri dışa çıkmaya başlamıştı.Bu 2007 model 110ps GLX'lerde muhtemelen olacak bir sorun.Eminim çünki değişim istedim önce ve detaylı macro çekimlerle bunu belgeledim. Hatta kapı tarafındaki yerlerde kapı lastiğinin sürekli sürtmesi nedeniyle hafif renklenme yakından dikkat çekiyor. Neyse.. Sonuçta bunun o seride sonradan üzerine o rengin boyandığını ve testler sırasına gece gelen ışığı olumsuz yansıttığı için koyu renge döndürüldüğünü yakınımdan öğrendim. Fakat şu var,kimi görsem Fabrika'da olan yakınım dahil kaza olmadıkça elletme dedi.Sökerlerse daha rahatsız olursun,yerine oturmaz,ses gelir vs.vs birçok şey.Kaldıki arabamda birçok ek sistem olduğundan oralar hep kablo dolu. Bunun için 2 gün istediler benden,ama ben yanlarında olmadıkça 2 günde neler olur nereleri mahfederler bilmiyorum. O nedenle yaptırmaktan vazgeçeceğimi ileteceğim sizdce ne olur sonucu ? Gerçi bağlayıcı birşey olacağını sanmıyorum ama genede fikir alayım Sevgiler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Kasım 2007 Paylaş 10 Kasım 2007 Bence şimdi onayını al ama sorunun ilerlerse söktür.. (Şimdi onay almazsan ilerde kullanıcı hatası derler) Şimdi söktürürsen her tıkırtıyı buna bağlarsın ve rahatsız olursun.. Hem takacakları neymiş boyasızmıymış.. ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Kasım 2007 Paylaş 10 Kasım 2007 Bülent Bey 15 gün içinde bunu almamış olsan bile bu artık servis kayıtlarına girmiştir.. Önemli olan da hasarıyın tespit edilmiş olmasıdır bence.. Ama sen bunu reddetmişsin yada feragat etmişsin derlermi sormak lazım.. Bence Otosanı ara ve sor, bunu ben 2 yıl sonra değişmek istiyorum bu mümkün mü de bakalım ne diyecekler.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2007 Paylaş 10 Kasım 2007 IP nedir, nerdeki taba rengi boyanmış? konuyu tam anlamadım valla mazur görün? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 10 Kasım 2007 Paylaş 10 Kasım 2007 Ford onun orda yansıma yapacağını yaptıktan sonra mı anlamış? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2007 Paylaş 11 Kasım 2007 sanırım komple torpidoya dasboard deniyordu ins panel sadece soldaki gösterge kısmı olmasın. bencede eğerki torpido değişimini garantiye aldılarsa değiştirin derim. yalnız şu sakıncası var: connectlerde torpido boş geliyor yani havalandırma vs ızgalar eskisinden sökülüp yerine takılacak. bunların tırnaklarında kırılma olursa gıcırtı sesleri başlar bunun haricinde torpido zaten tam yerine oturarak ve civtalar ile sabitlenerek takılacağı için ben de değiştirin derim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts