İçeriğe Yönlendir

Connect - Yakıt Tüketimi

Ömer Yüce

Recommended Posts

Emre Öğüt

hocam o zaman sizin araba hiç 4000-5000 devirden aşşa düşmüyor hesaba göre 40kuruş yakıyor

pilotaj aynı iki araçtada 550-600 km gidiyor son hesaplamada 35 kr çıkmıştı
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

pilotaj aynı iki araçtada 550-600 km gidiyor son hesaplamada 35 kr çıkmıştı

ben aracı 3000-4000 yeri geldimi 5000 devir şehir içi kullanıyom 700-750km gidiyo caddy kaç model

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

ben aracı 3000-4000 yeri geldimi 5000 devir şehir içi kullanıyom 700-750km gidiyo caddy kaç model

valla iyiymiş caddy 2012 connect 2014 model
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

valla iyiymiş caddy 2012 connect 2014 model

şimdi bi sorum daha olucak connect fabrikadan çıkışından bu zamana kadar motoru değişti mi aynı soru caddy içinde geçerli

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

şimdi bi sorum daha olucak connect fabrikadan çıkışından bu zamana kadar motoru değişti mi aynı soru caddy içinde geçerli

hayır tabikide
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

hayır tabikide

ikisinin motoruda değişti ama caddynin motoru komple yeniden tasarlandı fordun motoru ise sadece avrupaya uyum sağlasın diye dpf takıldı 

bundan 3 ay önce ışıklarda yanıma bi tane cadd geldi yeni model caddy benden 1-2 saniye önce kalktı 1.viteste yan yana 2.viteste geçtim 3.viteste ezdim ondan sonra ışıklar vardı durdum yanıma gelir mi diye gelmedi adam kırmızı ışığı dinlemeden bastı gitti ama eski model 1.8ler olsa beni geçerdi

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

ikisinin motoruda değişti ama caddynin motoru komple yeniden tasarlandı fordun motoru ise sadece avrupaya uyum sağlasın diye dpf takıldı

bundan 3 ay önce ışıklarda yanıma bi tane cadd geldi yeni model caddy benden 1-2 saniye önce kalktı 1.viteste yan yana 2.viteste geçtim 3.viteste ezdim ondan sonra ışıklar vardı durdum yanıma gelir mi diye gelmedi adam kırmızı ışığı dinlemeden bastı gitti ama eski model 1.8ler olsa beni geçerdi

gelin bi kalkalım kim kimi eziyor[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Kalkışta connect çok hantal caddy tokat manyağı yapar iki aracıda kullanan birisi olarak bunu söyleyebilirim[emoji6]

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren
(düzenlendi)

gelin bi kalkalım kim kimi eziyor[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Kalkışta connect çok hantal caddy tokat manyağı yapar iki aracıda kullanan birisi olarak bunu söyleyebilirim[emoji6]

hadi tamam öyle olsun qashqai kaç para connect kaç para qashqaiyide tokatladım tntnin aracı transporterıda ha bide 2012 ford focus en boş mini cooper bunlara ne demeli connect kaç para caddy kaç para bide böle düşün otomatik vites sport şanzuman 1.4d yeni kasa toyota corollayıda mı tokatlarsın

tarihinde Furkan TANRIVEREN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

hadi tamam öyle olsun qashqai kaç para connect kaç para qashqaiyide tokatladım tntnin aracı transporterıda ha bide 2012 ford focus en boş mini cooper bunlara ne demeli connect kaç para caddy kaç para bide böle düşün otomatik vites sport şanzuman 1.4d yeni kasa toyota corollayıda mı tokatlarsın

ne diyosun kardeş şimdi qashqai ne alaka toyota ne alaka?

Benim iddaam şuanda connect ile ben başka araçları markaları katmadım[emoji6]

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

bi caddynin kataloguna bakarmısın yakıt tüketimi hızlanma değerlerine bide connectin değerlerine bak bide fiyat farkına bakarsan caddy mi iyi connect mi iyi ondan sonrakıyaslama yap istiyosan

ne diyosun kardeş şimdi qashqai ne alaka toyota ne alaka?
Benim iddaam şuanda connect ile ben başka araçları markaları katmadım[emoji6]

ben sana diomki connect 30000tl caddy 50000tl corolla 50000tl qashqai90000tl aradaki farka bak

şöyle bi düşündüğümüzde gene connect iyi parasına göre bu benim tercihim 

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

bi caddynin kataloguna bakarmısın yakıt tüketimi hızlanma değerlerine bide connectin değerlerine bak bide fiyat farkına bakarsan caddy mi iyi connect mi iyi ondan sonrakıyaslama yap istiyosan

ben sana diomki connect 30000tl caddy 50000tl corolla 50000tl qashqai90000tl aradaki farka bak

şöyle bi düşündüğümüzde gene connect iyi parasına göre bu benim tercihim

kardeş ee yani fiyat olunca napalım fiyat farkının sadece performansa göre olduğunumu zannediyorsun

Teknik verisinin 0-100ü 15.5 sn olan connectin 0-100 ü 12 sn olan caddyi tokatladığını söylüyosun hep bir tezat hep bir zıtlık söz konusu mesajlarında

Performans istiyorsan al 20 liraya 3.35 e30 milletle oyna

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

kardeş ee yani fiyat olunca napalım fiyat farkının sadece performansa göre olduğunumu zannediyorsun

Teknik verisinin 0-100ü 15.5 sn olan connectin 0-100 ü 12 sn olan caddyi tokatladığını söylüyosun hep bir tezat hep bir zıtlık söz konusu mesajlarında

Performans istiyorsan al 20 liraya 3.35 e30 milletle oyna

onunla oynazmaz honda 1.6vti le oynanır valla sen connectin kötü olduğunu düşünüyon ama bak caddy 1.6 105ps 250 tork connect 1.8 110ps 280 tork seni kalkışta bildiğin ezer esas kıyaslama bu benim araç 90ps senin araç 105 ps 

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Ben connectin kötü olduğunu düşünmüyorum kardeş sen nereden çıkarıyorsun bunları 90 lık connect kıyaslamasında başka her arabayı kattın seninle frekanslarımız tutmuyor uzlaşamayacağız.

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

ben şuanda sakin kullanımda şehir içi kış lastikle 6.5 1ay önce uzun yolda 5.1 litreyi gördüm connecti üzmeden sakin kullanırsan az yakar 2015 ocak ayının başında sakaryaya gidip geldim 1 depo yaktı yaptığım kilometre 750 araba full dolu gidiş ortalama 120-130 bi ara 170 dedik sakaryanın içindede akıllı kullanmadı genelde rampaydı dönüş full 110 la geldik bi ara eski kasa 520i takıldı onunlada kapıştık 150yi gördük bide kış ayı şimdi bu olanlara göre connect çokmu yakıyo  

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

ben şuanda sakin kullanımda şehir içi kış lastikle 6.5 1ay önce uzun yolda 5.1 litreyi gördüm connecti üzmeden sakin kullanırsan az yakar 2015 ocak ayının başında sakaryaya gidip geldim 1 depo yaktı yaptığım kilometre 750 araba full dolu gidiş ortalama 120-130 bi ara 170 dedik sakaryanın içindede akıllı kullanmadı genelde rampaydı dönüş full 110 la geldik bi ara eski kasa 520i takıldı onunlada kapıştık 150yi gördük bide kış ayı şimdi bu olanlara göre connect çokmu yakıyo

evet çok yakıyor

5.20i ile nasıl kapıştın 5.20 bulayimde bana bir göster:)

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

evet çok yakıyor

5.20i ile nasıl kapıştın 5.20 bulayimde bana bir göster:)

araç eskiydi 99 2000 felandı oynamaya çalıştı benle oynayamadı rampada tıkandı kaldı

seni gidi almancı seni arkadaş sanki biz yalan söylüyoz seninle anlaşmak mümkün değil

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

araç eskiydi 99 2000 felandı oynamaya çalıştı benle oynayamadı rampada tıkandı kaldı

seni gidi almancı seni arkadaş sanki biz yalan söylüyoz seninle anlaşmak mümkün değil

aynen bende öyle düşünüyorum seninle anlaşmak mümkün değil kardeşim[emoji3]
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

aynen bende öyle düşünüyorum seninle anlaşmak mümkün değil kardeşim[emoji3]

sana göre ben yalan söylüyom bi taraflarımdan sıkıyom ama sen her zaman her daim haklısın bi araba kıyaslanırken fiyatı motoru tüketimi sen alacağın arabanın parasına bakmıyon mu 

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

sana göre ben yalan söylüyom bi taraflarımdan sıkıyom ama sen her zaman her daim haklısın bi araba kıyaslanırken fiyatı motoru tüketimi sen alacağın arabanın parasına bakmıyon mu

ben sana yalan söylüyorsun demiyorum sadece senin söylediklerin bana mantıksız geliyor biz aracı genel olarak kıyaslamadık genel olarak kıyaslasaydık fiyat kalite değerlendirmesi yapardık[emoji6]

Bak ilk mesajıma 90 lık connect ile caddy i yakıt değerlendirmesi yaptım sonra sen tokatlıyorum diyince bende değerleri ortaya sundum[emoji6]

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

ben sana yalan söylüyorsun demiyorum sadece senin söylediklerin bana mantıksız geliyor biz aracı genel olarak kıyaslamadık genel olarak kıyaslasaydık fiyat kalite değerlendirmesi yapardık[emoji6]

Bak ilk mesajıma 90 lık connect ile caddy i yakıt değerlendirmesi yaptım sonra sen tokatlıyorum diyince bende değerleri ortaya sundum[emoji6]

tokatladım ama uzun yoldada o beni tokatlar ama sen bunu anlamadın

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

tokatladım ama uzun yoldada o beni tokatlar ama sen bunu anlamadın

kardeş kalkışta tokatlayamazsın karşı taraf arabayı sürememiştir o yüzden olmuştur uzun yolda yerim dersen anlarım ama kalkışta imkanı yok iki arabada bende var benden iyimi bilecen
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

kardeş kalkışta tokatlayamazsın karşı taraf arabayı sürememiştir o yüzden olmuştur uzun yolda yerim dersen anlarım ama kalkışta imkanı yok iki arabada bende var benden iyimi bilecen

105lik caddy manuel 180 mi yapıyo

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

105lik caddy manuel 180 mi yapıyo

Ben böyle birşey demedim ama fazlasını yapıyor[emoji6]

c26ecc0a55a459e0bc9af8f33d5377d2.jpg

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren
(düzenlendi)

Ben böyle birşey demedim ama fazlasını yapıyor[emoji6]

c26ecc0a55a459e0bc9af8f33d5377d2.jpg

190mı düz yol

tarihinde Furkan TANRIVEREN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...