Beyhan Yılmaz 15 Ekim 2007 Yazar Paylaş 15 Ekim 2007 Tamamdır Muhittin ocak 15 ten sora güzel bi fordclub izmir toplantısı yaparız o zaman hem benim sinyallaride takarız değil mi Onur Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Ekim 2007 Paylaş 15 Ekim 2007 Beyhan bey siz okadar sabredebiliyosanız ne mutlu size benim için farketmez herzaman heryerde (tabiki izmir il sınırlarında) daha erken isterseniz sinyal işini hallederiz yeterki birkacgün önceden haber verin Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz 15 Ekim 2007 Yazar Paylaş 15 Ekim 2007 Tamam Onurcum halledelimde pazar alış verişine bile gidemiyorum oda ocağa kalıcak tüm izmirliler okusun şubata doğru hazırlayın kendinizi güzel bi aktivasyon yapalım Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz 15 Ekim 2007 Yazar Paylaş 15 Ekim 2007 olabilir :) aslında izmir fordclub part1 buluşması olabilir Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Ekim 2007 Paylaş 15 Ekim 2007 Muhuttin bey haftasonu egerki mesai falan cıkmazsa başıma 6.sanayiye gelmeyi düşünüyorum bizim mahalleden bi ufaklıga woofer aldık kutu yaptırtcam orda bakalım olmadı özelden tel numarasını mesaj olarak gecin musait olursak görüşürüz Yorum bağlantısı
Recommended Posts