İçeriğe Yönlendir

Focus Boyasına Rötüş Ve ön Tampon Altı Plastiği

Şems Akça

Recommended Posts

Şems Akça

Cuma günü arabayı komple boya koruma ya vericem.Yanlız önce sağ aynam,motor kaputu ve kapı köşelerinde yerlerdeki beyazlıklara rötüş yaptırmam lazım.Bostancı oto sanayi bana yakın ama neresi var hiç bilmiyorum.Arabama boya rötüşu nerde yaptırabilirim? Birde ön tamponun en altındaki plastik şerit düştü düşücek.o tam yerine girmediği içinde sis farlarının arasındaki ızgara düştü. Ön tampon altındaki şeridi değiştirmenin dışında birde yerine taktırıp metal perçin yapılıyormuş.Daha önce yaptıran oldumu acaba?

Yorum bağlantısı
Anıl İmaca

O plastik parça tampon altında sürtmelere ve hafif darbelere karşı tamponun alt kısmını koruyor. Benim arabamda da iki yerinde yamukluk var ve düzelmiyor. İşin daha da ilginci keyfi olarak değiştireyim dedim serviste o plastik parça 151 ytl. Dedim iyice dağılsın ondan sonra değiştireyim bari :)

Yorum bağlantısı
Arzu Gürkan
Arabama boya rötüşu nerde yaptırabilirim?

Sanayide Akzo Nobel tabelası olan herhangi bir boyacıda.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Yamuklukları elinizle düzeltmeye çalışın..Nasıl yamulduysa öyle düzeliyor..

Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu

O parça sadece plastikten ibaret değilmiş galiba.. Metal de varmış yapısında.

Yorum bağlantısı
Şems Akça

Teşekkürler. rötuşu boya korumadan sonradaya bıraktık. o alttaki siyah malzemeyide ya metalle perçinleticem yada söküp atıcam.

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Burak Boyacı

taşlıtan çıkma falan bulamaz mıyız sökünce gercekten hoş durmuyor denedim

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Nadir Köksoy
O plastik parça tampon altında sürtmelere ve hafif darbelere karşı tamponun alt kısmını koruyor. Benim arabamda da iki yerinde yamukluk var ve düzelmiyor. İşin daha da ilginci keyfi olarak değiştireyim dedim serviste o plastik parça 151 ytl. Dedim iyice dağılsın ondan sonra değiştireyim bari :D

banada bu parcadan lazım arabay cok yüksek gösteriyor olmayınca..

151 tl cok para oraya başka birsy uyduramaz mıyız ki?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...