Metin Akbal 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Mekato (Laskar Oto) yetkili satıcı ama otovitamin kendisi yetkili satıcıyım diyor Liqui Moly sitesinde görünmüyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Mekato (Laskar Oto) yetkili satıcı ama otovitamin kendisi yetkili satıcıyım diyor Liqui Moly sitesinde görünmüyor. İkisi de liqui moly sitesinde yok. Resmi distribütörler egemot ve bar oto. Bunlar da 0w16 getirmiyor. O zaman satanlar nasıl getiriyor anlamadım. Ayrıca nasıl yetkili oluyor? 6 Ağustos 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 İkisi de liqui moly sitesinde yok. Resmi distribütörler egemot ve bar oto. Bunlar da 0w16 getirmiyor. O zaman satanlar nasıl getiriyor anlamadım. Ayrıca nasıl yetkili oluyor?Laskar Oto diye belirttim ya. Mekato ile o aynı. Laskar oto var. Distribütör demiyorum yetkili satıcılarda var. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Metin Akbal yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: İkisi de liqui moly sitesinde yok. Resmi distribütörler egemot ve bar oto. Bunlar da 0w16 getirmiyor. O zaman satanlar nasıl getiriyor anlamadım. Ayrıca nasıl yetkili oluyor? Laskar Oto diye belirttim ya. Mekato ile o aynı. Laskar oto var. Distribütör demiyorum yetkili satıcılarda var. İşte nasıl yetkili oluyor metin hoca. Adam kendi sitesinde distribütör belirtmiş. Yetkili satıcılar bu distribütörden mal alıp satanlar. Laskar nasıl yetkili oluyor onu anlamıyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 İşte nasıl yetkili oluyor metin hoca. Adam kendi sitesinde distribütör belirtmiş. Yetkili satıcılar bu distribütörden mal alıp satanlar. Laskar nasıl yetkili oluyor onu anlamıyorum. Şöyle açıklayayım. BRC bilirsin. Çorum Özençler Karadeniz Bölge Distribütörü. Yani sorumluluk alanındaki dağıtıcı şirket.Sitedeki yetkili satıcılara güven.Laskar Oto-Mekato aynı firma. Konya bölgesinde.https://liquimoly.com.tr/yetkili-satis-noktalari/#1570362775236-d8224c8a-5cce Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Metin Akbal yazdı: Şöyle açıklayayım. BRC bilirsin. Çorum Özençler Karadeniz Bölge Distribütörü. Yani sorumluluk alanındaki dağıtıcı şirket. Sitedeki yetkili satıcılara güven. Laskar Oto-Mekato aynı firma. Konya bölgesinde. https://liquimoly.com.tr/yetkili-satis-noktalari/#1570362775236-d8224c8a-5cce Global siteden tr sitesini seçince çıkan site bu: www.liquimolyturkey.com senin gönderdiğin sitenin resmiyeti yok işte. Sıkıntı orada. Adamlar kendince site açmış Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 (düzenlendi) Ayrıca laskar’ın bayi olarak gösterildiği gayriresmi internet sitesinde liqui moly 0w16 satılmıyorken, bayi olarak gösterilen laskar mekato’da satıması da ayrı bir ilginç 6 Ağustos 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 baroto, mekato’nun orijinal ürğn sattığını doğruladı. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Global siteden tr sitesini seçince çıkan site bu: www.liquimolyturkey.com senin gönderdiğin sitenin resmiyeti yok işte. Sıkıntı orada. Adamlar kendince site açmış Tansu Kalafatoğlu yazdı: baroto, mekato’nun orijinal ürğn sattığını doğruladı. Diğer site de bar oto nun imiş zaten. Bende ona baktım şimdi. Superoto, Bar otomotiv bünyesinde çalışıyor diye yazıyor. Sosyal medya takip listesinde o çıktı. https://superoto.com.tr/hakkimizda/ Ayrıca diğer sitenin en altı kısmında da bar Otomotiv yazıyor. https://liquimoly.com.tr/# 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Az önce bp istasyonda yağlara baktım. Castrol 4 litresine 700-800 yazıyor. Püüüüüü Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Mert Gülkokan yazdı: o fiyatlar abzürt benzin istasyonlarındaki yağlar her zaman pahalı olur internette aldığım yerde 4 lt total 5w30 yağ 425 tl Güvenemediğim için, ya distribütöre gidiyordum yağ almaya ya da serviste bakım yaptırıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Bakım yaptırmak istiyorum , 2014 Captur 1,5 Dci 90 Hp hangi Viskozite motor yağını kullanacağız ? Renault Dizel motorlu araç kullanan arkadaşların tercihi tavsiyesi varmı ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Aytac Sakal yazdı: Bakım yaptırmak istiyorum , 2014 Captur 1,5 Dci 90 Hp hangi Viskozite motor yağını kullanacağız ? Renault Dizel motorlu araç kullanan arkadaşların tercihi tavsiyesi varmı ? Kitapçıkta belirtilmiyor mu? Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kitapçıkta belirtilmiyor mu? Baktım göremedim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Aytac Sakal yazdı: Baktım göremedim. Evet o yüzden sordum. Reno genelde yağı yazmıyor. Yine mi yazmamış dedim. Yağ markalarının yağ seçici arama motorundan seçim yapabilirsiniz aslında Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Evet o yüzden sordum. Reno genelde yağı yazmıyor. Yine mi yazmamış dedim. Yağ markalarının yağ seçici arama motorundan seçim yapabilirsiniz aslında Bazen yorumlar okuyorum Servis x kullanıyor siz y kullanın daha iyi gibi. 2 Ağustos 2022 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Ağustos 2022 Paylaş 3 Ağustos 2022 Merhabalar daha önce lukoil yağ kullandınız mı ? nasıl yağ ? dizel araçlarda nasıl performans verir acaba https://www.hepsiburada.com/lukoil-genesis-special-5w-30-c3-5-litre-motor-yagi-uretim-yili-2021-p-HBCV00001D0QGL Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Ağustos 2022 Paylaş 3 Ağustos 2022 A6 1.8t motorda kullanmıştık. Q7 3.0 dizelin turbosu vardı bunla mı alakalı bilmiyorum ama biraz yağ eksilmeye başlamıştı. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Ağustos 2022 Paylaş 4 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: A6 1.8t motorda Q7 3.0 dizelin turbosu vardı Merak ettim arabayı Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Ağustos 2022 Paylaş 4 Ağustos 2022 Selim Bilgin yazdı: Merak ettim arabayı Standart a6 c5 kasa abi. Sadece q7 turbosu ve blow off vardı. Çok keyifliydi. İbrenini trip km kısmına dokunduğunu hatırlıyorum bacaklarım titriyordu Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Ağustos 2022 Paylaş 4 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Standart a6 c5 kasa abi. Sadece q7 turbosu ve blow off vardı. Çok keyifliydi. İbrenini trip km kısmına dokunduğunu hatırlıyorum bacaklarım titriyordu C5 kasayı da 1.8T motoru da çok severim. 3.0 quattro C5 alacaktım zamanında da cesaret edememiştim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Ağustos 2022 Paylaş 4 Ağustos 2022 Selim Bilgin yazdı: C5 kasayı da 1.8T motoru da çok severim. Ailemizin motoru 😃 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Texaco Havoline marka yağ hakkında ne düşünüyorsunuz? Amerika'da uzun yıllardır bu işle uğraşan bir firmaymış kendileri.Bizim piyasada da tutunmaya çalışıyorlar galiba.Hatta Subaru yetkili servisleriyle anlaşma yapmışlar. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ekim 2022 Paylaş 6 Ekim 2022 Bakım yaklaştı. Yağ acea c4 uyumlu 5w 30 olacak. Liqui moly kullanıyordum ama pahalı. 5 litresi 800 lira. Bu bakımda petronas yağa geçmek istiyorum 650 lira fiyatı var. Ancak bir satıcıda 470 liraya var. Bu firmadan alış veriş yapan oldu mu, nasıl bir yerdir, güvenilir mi? Kocaeli Darıca imiş yerleri. https://goo.gl/maps/iRP59xBPWUi935wR8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts