Cihan Yetişken2 14 Mayıs 2007 Paylaş 14 Mayıs 2007 (düzenlendi) Arabam 2003 Ford Focus Comfort..17600km de..Şu an için yaptığım modlar, -Green açık hava filtresi -Krom egsoz ucu -Ses sistemine Tweeter takviyesi -Park sensörü -Far sensörü -Kolçak -3. Stop lambası focus yazısı(içten kendim kağıdı keserek yaptım) -Bir de Wd 40'lanmış bir motorum var Kısa vadede yapmayı düşündüklerim, -Collection jantları // Zamanında neler düşünmüşüm 01.05.2010 -Sis farları -Krom bagaj çıtası Tarih: 01.05.2010 - 16" Momo Corse 2 Mayıs 2010 tarihinde Cihan Yeti?ken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mayıs 2007 Paylaş 14 Mayıs 2007 Modifiyenin anası jant, babası, sis farı imiş.. Seninki hem öksüz hem yetim şimdi.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 14 Mayıs 2007 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2007 Valla haklısın Mehmet abi.Birisinin jant sözü var, kendine 17 alacak ustundekileri de ben alacam ama bakalım artık ne zaman olcak.Sisler için de çıkmacıları bir dolaşıcam galiba.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 13 Temmuz 2007 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2007 Arkadaşlar, dün pioneer deh 3900 cd çaları da aldıktan sonra müzik sistemi modifikasyonunu tamamladım. Daha önceden bir tweeter eklentisi ve sonradan da Ali Elöver beyden aldığım pioneer ts-a 6911 hoparlörleri taktım.Şu an sistem çok başarılı.Baslar ve tizler araba içinde gerçekten tatmin edici.Zaten istediğim de buydu..Bunlar da fotografları.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 13 Temmuz 2007 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2007 Teşekkür ederim Ali bey. pioneer pioneer'ı gerçekten çok iyi tamamladı..ses çok temiz..kolonlar çok iyi..tekrar teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 13 Temmuz 2007 Paylaş 13 Temmuz 2007 Çok güzel araba, çok güzel renk... Güle güle kullan. Kıl bir soru olacak ama bu kadar az km yaptıysan neden LPG??? Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 13 Temmuz 2007 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2007 Çok güzel araba, çok güzel renk... Güle güle kullan. Kıl bir soru olacak ama bu kadar az km yaptıysan neden LPG??? Teşekkür ederim abi sağol.LPG konusu ise bundan sonra daha fazla km yapmak için Arabaya binmedigimden degil binemediğimden dolayı o kadar düşük km'si.ama artık geziyoruz rahat rahat..Ankarada bir çok yere otobüs,dolmuştan daha ucuza geliyor arabayla gitmek..iyi oldu gerçekten.. Cihan çok güzel olmuş gerçekten iyi günlerde dinlemen dileğiyle Teşekkürler Volkan.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 23 Temmuz 2007 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2007 Eveeet modlar devam ediyor..Bugün camları filmledik.En çizilmezinden ve en açığından...bunlar da fotoğrafları... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 23 Temmuz 2007 Paylaş 23 Temmuz 2007 Heh işte tam süper olmış.. 17 C6.. Anladın abi sen onu... Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 23 Temmuz 2007 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2007 Anladım Cihanım anladım Biraz daha vakit var..C7 16 da hala kafamda haber bekle benden.. Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu 23 Temmuz 2007 Paylaş 23 Temmuz 2007 Cihan bu arabanın tüpü nerden doluyo ? yoksa sende Mehmet abi gibi tampon altına kamüflemi ettin? Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 23 Temmuz 2007 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2007 Bu ara jant doldursun,tüp dolsun derken baya bir doldurmaya takılmışsın Sinan Şaka bir yana tüp dolum yeri tamponun altında. Bunun yüzünden pompacılarla başım dertte.Her işin bir zorluğu var diyorum anlamıyorlar başka bir şey bulmam lazım Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 7 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2007 Jantlar çok da kötü değil ama kaşındırıyor işte bu olay Cihan' ın çalışması.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 8 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2007 eline sağlık, bu jant takıla... İnşallah yakında takıla abi Güle güle kullan çok güzel olmuş. Ayrıca rengi çok güzel. Çıtalarda boya istiyor. Yanlız herkezin dediği gibi JANT diyorum başka bişe demiyorum. Bu arada park sensörleri siyah çıtaya taktırsaymışsın keşke... Teşekkür ederim, sensörleri çıtaya takınca çıtanın oval yüzeyinden dolayı senser ile çıta arasında boşluk kalacaktı..O nedenle tamponu tercih ettik.. Budur.. Doldurmuş mu Sinan ne dersin Yorum bağlantısı
Can Karacaer 8 Ağustos 2007 Paylaş 8 Ağustos 2007 Güle güle kullan. Stoplar çok güzel olmuş, park sensörlerini yeşertmenin çaresine bak. Teneke jant iyidir, lastik kolay balon yapmaz, jant yamulsa düzeltmesi kolay... Hem dünyanın parasını ver hem de bu kaldırıma çıkar mı çıkmaz mı diye düşün, gerek yok Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 8 Ağustos 2007 Paylaş 8 Ağustos 2007 (düzenlendi) Amaaa... da olabilir.. 8 Ağustos 2007 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 9 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2007 Teşekkürler..LPG taktıktan sonra malum ekonomi yapmak için hava filtresini söktüm.Ne kadar basmam desemde filtre olunca gaza gelip basabilirim.Şu anda filtre selahattin abi tarafından satılık..egzost meselesi ise sadece uçtan ibaret..görüntü olsun diye yani..Egzsot düşünüyodum ancak lpg ile beraber o da yattı.Şu anda sadece görsel olarak uğraşıyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2007 Paylaş 9 Ağustos 2007 Cihaan.. 180 liraya Nevşehir lumar yada emsali bir markamı yaptırayım.. yoksa Nevşehir'de 120 liraya tayvan malı mı.. Yoksa Ankara'da mı.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 9 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2007 Geldim abiii... Benimki de uzak doğu olanlardan ama çizilmez dediklerinden.Daha dandik olanları var hiç tavsiye etmem çok sert.Benim aldığım onlara göre daha elastiki bir yapıya sahip.Kolay kolay deforme olacağa benzemiyor..Bu arada bana da 120 ytl fiyat çekmişlerdi 100'e anlaştık..Sen de bi zorla 100ytl ye abi olmazsa gelirsin burda yaptırırız hem de değişiklik olur.. Yorum bağlantısı
Ozan Baba 14 Eylül 2007 Paylaş 14 Eylül 2007 Cihan merhaba.Araban gerçekten çok güzel olmuş.Gün ve gün olmaya da devam edecek anlaşılan.Bende de senin arabanın aynısı var hatta aynı renk Tabi benimkin de moddan eser yok henüz.Ama görünce istiyor insan.Bende yavaşdan başlayayım dedim. Şimdi sana birkaç küçük sorum olacak cevaplarsan sevinirim. 1-Sis farı modifikasyonu için neler yapmak lazım yani neler gerekli tam olarak.Sis farı+Çerçeve+Anahtar.....?Birde bunların yaklaşık olarak fiyatları nelerdir. 2-Şu yan sinyalleri(Beyaz Olanları) nerden ve ne kadara bulurum? Şimdilik sorularım bu kadar.Bu cevaplar(Cevaplandığı taktirde ) beni bir süre oyalar.Yenileri için tekrar burda olacam Saygılar Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 14 Eylül 2007 Yazar Paylaş 14 Eylül 2007 Merhaba Ozan..Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim..Sorularına gelirsek, 1- Sis farı için bizim arabalarda ön hazırlık var zaten.Yani kabloları falan herşeyi tamponun altında hazırda var. Sis farı ve çerçevesini ha tabi bir de ampullerini almak yetiyor. Ben bunları 130ytl ye almıştım. Anahtar olayı ise arka sisler yanınca önler de yanıyor bende şu an.Ama tabi istersen ghilarda bulunan anahtardan alıp değiştirebilirsin.Böylelikle bir defa çekersen önler,iki kere çekersen ön ve arkalar birlikte yanar.Esasında güzel de olur.Anahtar fiyatını bilmiyorum yanlız,çıkmacılardan bakmak lazım. 2- Yan sinyaller ise yanlış hatırlamıyorsam çifti 30 ytl ye mal olmuştu.Sanayide bir parçacıdan almıştım.. Şimdi bunlarla başlarsın devamı mutlaka gelir Bence bir de film yaptır.Hem görünüm hem de güneşteki faydası büyük.. Yorum bağlantısı
Ozan Baba 14 Eylül 2007 Paylaş 14 Eylül 2007 Çok teşekkürer.Bi aksilik olmazsa bu hafta sonu bunları hallederim. Yorum bağlantısı
Osman Bala 14 Eylül 2007 Paylaş 14 Eylül 2007 Cihan muayenede laf etmediler mi filme. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 14 Eylül 2007 Yazar Paylaş 14 Eylül 2007 Rica ederim Ozan. Muayeneden hemen sonra film yaptırdım abi.Şimdi 2009'a kadar rahat Yorum bağlantısı
Haluk Şahiner 16 Eylül 2007 Paylaş 16 Eylül 2007 Arabanızı kazasız belasız güle güle kullanın inşallah... her tür film sorun çıkartıyor mu muayenede? hiç bilmediğimden soruyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts