İçeriğe Yönlendir

Connect - Yakıt Tüketimi

Ömer Yüce

Recommended Posts

Ersin Ulupınar

çok iyi bir değer. bu yeni aracımla 750 km geçemedim daha uzun yolda 

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

çok iyi bir değer. bu yeni aracımla 750 km geçemedim daha uzun yolda 

bende ilk defa gördüm bu değeri ş. içinde. Normal de 600 falan yapıyorum.

Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

ben suan depoyu fullediğimde 560-570 km gösteriyo yol bilgisayarı ort.tüketimde 8,5 - 9 lt den aşağı düşmüyo anlmadım gitti bakımı bekliyorum bakalım ondan sonra ne olacak 

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

ben suan depoyu fullediğimde 560-570 km gösteriyo yol bilgisayarı ort.tüketimde 8,5 - 9 lt den aşağı düşmüyo anlmadım gitti bakımı bekliyorum bakalım ondan sonra ne olacak 

Ben ş.içi 6.-6.5 değerlerde kullanıyorum sakin kullanımda tabiki.

Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

benim sakin kullanım 8,5- 9 lt sorun orda zaten 6-6,5 görmek nasip olmadı daha bakalım chiptuning uygulaması yaptırıcam almanya da özel program yazdırıyorum 143 ps çıkıcak o zaman ne yapacak onu çok merak ediyorum

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

benim sakin kullanım 8,5- 9 lt sorun orda zaten 6-6,5 görmek nasip olmadı daha bakalım chiptuning uygulaması yaptırıcam almanya da özel program yazdırıyorum 143 ps çıkıcak o zaman ne yapacak onu çok merak ediyorum

Km 'yi sıfırladınız mı? hiç.

Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

evet sıfırladım ilk başlarda 7-7,5 litre göstreriyo sonra 9 litreye kadar çıkıyorum şişmdi baktım 9.3 litre gösteriyodu 

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Otobanda sakin kullanimda sifirlayin gerci yeni oldugu icin bukadar yakiyodur diye dusunuyorum.

Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

bende seninle aynı fikirdeyim daha hiç bakıma girmedi bakımdan sonra bakıcaz artık 

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Yogun trafikte 7 lt yi goruyo normal trafik 6.-6.5 gidersiniz cok gaza yuklenmedikce.Otobana ciktigimda rampa yoksa yuklenmicegim yolda sifirlayip 90-100km hizla gidip ortalamayi duzenleyene kadar o hizda kullaniyorum 5 lt yakit ortalama ile s.ici dolasiyorum.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ferhat Çengeloğlu

Bugün depoyu tam doldurdum. km: 425 te iken 31,03 litre yakıt aldı. km'nin tamamı şehir içi. hesaplayınca 7.3 lt yakıyor.

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Yogun trafikte 7 lt yi goruyo normal trafik 6.-6.5 gidersiniz cok gaza yuklenmedikce.Otobana ciktigimda rampa yoksa yuklenmicegim yolda sifirlayip 90-100km hizla gidip ortalamayi duzenleyene kadar o hizda kullaniyorum 5 lt yakit ortalama ile s.ici dolasiyorum.

Genelde o ortalamalarda zaten surekli yogun trafikde o degerleri bende goruyorum.
Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

valla benim arabanın maşallahı var 9-9,5 litreden aşağı düşmüyo çok şükür boşuna dememişler kapında aslan besliyorsan yakıtına bakmayacaksın diye bende artık bakmıyorum  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu

Bayram tatili gidiş dönüş uzun yol ölçümü 5.6 litre. toplam yol 625 km. hız aralığı 90-95 km/h.

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Bayram tatili gidiş dönüş uzun yol ölçümü 5.6 litre. toplam yol 625 km. hız aralığı 90-95 km/h.

Cok yakmis ben o hizlarda 3.9-4.2 gidiyordum.
Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

2006 ile 2010 arasında fark var 2010 modeller yeni nesil motora sahip biraz ondan biraz da 5000 km de hava filtresi değişimi varya ondan da farkediyo benim aracım daha 8000 km de olduğu için ortalama tüketimi suan gözardı ediyorum daha hiç bakıma girmedi çünkü, bakımdan sonra muhtemelen benimde ortalama tüketimim düşücektir diye ümit ediyorum.Ferhat abi senin araba gerçekten çok yakmış o kadar yakmaması gerek

Yorum bağlantısı
ihsan sabri dönmez

110 luk serinin en az yakanı arkadaşlar.çok yakıyor mevzusu hikaye.uzun yolda 90-100 km arası hızlarda max 4.2 litre oluyor benimki

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

110 luk serinin en az yakanı arkadaşlar.çok yakıyor mevzusu hikaye.uzun yolda 90-100 km arası hızlarda max 4.2 litre oluyor benimki

valla abi benim connect suan ş.içi 10.4 ş.dışı da max 6.0 litreye düşüyo 90-100 km hızları arasında neden böle anlamış değilim araç daha 8500 km de daha hiç bakıma girmedi bakımdan sonrası çok merak ediyorum acaba düşcekmi 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ferhat Çengeloğlu

Connecti alırken bir çok ustaya ve kişilere sordum. 75 lik çekmez, 110 luk çok yakar 90 lık orta, 90 lık al dediler. Bizde 90 lık aldık. Arabadan memnunmuyum evet.  Fabrika verilerini hiç incelememiştim. şimdilerde ise keşke 110 luk alsaydım diyorum.

Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

gecen sene 2012 sılver vardı bende onuda sıfır almıştım almadan öncede bayağı bir araşırdım 90 lıkmı alsam yoksa 110 lukmu diye herkes 90 lık al az yakar dediler bende onlara uydum 90 lık aldım ortalama 1 sene kullandım ve bu süreç içersinde istediğim randumanı alamadım performans az yakıt çok bende dayanamadım artık saattım 2013 110 luk aldım 6 aydır biniyorum çok memnunum 4 gün öncede yazılım attırdım 140 ps 355 tork oldu ş.içi 10,5 olan yakıt tüketimim şimdi 7,5 düştü bazen aklıma geliyo kızıyorum kendime en başta neden 110 luk almadım diye 

Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

evet suan  arabayı kullanırken daha çok keyif alıyorum üstündeki hantallık gitti onun yerine çok seri bir araç geldi

Yorum bağlantısı
Mehmet Akif Acer

Ersin bey yazılım nasıl oluyor neler yapılıyor birde fiyatı nedir. Ayrıca araca sıkıntı veriyormu bilgi verirmisiniz.

Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar

Ersin bey yazılım nasıl oluyor neler yapılıyor birde fiyatı nedir. Ayrıca araca sıkıntı veriyormu bilgi verirmisiniz.

mehmet hocam aracınızın üzerinde bulunan mevcut yazılımı bilgisayar ortamına aktarıp aracın eski yazılımını iyileştirerek tabiri caizse araç da bulunan canavarı gün ışığına çıkartıyorlar.Fiyat olarak 500 tl garantili, ama altını çizerek söylemem gerekir ki bu yazılım işini herkese güvenip yaptırmayın çünkü piyasada o kadar çok bu işi yapan var ki herkes kendi cebini düşünüyor karşı tarafı düşünmüyor  sonra araçta ciddi sorunlar yaşamanıza sebep olabiliyor araca zararı varmı, eğer işin ehlisine yaptırırsanız hiç bir zararı olmadığı gibi yakıt konusunda da düşmeler oluyor benim aracım 2013 model yazılımı atmadan önce ş.içi yakıt tüketimim 10,5 litreydi şimdi 7,5 litreye düştü ama sizin aracınız 2008 model sanırım dolayısıyla yazılım yaptırmak istiyorsanız aracınızın bakımdan geçmesi gerekli eğer yazılım  düşünüyorsanız yardımcı olmaya çalışırım murat hocam 

Yorum bağlantısı
Mehmet Akif Acer

2008 model o bakımdan sıkıntı çıkarmı diye sormak istedim. Genellikle pompayı öldürür diye bazı yazılar okudum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...