İçeriğe Yönlendir

Kasko Sigortanız Hangisi?

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Muharrem Onur
Koç Allianz sigortada şu an için yaptırabilirsiniz... Önümüzdeki günler ne getirir bilemiyorum..

Diğer şirketler için de bişey diyemem... Mesela Axa 5 yaşın üstünü sigortalamıyor...

Ayrıca Kasko düşünüyorsanız, tescil tarihinden itibaren 3 ay içinde sigorta yaptırmanız çok büyük menfaatinize olacaktır...

Bu konuyu atlamayın..

Tescilden kastınız devir alındığı tarih olsa gerek . Birde nasıl bir kazanç olacak ? Yani maddi olarak kastediyorsunuz herhalde ama tam olarak açabilir misiniz ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tescilden kastınız devir alındığı tarih olsa gerek . Birde nasıl bir kazanç olacak ? Yani maddi olarak kastediyorsunuz herhalde ama tam olarak açabilir misiniz ?

Ruhsatta yazan tescil tarihinden yada noter satış tarihinden itibaren 3 ay...

Çoğu sigorta şirketi aracı yeni alana ilk üç ay indirim yapıyor. acentenin de inidirim yapmasına izin veriyor...

3 aydan sonra indirimi iptal edip acentenin de indirim yapmasını engelliyor...

Yorum bağlantısı
Muharrem Onur
(düzenlendi)
Koç Allianz sigortada şu an için yaptırabilirsiniz... Önümüzdeki günler ne getirir bilemiyorum..

Diğer şirketler için de bişey diyemem... Mesela Axa 5 yaşın üstünü sigortalamıyor...

Ayrıca Kasko düşünüyorsanız, tescil tarihinden itibaren 3 ay içinde sigorta yaptırmanız çok büyük menfaatinize olacaktır...

Bu konuyu atlamayın..

Mehmet bey ,

dediğiniz gibi koç'a sordum ve 1650 fiyat çıkardılar. Acenta güneş sigorta ile de çalışıyormuş ve orası olursa ( full teminat , 7 günlğk kiralama dahil ) 1100 ytl olur dedi. Aracın daha önce sigortası yok . Ne dersiniz. Bu arada siz sigorta yapıyor musunuz ?

tarihinde Muharrem Onur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Ray Sigorta. Çok memnunum, bence dünyanın en iyi firması. Çünkü en iyi sigorta firması, hiç ihtiyaç duyulmamış olanıdır. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet bey ,

dediğiniz gibi koç'a sordum ve 1650 fiyat çıkardılar. Acenta güneş sigorta ile de çalışıyormuş ve orası olursa ( full teminat , 7 günlğk kiralama dahil ) 1100 ytl olur dedi. Aracın daha önce sigortası yok . Ne dersiniz. Bu arada siz sigorta yapıyor musunuz ?

Evet Ben de Koç Allianz Sigorta acentesiyim..

Size bir fiyat söylemek isterdim ama..

TC kimlik numarası, ikamet ili ve ilçesi, mesleğiniz gibi bilgiler lazım olduğu için fiyat veremiyorum.

Güneş'in fiyatı gayet iyi görünüyor.. Bir inceleme sonucu yapılabilir diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Taner Akgun

mehmet bey ben aracımı sigortalatmak istiyorum ama fiyatlar biraz fazla gibi

sorum ıse şu ;

çalışmak istediğim şirketler ya koç alianz yada ak sigorta daha once sıgortam olmadığı için biraz fazla fiyat çıkarıyorlar şimdi ben mesela güneş sigortaya 1 yıllık kasko yaptırsam 1 yıl sonra ak veya koç'a geçsem ındirim alırmıyım(hasarsızlık indirimi)

veya tek sürücü indirimi ve diğer indirimleri alsam 1 yıl sonra bunları iptal etmek daha doğrusu full kaskoya cevirmek istesek nasıl olur acaba

cok mu fazla uyanıklık yapmaya calısıyoruz acaba::D)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
çalışmak istediğim şirketler ya koç alianz yada ak sigorta daha once sıgortam olmadığı için biraz fazla fiyat çıkarıyorlar şimdi ben mesela güneş sigortaya 1 yıllık kasko yaptırsam 1 yıl sonra ak veya koç'a geçsem ındirim alırmıyım(hasarsızlık indirimi)

Alırsınız hiç bir sorun olmaz.

veya tek sürücü indirimi ve diğer indirimleri alsam 1 yıl sonra bunları iptal etmek daha doğrusu full kaskoya cevirmek istesek nasıl olur acaba

cok mu fazla uyanıklık yapmaya calısıyoruz acaba::D)

Hayır uyanıklık değil... Doğru düşünüyorsunuz...

İlk yıl duruma göre muafiyetli bile olabilir...

Yorum bağlantısı
Taner Akgun
Alırsınız hiç bir sorun olmaz.

Hayır uyanıklık değil... Doğru düşünüyorsunuz...

İlk yıl duruma göre muafiyetli bile olabilir...

mehmet bey;

peki sizden bi teklif alsam ve bana en uygun yapabilecek sirketi söylemenizi rica etsem . aradakı fark ne kadar olacak acaba?

ve bu muaffiyetli ne demek oluyor :unsure: acemilik işte

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
mehmet bey;

peki sizden bi teklif alsam ve bana en uygun yapabilecek sirketi söylemenizi rica etsem . aradakı fark ne kadar olacak acaba?

ve bu muaffiyetli ne demek oluyor :unsure: acemilik işte

Ne iş yaptığınızı, hangi il ve ilçede olduğunuzu, TC kimlik numaranızı bana mesaj yoluyla bildirin... Detayları bildirin, bir teklif oluşturup fikir vermeye çalışayım...

Muafiyetli Kasko:

Araç bedelinin % 2 si kadar her bir hasarda kesinti yapılır... Araç bedeli 20 000 lira ise her kazada ödeme yapılırken ilk 400 lira ödenmez...

Bu arada prim tutarı % 30 civarında düşmüş olur...

Örnekler:

Camınız kırıldı ve cam 220 lira... Hiç para alamazsınız...

Çarptınız 1000 lira hasar var... 600 lira alırsınız..

Kaza yaptınız Araç pert.. Kesinti yapılmaz.. araç piyasa bedeli neyse onu alırsınız...

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

koç alyans 1 sene 1 sene ak sigorta bu sene axa oyak... koç alyans bi sis farı experi için 1hafta bekletmişti...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
koç alyans 1 sene 1 sene ak sigorta bu sene axa oyak... koç alyans bi sis farı experi için 1hafta bekletmişti...

Baş taraftan bişey anlamadım ama... Devamından anladığım ya acenten ya da gittiğin servis öküzmüş.. Sis farına falan eksper mi olurmuş...

Faturayı kestirir bir beyan yazarsın 1 haftada gelir paran...

Yorum bağlantısı
Uğur Çelik

Bence kasko şirketi seçilirken büyük acenteler tercih edilmeli

1.koç allianz

2.axa oyak

3.ray sigorta

ben anadolu sigortaya yaptırdım.hiç memnun kalmadım.ee ucuz etin yahnisi misali..

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Baş taraftan bişey anlamadım ama... Devamından anladığım ya acenten ya da gittiğin servis öküzmüş.. Sis farına falan eksper mi olurmuş...

Faturayı kestirir bir beyan yazarsın 1 haftada gelir paran...

valla mehmet abi park halinde kırılmıştı sis farım experi bekledik 1 hafta serviste... sonra gittim aksaraydan yan sanayi aldım ne yapim... şuan axaoyak

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
valla mehmet abi park halinde kırılmıştı sis farım experi bekledik 1 hafta serviste...

Sen exper beklemedin aslında..

Anlaşmalı servise mi gitmiştin... ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bazı servisler

Sigorta şirketi dosyayı alıp inceleyip onaylamadan araca parçayı takmıyor veya aracı teslim etmiyor...

Bir çok şirket bir sis farı için exper göndermez çünkü eksperler dosya başına para alır..

Çağlar daha iyisini bilir.. Bu kazadaki prosüdür şudur;

Resim çekilir, fatura kesilir beyan yazılır şirkete gönderilir, şirket dosyayı açar inceler onaylar..

Onay ile birlikte servise ödeme günü verilir...

Herhangi bir sebeple şirketin bu onayı geciktiyse serviste sizi exper gelmedi diye oyalamıştır.. Biri gelmiyorsa diğer istenir...

Ben Nevşehir'de 1 günden fazla eksper beklemiyorum hiç..

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

aynen fotosu çekildi araç ablamın üstüneydi kimlik fotokopisi fakslandı vs vs ford aydoğanlardaydı zaten birde bobin patlamasında gittiğimde 3 silindir çalışan arabayı bilgisayara bağlayıp 3 teknisyen motora gömülüp bakıp bişi bulamadık demesinden ve arabayı bana arıza ışığı sönük geri verdiklerinden sonra zaten uğramadım bi daha o servise... tellede arayıp arızanın ne olduğunu sölemiştim :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

mehmet abi koçalyansı da aradım o zaman aynam kırılmıştı serviste taktılar experi beklememek için peşin ödedim... 120 ytldı sanırım o zaman benden fotoğrafları maille atmamı hatta kırılan aynayı ana şubeye getirmemi istemiştim fatura filan götürdüm kırık aynayı aldılar :) anlamamıştım o zamanda...

Yorum bağlantısı
Okyay Pay

Bu konuyu atlamayın..

neden?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tescil tarihinden itibaren 3 ay içinde poliçe yaptırana % 20 civarında indirim var...

Yorum bağlantısı

Ben aracımı HDİ sigortaya yaptırdım... %40 lık bir hasarsızlık indirimim vardı diğer aracımdan.araç değişmesi olduğu için çoğu kasko şirketi hasarsızlık indirimini kabul etmedi,işlerine gelmedi sanırım...Bana en uygun HDİ teklif verdi,hasarsızlık indiriminide kabul etti. yaklaşık 1600 lira tutuyordu normal meblağ,hasarsızlık eklenince 940 a düştü + buna peşin fiyatına 8 taksitte yaptılar....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...