Fahri Fatih Özer 29 Eylül 2007 Paylaş 29 Eylül 2007 Fusion marka aracımın ön kaputu serviste değişti ve boyandı. Şimdi ise kaputun boyasında atmalar meydana geldi. Boyanın kalktığı yerlere arabayı yıkarken su gelince boya daha da kalkıyor ve apse şeklini alıyor. Bu haliyle boyanın ilerde daha da atacağı kesin. Bu işlemi yapan servisin dışında başka bir servise götürdüğümde bunun garanti kapsamında olmadığını ve ancak bu boyama işlemini gerçekleştiren servisin yapabileceğini söylediler. Yani bir servisin yaptığı bir işlemde sorun çıkarsa başka bir serviste bu işi yaptıramıyorsunuz. Bu doğru mu merak ediyorum siz ne dersiniz?? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Eylül 2007 Paylaş 29 Eylül 2007 İlk yapılan boyanın sebebi neymiş ki.. Yani garanti kapsamında bir boya işlemimi yapılmış.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 29 Eylül 2007 Paylaş 29 Eylül 2007 Ben bu durumdan Ford'un Türkiye de yeterince kurumsallaşamadığını çıkarıyorum..Her serviste aynı teknikler,aynı eğitimler yani aynı standartlar ışığında çalışılsa,hangi servis olursa olsun o hatanın garanti kapsamında düzeltilmesi gerekir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2007 Paylaş 30 Eylül 2007 garanti üretim hatalarına karşı verilir. kaputunuzun boyanma işlemi söz konusu bayiinin yaptığı bir üretim olarak düşünün. üretim demek takılan parça ve veya atılan boya olarak düşünün sonuca kolaylıkla varacaksnız. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 2 Ekim 2007 Paylaş 2 Ekim 2007 İş serviste yapılıyorsa bence yapılanın arkasında durmaları gerekir.Yoksa ne diye 10 kuruşluk işi 50 kuruşa yapıyolarki? 1998 yılında tempranın amortüsörlerini serviste değiştim ve ertesi gün Antalya'ya gitmek için yola çıktım.Ancak 250-300 km sonra sol ön kuleden ses gelmeye başladı.Ertesi gün Antalya'daki fiat servise gittim ve amortüsörün patladığını gördük.2 gün önce serviste değiştiğimi söyledim.Hemen araç plakasını bilgisayara girip kontrol yapıldı ve ücretsiz olarak değiştirdiler.(kısa bir tecrübe) Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 4 Ekim 2007 Paylaş 4 Ekim 2007 Boya işinde işçilik de işin içine girdiğinden dolayı tam bir standart oturtamıyor herhalde. Ama yapmaları lazım, zira orası her şeyiyle yetkili servis. Yorum bağlantısı
Recommended Posts