İçeriğe Yönlendir

Connect - Yakıt Tüketimi

Ömer Yüce

Recommended Posts

Ahmet Emirhan Bal
(düzenlendi)

2004 model -75 lik connect :Mazot lt Fiyat 3,59 tl : 50 tl ye 240 km

1 km 0,21 tl şehir içi

2012 model -90 lık silver connect :Mazot lt Fiyat 3,59tl :50 tlye 205 km

1 km de 0,24 tl yakıyorşehir içi

2004-75 lik : 35 km daha fazla götürüyor şehir içi

Hız Tahmini 30-70 km arası kullanılıyor.

2004-75lik geçen hafta fulledim 100 km oldu tekrar fullledim 33 lira aldı

1km 0.33 krş

4 adet kar lastiği var büyük etken

Senin değerler maşallah muhteşem

tarihinde Ahmet Emirhan Bal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

2012-90lık 50tl lik mazot ile 200km şehir içi yuksek devir kullanıldı.Mazot litre fiyatı 3,46tl

4 adet kar lastiği var

1km 0,25 kuruş

Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

ben dün fulledim 115 tl aldı 363 km 3,59 tl ltresi 0.31 krş geliyo normal gbi

Yorum bağlantısı
Hasan Berberkayar

Bende 2008 110 luk glx var sehir içinde ortalama 100 kilometre de 7,5 litre yakiyor ustelik kis lastiği de var

Yorum bağlantısı
Batuhan Vural

110luk 2010 connect aracım var 195-65-15 kışlık lastikkerim vardı GoodYear yakıt 5den aşağıya dusmuyordu aynı ebat yazlıkları aldım aynı marka hem ses azaldı,yol tutuşu 160dan sonra direksiyon titremeye yapıyordu o kesildi hemde yakıt 3.6ya kadar düştü kışlıkları denediğim yolda.ortalama yakıtı resetliyorum bu arada

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Bekir Memur

2008 glx im var ve hesapladığıma göre km ye 25 kuruş yakıyor. Tabi gazlama olmadan ve 3 bin devire hiç çıkmadan.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Murat Kırçal
(düzenlendi)

Arkadaşlar araçlarınız mazot ışığı yandığında depo ne kadar mazot alıyor. 

tarihinde Murat Kırçal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Murat Kırçal

50 litre falan

Işık yanmadan doldurdum 55 litre aldı.Aceba şamandırada flan  problem olma ihtimali varmıdır  aceba.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Lütfü Gür

Merhaba arkadaşlar

Benim 2010 glx'im var. Şu an ki mazot fiyatlarına göre 35 kuruş yakıyor. Sizce normalmidir?

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

Merhaba arkadaşlar

Benim 2010 glx'im var. Şu an ki mazot fiyatlarına göre 35 kuruş yakıyor. Sizce normalmidir?

sizin araç çok yakıyor benim araç karma 26 kuruş yakıyor

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Merhaba arkadaşlar

Bence aracınız 110 luk ise gayet normal. Mazot oldu 4 küsür lira..

sizin araç çok yakıyor benim araç karma 26 kuruş yakıyor

Sizin aracınızda bir gariplik var veya mazotu gayet uygun rakamlara alıp uzun yol yapıyorsunuz... Detaylı yazar mısınız bu tüketimi ne şekilde elde ettiniz?

Yorum bağlantısı
Bekir Memur
(düzenlendi)

Sizin aracınızda bir gariplik var veya mazotu gayet uygun rakamlara alıp uzun yol yapıyorsunuz... Detaylı yazar mısınız bu tüketimi ne şekilde elde ettiniz?

Bendede aynı şekilde 22-27 kuruş arası yakıyor. Max 2500 devir çeviriyorum sonra bir üst vitese atıyorum, tork olduğu için bayılmıyor.

tarihinde Bekir Memur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

abi aracı tek şöför kullandım otobanda hızım 110nu geçmedi 2 hafta önce istanbula gittim orda dolaştım geldim ankarada dolaştım mazotu sürekli opette aldım 4.29 mazotun litre fiyatı 350tl ile 1350km yol yapmışım

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

abi aracı tek şöför kullandım otobanda hızım 110nu geçmedi 2 hafta önce istanbula gittim orda dolaştım geldim ankarada dolaştım mazotu sürekli opette aldım 4.29 mazotun litre fiyatı 350tl ile 1350km yol yapmışım

ilk mesajda karma demissiniz bu yakit karma degil uzun yol yoksa suan normal bir connect ortalama 8 - 10 lt arasi yakar
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Ben 110luk aracımla şehir içi 8 litrelerde kullanıyordum. Çok zorlasan 7 litre desen, 7 x 4,20 = 29,4 eder 100 km ye bölünce de 0,29 kuruş eder. Bu şehir içi zorlamalı rakam bi de hani...

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

ilk mesajda karma demissiniz bu yakit karma degil uzun yol yoksa suan normal bir connect ortalama 8 - 10 lt arasi yakar

abi yol bilgisayarında istanbuldan geldikten sonra baktım 6.5di şimdi 6.4

Ben 110luk aracımla şehir içi 8 litrelerde kullanıyordum. Çok zorlasan 7 litre desen, 7 x 4,20 = 29,4 eder 100 km ye bölünce de 0,29 kuruş eder. Bu şehir içi zorlamalı rakam bi de hani...

abi kışında 7 7.2 arası ortalama gösteriyo

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

yol bilgisayari dogru gostermez ki uzun yol yaptiktan sonra sifirlanmazsa karma hesap yapar sehir içi 1350 km yapinca ortalama zaten 7 nin uzerine cikacaktir yani bilgisayar halen cepten yiyor

Yorum bağlantısı
Bekir Memur

Benim hesap mazot 3.73 iken yaptığım bir hesap, bunu not düşmeyi unutmuşum.

Şuan hesapladım 7 litre yakıyor yani çok dikkatli kullanırsam 30 kuruşa denk geliyor.

Çok fazla kullanmaya fırsatım olmadığı ve yakıt hortumunda sorun olduğu için güncel mazot fiyatıyla ölçüm yapamadım ama tahminimce minimum 30 kuruş yakacak.

Şehir içi hafif trafikte kullanıyorum araç trafiğe fazla girmiyor. Ayrıca yakıt sorunu çekenlerin depoya bağlanan esnek hortumu kontrol etmesini öneririm. Benim araçta hortum tabiri caizse uzun süre susuz kalmış insanların dudakları gibi çatlamıştı. Depo hava hortumundada aynı sorun vardı dün 2 side değişildi.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Lütfü Gür

Arkadaşlar merhabalar.

110'luk glx connect'imin yakıtı bu aralar 10 litre seviyesinde geziyor. 100 tl'ye 200 km yaptım. Arabamda bi sorun olabilir mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Lütfü Gür

Arkadaşlar merhabalar.

110'luk glx connect'imin yakıtı bu aralar 10 litre seviyesinde geziyor. 100 tl'ye 200 km yaptım. Arabamda bi sorun olabilir mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

araba her gün kısa mesafe mi gidiyo yoksa uzun yoldamı yakıyo bu değeri

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
4 saat önce, Lütfü Gür yazdı:

Arkadaşlar merhabalar.

Teşekkürler.

Hava şartları kullanım tarzı kısa mesafe uzun mesafe gibi ve bakım zamanları önem taşıyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

6.5 tan 9a çıktım focus tdci.. Gayet normal hava şartından

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...