İçeriğe Yönlendir

Focus II 'ye Xenon, Mercekli far ve Angel eye

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Yiğitcan Coşar
Ampul olarak H4 tipinde Philips GT150 yada daha güçlüsü çıkıcaktı ama bakamadım o tavsiye edilir. Yiğitcan bey sizin araba 2005 olduğuna göre eski fara sahip sanırım, bu far zaten aydınlatma sorunlu bir far buna direk xenon H4 takarsınız fakat çift kademe xenon 400-500 ytl arası olur ve iyide olmaz, bende düşünmüştüm yeni kasa Fiestam olmasına rağmen vazgeçtim, benim farlar sizinkine göre daha iyi dizayn edilmiş ve H4 xenonla güzel aydınlatma sağlıyor fakat aşırı ışık kırılmasından dolayı karşıdan geleni kör etme durumu var, bu yüzden vazgeçtim, sonar angel alıcaktım fakat fiyat malum hem pahalı hemde ben yük veya 4 kişi falan adığımda farlar yukarı kalkıyor yükseklik ayarı olmadığından sorun yaşıyacağım karşıdan gelenide düşünmek lazım habire uzun kısa yapıcam diye ampulleri mahvedicem ve yedeğide baya pahalı olduğundan yapmaktan vazgeçtim, yinede siz bilirsiniz sonar angellar çok hoş duruyor iyi aydınlatıyor şehir içi sık kullanıyorsanız pek bişey olmaz sanırım ben genelde uzun yol yaptığımdan beni rahatsız ediyor bu sebeble %50 fazla ışık veren normal H4 kullanıyorum, artık ilerde araba değişince xenon lusundan alırız inşallah...

Benm far ayarı var tabi xenon takılınca iptal oluyo sanırım sende onu kastettin heralde ama bi şekilde halledilir sanırım :unsure:

Yorum bağlantısı
Emre Okur

170-180 az değil mi?

epey araştırdım da 250nin altında zor...hele h4 daha da zor...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Mendeş

2005 Model Focus 2 Ghia'ya bu ampuller ugun mudur? sorun yaşar mıyım? montajda wolt uyumu vesairede...

Almak İstediğim Ampuller bunlar eğer bu ampulü kullana arkadaşlar varsa yorumlarınıda almak isterim

Şunuda belirtmek istiyorum.Bu ampullerden beklentim sahte xenon,parlak ışık,gösteriş değil.Sadece iyi aydınlatma ve kalite beklentilerim var.Eğer istediklerime uygun olduğunu düşünüyorsanız ve kullananlar memnunsa hemen ısmarlayacağım.

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Bu model h4 focus I makyajsız olanlara göre,sanırım sizin aracınıza h7 tipi uygun.Işık gücü olarak diğerlerine göre %10 kadar daha iyi aydınlatıyor fakat ömürleri çok kısa bu tip lambaların.Genelde 1 yıl sonra patlıyorlar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Mendeş

Teşekkürler bu linkteki ampul bana uygun değil o zaman...Peki arayacağımkriterler ne olmalı? Wolt değerlerine bakmam gerekiyor mu? Yoksa sadece H 7 Ampul olarak aramam yeterli mi? Tüm H 7'ler aracıma uygun mudur? Son olarakta bu segmentte en kaliteli marka nedir.1 yıl benim için yeterli bir süre bunları geçici olarak kullanacağım.

Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman

mustafa bey uzunlariniz h1 kisalar,niz h7 dir ona gore uygun bir ampul bulmanız gerekecektir. marka olarak osramın adı forumda baya bi dolanıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Mendeş

Teşekkürler arkadaşlar yarın sanayiye gidip soracağım varsa alacağım,yoksa netten ısmarlayacağım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Kendin değiştireceksen ön fafrları sök onun altında kalıyor. En kolay yol bu. 2 Vidalik iş yani.

Yorum bağlantısı
Aykut Gürkan
Kendin değiştireceksen ön fafrları sök onun altında kalıyor. En kolay yol bu. 2 Vidalik iş yani.

+1

Yalnız farı takarken kulaklarını kırmamaya dikkat etmeli.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Evet Aykut Abi haklı. Çok çabuk kırılan bir parça. Hatt afarı alıp bagaja koyarken bile durduğu yerde kırılma riski var. Ofsayt bir durum var.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Mendeş

Aldım ve 2 haftadır kullanıyorum yağmurdaki görüşü orjinal fara göre çok üstün.Kuruda ise mükemmel

Yorum bağlantısı
Zafer Ofli

bende aldım gayet memnunum ama eskisine göre daha uzağı aydınlatıyor sanki dolayısıyla bir ayar yaptırmam gerekiyor zannedersem(ikisi 35 Ytl)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Alkın Yılmaz

MErhabalar;

Direk konuya gireceğim. Ben artık kararımı verdim büyük ihtimal xenon yapıcam 6000K yada 8000K monza yada mtec olucak. Fakat benim farlarım mercekli, değil bilindiği üzere. Nasıl xenon uygulayacağız. Far kapagının arkasınımı delecegiz nasıl olucak biri bana anlatabilirmi? Lütfen acil... Ne gidi değişiklikler yapılması gerekecek.

Yorum bağlantısı
Ömer Yüce

Benim bildiğim merceklisi nasıl yapılıyosa normal merceksizide aynı delme çatma yok. Mehmet abi yanılıyor muyum?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Delinecek...

Ampul soketinden balasta elektrik alınacak.. Balasttan ampule tekrar elektrik çekilecek..

Far içinde balast takacak yer olmadığı için bunlar yapılmak zorunda kalınıyor...

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek
Güzel olmuş bence, ama bu farlar en çok BMW'ya yakışıyor genede.

+ Orjinal sarı renkli...

Yorum bağlantısı
Harun Tekin
Bu gece çok parlıyor. Siyah zemin daha iyi olmaz mıydı?

Siyah zemin sevmedıgım icin bunu tercih ettim . Gece fena degil kotu bir ısık dagılımı yok .

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Nerde ve kaça yaptırdınız ayıptır sorması ?

Yorum bağlantısı
Canberk Türkeli

merhaba arkadaşlar. aldıgım junyan farlara megane II valeo h7 mercek montajı yaptırmak istiyorum. hem farlar hemde mercekler elimde mevcut durumda. fakat bunları Ankara nerede taktıracagımı bilemiyorum. bana yardımcı olabilecek veya bir usta adı verebilecek biri varmı acaba. şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Farlar üretimden mercekli değilse sonradan mercek nasıl takılacak? Yapışacakmı? Mercek sonrası xenon ampul de takacakmısınız?

Yorum bağlantısı
Canberk Türkeli

farlar orjinalinden mercekli fakat birçok arkadaş junyan marka merceklerden memnun degil bu yüzdende mercek degişimine gitmişler. bende bana yardımcı olabilecek birini arıyorum mercekleri degiştirebilmek için. ewt işlem sonrasında xenon taktıracagım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...