Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2007 Paylaş 2 Ekim 2007 Sağ tıklayıp farklı kaydet seçeneği ile indirebilir, Yada açtıktan sonra farklı kaydedebilirsiniz. gaugemenu.pdf Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 Keşke, Ibiza da o gün içindeki çalışma süresinin görebiliyorsun mesela Tam da uzun yol otomobili. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Aralık 2010 Paylaş 9 Aralık 2010 Arkadaşın trend'i var Gauge test yaptık ESP CC ne varsa yandı.Lambayı koyduklarına göre acaba bunun anlamı sonradan takılabilir olması mı?Yoksa e-bayden cc kitini getirip denemesi mi gerek,şansa mı bakıyor yani?Yada üretim bandından aynı gösterge paneli çıktığı için mi? Aynı gösterge panelinden dolayı.. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Ford Gage Menüsü başlığı olduğuna göre tüm Ford lar için geçerli diye anladım. Teşşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Şengül 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 bu menünün mondeo mk3 te nasıl çalıştığını anlatabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 bu menünün mondeo mk3 te nasıl çalıştığını anlatabilir misiniz?Konu içinde olması lazım. Kontak sıfır konumunda km sıfırlama düğmesine basılı tutun kontağı 2 konumuna getirin bekleyin. Aracın km gösterildiği yerde yazı çıkana kadar bekleyin. Yazı çıkınca aracı 0 konumuna almadan 2 konumundayken marş basıp aracı çalıştırın. Sonra km sıfırlama düğmesine bastıkça Dijital olarak devir, hız su sıcaklığı Akü voltajı arıza kodu ...... Okunabiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Şengül 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Konu içinde olması lazım. Kontak sıfır konumunda km sıfırlama düğmesine basılı tutun kontağı 2 konumuna getirin bekleyin. Aracın km gösterildiği yerde yazı çıkana kadar bekleyin. Yazı çıkınca aracı 0 konumuna almadan 2 konumundayken marş basıp aracı çalıştırın. Sonra km sıfırlama düğmesine bastıkça Dijital olarak devir, hız su sıcaklığı Akü voltajı arıza kodu ...... Okunabiliyor. teşekkürler Mehmet bey 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 teşekkürler Mehmet beyKonuyu okumanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2019 Yazar Paylaş 3 Ekim 2019 İlk mesaj güncel. Belgeyi yeniden yükledim.. Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Mondeo mk2 için de bu geçerli mi acaba? Bilgisi olan var mı? Veya mk2 de ne şekilde yapılıyor acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2020 Zafer Oflu yazdı: Mondeo mk2 için de bu geçerli mi acaba? Bilgisi olan var mı? Veya mk2 de ne şekilde yapılıyor acaba? Mk2 mondeo için geçerli değil maalesef.. Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Biraz önce şunu denedim. Kontak açık konumda, sol taraftaki yol bilgisayarı düğmesine basılı tutunca, biip diye bir ses geliyor ve ekranda tüm rakam simgeler görünüyor. Ardından aynı tuşa basınca ekranda farklı simgeler ve yazılar geliyor ama s veya r tuşuna basmış olsam dahi, herhangi bir şey değişmiyor. Boşa bir hamle oldu galiba ama ancak o kadarını çözebildim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts