İçeriğe Yönlendir

Bu Da Benim Focusum..

Cihan Yetişken2

Recommended Posts

Cihan Yetişken2

Teşekkür ederim,

Evet her türlü film muayenede sorun çıkarıyormuş..Yapılan normal bir filmin de zaten ömrü yaklaşık 2 yıl falan olduğundan diğer muayeneye kadar idare etmesini umuyorum..

Yorum bağlantısı
Bayram Bekman

yandık mı sımdı... ben her yıl muayene yaptırmak zorundayım!!! zıebart'cının verdıgı garantıde fılmde yalan oldu o zaman!!ya fılm sokulecek yada arac ıstasyona gıtmeden muayene olacak..galıba baskada cozum yok :)

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Göztepede filmli arabalara hiçbirşey demiyorlar, haberiniz olsun...

...Esasında güzel de olur.Anahtar fiyatını bilmiyorum yanlız,çıkmacılardan bakmak lazım.

Ben geçenlerde 50 milyona aldım. Gösterge ışık şiddetini ayarlayan düğme de var üzerinde, o da bonus geldi, güzel oldu...

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Cihan Yetişken2
(düzenlendi)

Küçük dokunuşlar...Siyah bir bant ve sonuç..

dsc00816ka8.jpg

tarihinde Cihan Yeti?ken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Salih Şakşak

sade güzellik ama bir o kadarda dikkat çekici... yay ve jant farz olmuş bu arabaya :D iyi günlerde kullanın kazasız belasız...

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
Yaylar depoda seni bekliyor Cihan jantları kap gel :D Bu arada çok güzel olmuş tampon , şimdi bi şey daha yapalım o tampona ; ızgara çizgisinden itibaren aşağıya dogru boya attık mı bu iş tamamdır :)

Sağol Can, jant+lastik yaza doğru geliyor az kaldı :) Boya işi de düşündürücü gerçekten Tiftiğin bir çalışması var gayet güzel oluyor..

Bravo valla Cihan, 2001 den beri Focus'a biniyorum, bu kadar basit ve etkili bir mod görmedim :) Eline sağlık.

Hemen paint ile uyguladım arabama bakalım nasıl olacak diye ? Çok güzel durdu, bide siyah zeminli orjinal ST170 far taksam daha iyi olur önden kanımca.

Kalıcı olması için o boyalı kızım zımparalanıp mat boya ile yapılsa bence daha uzun ömürlü olur, benim aklıma soktun, havalar düzelsin oraya yaptırıcam ufak bir mat boya işlemi.

Teşekkürler abi, mutlaka yapmalısın sen de gayet hoş olmuş. ST170 farları benim de listemde.Bu görüntüye gerçekten çok yakışır.Boyama işlemine katılıyorum, biraz böyle binelim bakalım bende de aynı işlem olabilir..

sade güzellik ama bir o kadarda dikkat çekici... yay ve jant farz olmuş bu arabaya :) iyi günlerde kullanın kazasız belasız...

Teşekkürler.. :)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

cihan gunaydın, pionerr hoporlerlerin altına mdf yaptırırsan herhangi bir cokme yasamazsın benimkinde oyle. bu arada benim arabanın yeni resimlerini ekledim jantlar surtermi diye bakıcaktık.

bu arada hemen gidiyorum aksesuarcıya tampona siyah kaplama yapıcam st olması için :D gece resimini eklerim

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Günaydın Alaattin, pioneer hoparlörlerde bir sorun yok şimdilik bakalım..Bant içinse aksesuarcıya gitmene gerek yok, yapı marketlerde siyah maskeleme bantı diye bulabilirsin.Ben 5 YTL ye aldım, çok da kaliteli bir bant. Markasını sorarsan şimdi unuttum ama akşama yazabilirim..

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

sagol Cihancım bugun halledicem bakalım.

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

cihan bakıyorum senin arabayada stoplar benimki gibi kırmızı baska resimi var.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Guest Sinan Akg

maşallah yaa çok temiz araba kaza bela vermesin arabamı hiç bu kadar temiz görmedim ben :) ne güzel parlıyor :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Bu araba sırf makyaj. Yürümüyor. Motor şamarlıyor. Yağı-suyu bitmiş. Hurda bu hurda :)

katılmıyorum :):)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

aramıza hoş geldiniz aracınız çok güzel iyi günlerde kullanın :)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
(düzenlendi)

valla benim arabanın geleceği belli olsa size benim collection jantlarını satardım :)

tarihinde Alaattin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

o zaman üstündekileri satardım. önemli olan sizin paranızı almak :)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

ankara grubu Canın mahallesinde bulusuyor :)

1-Alaattin Çakıroglu

2-Can Umut Baykan

3-

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

tostumu yedim geliyorum bebişim :) bekle ben gelince ararım.

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
tostumu yedim geliyorum bebişim :) bekle ben gelince ararım.

cık cık . :)

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
Herşeyin suçlusu alkol abicim :)

yok be aslı yok.alkol dezenfektandır. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...