Aykut Gürkan 20 Ağustos 2007 Paylaş 20 Ağustos 2007 (düzenlendi) Önce Amasra'dan birkaç kare; Bu salatayı yememek için çok direndik ama sonunda açlık galip geldi. Haa balıkların fotoğrafını eklemiyorum. Yoksa herkes bir anda Amasra çıkartması yapmak isteyecek. 20 Ağustos 2007 tarihinde Aykut G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aykut Gürkan 20 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2007 Karabük Konarı Dipsiz Göl: Kastamonu'dan da var: E biraz da Safranbolu diyelim: Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Ağustos 2007 Paylaş 20 Ağustos 2007 Maşallah Aykut Abi, iyi gezdiniz siz bu sene... Güzel fotoğraflar. Tatil dediğin böyle olmalı. Yorum bağlantısı
Aykut Gürkan 20 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2007 Safranbolu'dan devam ediyoruz: Tarihi Hükümet Konağı: Zafranbolu uçağı: Maşallah Aykut Abi, iyi gezdiniz siz bu sene... Güzel fotoğraflar. Tatil dediğin böyle olmalı. http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/wacko.pngNöetçi Lastikçi'likten Forum Gezgini mertebesine atlatmışınız siz de. Teşekkür mü etsem ne yapsam? İyi mi oldu şimdi acaba? Ben karar veremedim. Gören de zamanını gezme tozmayla geçiriyo sanacak yahu... Kastamonu'daki "Sarmısakçı Dede"yi göstermezsem içim gider. Adamcağız çok şirindi görmeliydiniz. Hey Anadolu insanı heyyy... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Ağustos 2007 Paylaş 20 Ağustos 2007 Nöetçi Lastikçi'likten Forum Gezgini mertebesine atlatmışınız siz de. Teşekkür mü etsem ne yapsam? İyi mi oldu şimdi acaba? Ben karar veremedim. Gören de zamanını gezme tozmayla geçiriyo sanacak yahu... Ben yazmadım valla, haberim yok. Ama yakışmış bu taytıl...Sonra ikisini beraber yazarız...http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/wacko.png Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ağustos 2007 Paylaş 20 Ağustos 2007 E yuh kardeşim.. Giden var gidemeyen var.. Bu kadar mı gezilir.. Taytıl için bana teşekkür edebilirsin Yorum bağlantısı
Sevim Koç 20 Ağustos 2007 Paylaş 20 Ağustos 2007 aa o salatadan bende yemiştim. Balıklarsa tava tava, çok harikaydı hepsi. süpperdi süüpeeer. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman 21 Ağustos 2007 Paylaş 21 Ağustos 2007 ilk fotoğraf safranbolu bartın arası değilmi. Yorum bağlantısı
Aykut Gürkan 21 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2007 ilk fotoğraf safranbolu bartın arası değilmi.Evet, sonuçta Amasra yolu sayılır ama değil mi? Biz çok seviyoruz o yolu...Ağaç tüneli... E yuh kardeşim.. Giden var gidemeyen var.. Bu kadar mı gezilir.. Taytıl için bana teşekkür edebilirsin Ne demişler çok gezen çok bilirmiş... Millet gezemiyor diye kendimizi yollara attık yahu. İyilik de yaramıyor. Taytıl için sağolasın. Aykut abi iyiki 2 gün gece mesaisi yaptın .. ne bu ya aylardır tatildesin kardeşim .. böyle memleket kalkınmaz tabi ...Ben yeterince kalkındırdım kardeşim, şimdi sıra biraz da yemeye geldi. Varsın biraz da başkaları çalışsın. aa o salatadan bende yemiştim. Balıklarsa tava tava, çok harikaydı hepsi. süpperdi süüpeeer. Valla yemeye kıyamıyor insan, ama olmazsa olmazı masanın... Yorum bağlantısı
Recommended Posts