Aziz Karabay 27 Ağustos 2007 Paylaş 27 Ağustos 2007 arkadaşım pert olmuş arabsını kumandasın aldım kodlamasın bılen varsa bana yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekurler Yorum bağlantısı
Bayram Bekman 29 Ağustos 2007 Paylaş 29 Ağustos 2007 dogru kıtapcıkta var,ancak detaylı ve bıraz karmasık.bir kıtapcık alıp oturun dıreksıyona,daha pratık olacaktır. Yorum bağlantısı
Aziz Karabay 30 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2007 cvplar için teşekürler.dun servise gıttım 2. bı kumanda alıdım kodlaya bılırmıyız tabi dediler hemen sonra yaptı geldi neyse servis fişi açalım dedi iş bıttıkten sonra dedım ne olacak 60 ytl dedi ben şok oldum 2 dk surmedı dedım sız soyguncusunuz ya 2 dk bıle surmedı dedım iptal edın bu ne ya ben şunu anladım servisin önunden geçmiyeceksın mecbur kalmadıgın surece.sizlerle paylaşmak istedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2007 Paylaş 30 Ağustos 2007 itiraz etseydiniz. bence sizden anahtar yapılma dahil ücret alınmış. normalde kodlama nın 0.5 katsayılı olması lazım yani 20 ytl falan. Yorum bağlantısı
Aziz Karabay 31 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2007 itiraz ettim.para vermeden cıktım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts