Fedai Özoğlu 10 Şubat 2009 Paylaş 10 Şubat 2009 bu renk focusa yakışıyor. çok temiz bir şeye benziyor. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 10 Şubat 2009 Yazar Paylaş 10 Şubat 2009 3. Stop lambası focus yazısı(içten kendim kağıdı keserek yaptım)bu nasıl yapılıyor? bilgisi ve resmi varsa bizi aydınlatırmısınız Fotoğrafları malesef yok ama kısaca anlatayım. Önce focus yazsının fotoğrafını çektim ve bir resim işleme programı ile boyutlarını 3.stop lambasının içine sığacak şekilde ölçülendirdim. Yazıcıdan çıktı alıp arkasına saydam olmasın diye siyah bir karton yapıştırdım. Daha sonra focus kelimesinin harflerinin içlerini keserek boşalttım. Yaptığım bu parçayı da 3.stop lambasının içine koydum. şimdi frene basında boşluklardan kırmızı ışık çıkarak focus yazısı okunuyor. komşun cihan bey aracını ilk defa görüyorum ... fordun bence en efsanevi kasalarından biridir ( F1 hb ) aynı kasadan dördüncü ford um oldu ve vazgeçemiyorum ...kazasız belasız sürüşler olsun .. Ben de katılıyorum. Kesinlikle bir efsane bu f1'ler.. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. bu renk focusa yakışıyor. çok temiz bir şeye benziyor. Kesinlikle en güzel renk bu Sade ve güzel... Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 2 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2010 Toplam 10 sayfa olmuş, hep jant demişiz Fotoğraflar bu konuda da bulunsun. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 2 Mayıs 2010 Paylaş 2 Mayıs 2010 oooo jantlanmışız sonunda çok güzel olmuş kardeşim güle güle kullan... Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 2 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2010 Teşekkür ederim Alaattinim. Gel bir an önce de gezelim tozalım Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 3 Mayıs 2010 Paylaş 3 Mayıs 2010 gelecem uleeenn daha dun gibi 1 ay sonra falan yarısı bitiyoo az kaldı 460 ı bozmayanlar utansın Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 4 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2010 Yaz hazırlıklarına devam.. Sinyal folyoları ve tampon altına folyo uygulaması. Sinyaller yine turuncu yanıyor. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 4 Mayıs 2010 Paylaş 4 Mayıs 2010 git söktür o sinyal folyosunu kırmızı yaptır. benimkini hatırlamıyormusun. ama tampon süper olmuş hacı Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 5 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2010 git söktür o sinyal folyosunu kırmızı yaptır. benimkini hatırlamıyormusun. ama tampon süper olmuş hacı Sen benimkini hatırlamıyormusun Folyoyu bu sefer isteyerek böyle yaptım. Sinyal verince yine turuncu yansın diye. Sağol kardeşim gel de BMW'ye de uğraşalım biraz. Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 (düzenlendi) abi jantlar çok güzel olmuş güle güle kullan... 5 Mayıs 2010 tarihinde Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 5 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2010 Teşekkür ederim Eren, darısı başına.. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 Sen benimkini hatırlamıyormusun Folyoyu bu sefer isteyerek böyle yaptım. Sinyal verince yine turuncu yansın diye. Sağol kardeşim gel de BMW'ye de uğraşalım biraz. bmw ye şimdiden güzel fikirler üretiyorum kardeşim.. amca gelecek almanyadan yaza Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 11 Temmuz 2010 Paylaş 11 Temmuz 2010 Güzel olmuş fakat en azından bi 3,5 cm yay lazım. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 11 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2010 Teşekkür ederiz.. Karbon folyo iyi durdu orada hakikaten. Oğuz'un fikriydi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Vallaha şu F1 bir başka güzel yahu Beauty is not enough. Yorum bağlantısı
Recommended Posts