Onur Demir 15 Eylül 2007 Paylaş 15 Eylül 2007 Selamlar... İzmir otokoçla görüştüm aracın standart helezonları için 860ytl fiyat sölediler. sporlarının olup olmadıgını sordum orjinal otokocun ithal ettigi helezon takımına 560ytl dediler bana cok pahalı geldi. diger araclar için markalı olanlar bile yarı fiyatından aşagı bulunabiliyo. daha uygun fiyata fusion için 4cm spor yay var mı? birde fiestalarınki mesela fusionlarla aynı mı? yada hangi arcınki uyar... yardımcı olursanız sevinirim... Yorum bağlantısı
Onur Demir 20 Eylül 2007 Yazar Paylaş 20 Eylül 2007 yokmu ya yardımcı olacak birileri bide aklıma gelmişken şeffaf stop ve angel far varmı fusion için ben hiç görmedimde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Eylül 2007 Paylaş 20 Eylül 2007 Onur Bey, Fusion'un malzemeleri zaten yeterince sert.. Biraz daha sertleştirisen yol tutmazki o araba.. Sadece zıplar Yorum bağlantısı
Onur Demir 22 Eylül 2007 Yazar Paylaş 22 Eylül 2007 Ozaman ne yapacam orjinalleri yumuşak hiç olmazssa orjinalinimi kestireyim. böylede iyi gerci kaldırım dag taş cıkıyorum Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 22 Eylül 2007 Paylaş 22 Eylül 2007 Ozaman ne yapacam orjinalleri yumuşak hiç olmazssa orjinalinimi kestireyim. böylede iyi gerci kaldırım dag taş cıkıyorum Eğer yayları kestirirsen sürekli tam kapanmadan dolayı şasiye (özellikle bağlantı) noktalarına zarar verir. Onur bey bu aracı tam 3,5 sene kullandım. Fusion belli bir kullanım alanı (tarz olarak) olan ve zorlanmadıkca iyi sayılabilecek bir araba. Zaten fiestadan dönme olmasından (yükseltilmesi) dolayı örneğin süratle kasisli bir yere girdiğinizde stabilitesini kaybediyor. Yani sürüş zevki versin derseniz bunu fusion size vermez. Benim acizane tavsiyem fusion masrafa deyecek bir araç değil. Tabi başkaları farklı görüş bildirebilir saygı duyarım. Yorum bağlantısı
Onur Demir 23 Eylül 2007 Yazar Paylaş 23 Eylül 2007 Cihaner Bey dediginiz gibi söylüyor herkes masrafa degecek bir arac deil diye. ama ne yaptıysam arabaya güzel diyolar sonrada. bir ara aydında modifiyeli aracları topladılar eglence gibi bişey arkadaşta jantcı benim araca 17 jant taktık o gece için ona bile millet cok iyi olmuş diyo filtre ve kiti var sese herkes hayran hele gaz pedalını vites gecişlerinde iyi ayarlarsanız cuflamaları bile duyabiliyo insanlar. mantıklı düşünürseek herkezin yaptıgını deilde kimsenin yapmaya cesaret edemedigini yaparsak daha bi dikkat ceker ve güzel olur diye düşünüyorum. gerci cok birşey yapamadım henüz ama :lol2: araştırmaya devam... Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 24 Eylül 2007 Paylaş 24 Eylül 2007 Onur bey, zaten bende hanıma uyarak dış görünüşü jip gibi diye aldık. Evet aksesuar yakışıyor. Benim bahsetmek istediğim görünüşten çok yürüyen aksama müdahaleniz iyi sonuç vermeyebilir üzerine. Sanki benim akvaryum sevdam gibi bir süre sonra sıkılabilinecek bir araç. Yani öncelikle bir araçta aranılan bastığında gitmeli. Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Ekim 2007 Yazar Paylaş 3 Ekim 2007 spor helezondan vazgectim nedeni ise cok basit dün hafif rampa aşagı sağa dogru bi virajda ilerlerken yoldaki tümsekten dolayı araba şöle bi yerinden oynadı sonra yola tekrar geldi direksiyonu bırakabilseydim alkışlıcaktım orda başka araba olsa inannın spin atardı. normalde daha sert virajlara daha rahat giriyorumda bu virajdaki tümsek yüzünden oldu böyle. spor helezon +sertlik demek. Türkiye'mdede yollar fusiona yay takma diye bağırıyoo Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz 4 Ekim 2007 Paylaş 4 Ekim 2007 Yani öncelikle bir araçta aranılan bastığında gitmeli. Bunu söylemeniz zaten yalnış fusionun performancesini bilen bilir hatırı sayılırdır demekki basmadan basmaya fark var Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Ekim 2007 Yazar Paylaş 4 Ekim 2007 Beyhan bey valla sizde olmasanız ezecekler beni bu focuscular ha bu arada fusi10 yazısını caldıgım için özür Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz 5 Ekim 2007 Paylaş 5 Ekim 2007 Gerçekler Onur nolucak Ses sistemini gelicem bi gün incelemeye Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Ekim 2007 Yazar Paylaş 5 Ekim 2007 beklerim herzaman karşıyakada oturuyorum. gelmeden önce söleyinde arabayı yıkatayım bu arada resimde görünen wooferin kasasını yarın degiştiriyorum bunun port'u(deligi) cok büyük ugultulu bir sesi var. daha ufak yani yuvarlak portlusu alacam. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 5 Ekim 2007 Paylaş 5 Ekim 2007 Bunu söylemeniz zaten yalnış fusionun performancesini bilen bilir hatırı sayılırdır demekki basmadan basmaya fark var Ben de öğrendim.. Kartaldan az hallice bi araç bence.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Ekim 2007 Yazar Paylaş 5 Ekim 2007 nedemek şimdi bu Cihan bey kardeşim kartalla falan kıyaslamak olmuyo ama... ben focusun 1.6 sından seri diyorum sen kartal diyosun... Yorum bağlantısı
Recommended Posts