Şems Akça 17 Eylül 2007 Paylaş 17 Eylül 2007 Cuma günü arabayı komple boya koruma ya vericem.Yanlız önce sağ aynam,motor kaputu ve kapı köşelerinde yerlerdeki beyazlıklara rötüş yaptırmam lazım.Bostancı oto sanayi bana yakın ama neresi var hiç bilmiyorum.Arabama boya rötüşu nerde yaptırabilirim? Birde ön tamponun en altındaki plastik şerit düştü düşücek.o tam yerine girmediği içinde sis farlarının arasındaki ızgara düştü. Ön tampon altındaki şeridi değiştirmenin dışında birde yerine taktırıp metal perçin yapılıyormuş.Daha önce yaptıran oldumu acaba? Yorum bağlantısı
Anıl İmaca 18 Eylül 2007 Paylaş 18 Eylül 2007 O plastik parça tampon altında sürtmelere ve hafif darbelere karşı tamponun alt kısmını koruyor. Benim arabamda da iki yerinde yamukluk var ve düzelmiyor. İşin daha da ilginci keyfi olarak değiştireyim dedim serviste o plastik parça 151 ytl. Dedim iyice dağılsın ondan sonra değiştireyim bari Yorum bağlantısı
Arzu Gürkan 18 Eylül 2007 Paylaş 18 Eylül 2007 Arabama boya rötüşu nerde yaptırabilirim? Sanayide Akzo Nobel tabelası olan herhangi bir boyacıda. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 18 Eylül 2007 Paylaş 18 Eylül 2007 Yamuklukları elinizle düzeltmeye çalışın..Nasıl yamulduysa öyle düzeliyor.. Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu 18 Eylül 2007 Paylaş 18 Eylül 2007 O parça sadece plastikten ibaret değilmiş galiba.. Metal de varmış yapısında. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 18 Eylül 2007 Paylaş 18 Eylül 2007 Zaten metal de olduğu için yamuluyor. Yoksa esner,eski haline dönerdi. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 18 Eylül 2007 Paylaş 18 Eylül 2007 Zaten metal olduğu için eski haline dönüyor o zaman.. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 18 Eylül 2007 Paylaş 18 Eylül 2007 O da farklı bi spektrum tabi.. Odtülü fizikçimden.. Yorum bağlantısı
Şems Akça 19 Eylül 2007 Yazar Paylaş 19 Eylül 2007 Teşekkürler. rötuşu boya korumadan sonradaya bıraktık. o alttaki siyah malzemeyide ya metalle perçinleticem yada söküp atıcam. Yorum bağlantısı
Burak Boyacı 4 Haziran 2011 Paylaş 4 Haziran 2011 taşlıtan çıkma falan bulamaz mıyız sökünce gercekten hoş durmuyor denedim Yorum bağlantısı
Nadir Köksoy 14 Ekim 2011 Paylaş 14 Ekim 2011 O plastik parça tampon altında sürtmelere ve hafif darbelere karşı tamponun alt kısmını koruyor. Benim arabamda da iki yerinde yamukluk var ve düzelmiyor. İşin daha da ilginci keyfi olarak değiştireyim dedim serviste o plastik parça 151 ytl. Dedim iyice dağılsın ondan sonra değiştireyim bari banada bu parcadan lazım arabay cok yüksek gösteriyor olmayınca.. 151 tl cok para oraya başka birsy uyduramaz mıyız ki? Yorum bağlantısı
Recommended Posts