İçeriğe Yönlendir

Kapı Kilit Sorunları

Okyay Pay

Recommended Posts

Aydın Akdeniz

kilitler sök iyice spreyle temizle . düzelmezse yenilemen gerekecek murat 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

işaretli yeri tutan iki cıvata var . üstündede temizlenebilir . sökmek istersen arkasındaki lambayı yakan soketide görürsün . ama süktüğün gibi aynı yere takman lazım yoksa kapıdaki düzeneğe uyum sağlamaz

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

olur. bendede aynı sorun vardı . pahalı olduğu için uğraşmadım

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Yalçın Dağlıoğlu

Sol ön kapı kolunu çektiğimde kapı açılmıyor ne yapmam lazım bilgisi olan varmı arkadaşlar acaba halat falan varsa uzamış  olabilirmi  :flowers:

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Aynen öyle ya focusun ne kadar çok kronik sorunu varmış ya 

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

Ne pahalıydı abi?

ben iki tane sini bozmuştum orjinali çok pahalı dışındaki demirle beraber satılıyor bend çıkmasını almıştım 2 adet 40 tlye

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Az önce baktım bir sorun yok kapı açılıyor neyse gittiği yere kadar gitsin bakalım

Yorum bağlantısı
Murat Detay

Benim 2004 Focus Comfort'da anahtarla kapılar kilitleniyor açılıyor, içerden tüm kapılar kilitleniyor açılıyor. İç lamba normal bir şekilde yanıyor sönüyor. Ancak uzaktan kumanda ile kapılar kilitleniyor ancak uzaktan kumanda ile şoför kapısı açılmıyor. Diğer tüm kapılar uzaktan kumanda ile açılıyor kapanıyor ancak şoför kapısı açma yapmıyor. Sorun ne olabilir arkadaslar.

Yorum bağlantısı

Benim 2004 Focus Comfort'da anahtarla kapılar kilitleniyor açılıyor, içerden tüm kapılar kilitleniyor açılıyor. İç lamba normal bir şekilde yanıyor sönüyor. Ancak uzaktan kumanda ile kapılar kilitleniyor ancak uzaktan kumanda ile şoför kapısı açılmıyor. Diğer tüm kapılar uzaktan kumanda ile açılıyor kapanıyor ancak şoför kapısı açma yapmıyor. Sorun ne olabilir arkadaslar.

Aracın içindeyken şöför kapı kolunu ittirdiğinizde tüm kapılar kilitleniyormu.

Yorum bağlantısı
Tufan Bozkurt

Benim aracımda kapıları anahtarla kilitlersem takılmalar oluyor kumandayla sıkıntısız çalışıyor yeni farketdim kilitlere soguk havalarda 

anahtar sokmayın .

Yorum bağlantısı
Çağlar Kırbaş

2001 focus ghia aracımda bazen merkezi kilidi açtığımda araba ön sağ kapıyı görmüyo göstergelerdeki kapı açık ışığı bil yanmıyo doğal olarak iç aydınlatmalarda sağ kapı açılınca yanmıyo bazen kendi kendine düzeliyo kafasına göre takılıyo kısacası ne yapabilirim ?

Yorum bağlantısı
Tufan Bozkurt

2001 focus ghia aracımda bazen merkezi kilidi açtığımda araba ön sağ kapıyı görmüyo göstergelerdeki kapı açık ışığı bil yanmıyo doğal olarak iç aydınlatmalarda sağ kapı açılınca yanmıyo bazen kendi kendine düzeliyo kafasına göre takılıyo kısacası ne yapabilirim ?

Kapı siviçi tozlanmış veya temassızlık var sökülüp bakılmalı gerekirse yenisini alıp takın .

Yorum bağlantısı
Mustafa Yunus AŞKIN

Herkese merhaba

2001 model 1.6 focus ghia aracımda kapıları kumanda ile kilitlediğimde kapılar kilitlenmiyor. Sağ ön yolcu kapısını içerden kilitleyip arabadan inip kumandayla kilitlersem kapılar kilitleniyor. Ayrıca yine tüm camları açıp kumanda kapama düğmesine 2 kez bastığımda sağ ön yolcu kapısı hariç diğer 3 camı kapatıyor. Buradaki sıkıntı nedir sizce?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Emrah Eker

selam benim aracımda ford focus 2001 model bu çift kilitten olsa gerek ben arac içinden soldaki dügmeden kapıyı kilitledigimde 4 kapı kilitleniyor normal de ee sonrası ben aracı söndürüp kumandaya açma dügmesine basmadan cıkamıyorum kolu cekiyorum tık yok illa söndürüp kumandayla çıkacam varmı fikri olan:)

Yorum bağlantısı
Misafir

selam benim aracımda ford focus 2001 model bu çift kilitten olsa gerek ben arac içinden soldaki dügmeden kapıyı kilitledigimde 4 kapı kilitleniyor normal de ee sonrası ben aracı söndürüp kumandaya açma dügmesine basmadan cıkamıyorum kolu cekiyorum tık yok illa söndürüp kumandayla çıkacam varmı fikri olan:)

Çift kilitmemenin amacı o zaten. Çift kilitleme yapıldıktan sonra kapılar içeriden, koldan açılmaz.

Yorum bağlantısı
Emrah Eker

Çift kilitmemenin amacı o zaten. Çift kilitleme yapıldıktan sonra kapılar içeriden, koldan açılmaz.

peki tmm bu duruma alışacaz tşkler 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serdal Soysal
(düzenlendi)
Merhaba arkadaşlar,

Aracımın sol arka kapısı çift kilitlemede tırttt diye bir sn kadar ses çıkartıyor, tek kilitlemede sorun yok, nasıl halledebilirim.

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Halim Keskin

Forum arkadaşlarım focus 2001 camlar kumandadan kapatma çalışmiyor nedendir bilenden bilgi lutfen teşekkür ederim'

Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

Bende seyi sormak istiyorum: kapi acma tusuna bastigimda sadece surucu kapisi aciliyor ikinci defa bastigimda diger 3 u aciliyor. Bunu tek basista 4 unude actirman mumkun mu?

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Mümkün Mustafa bey, forumda detaylı anlatımları var, sizde arayın bende bulursam link atarım.

B

Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan

Bir ara bende görmustum ama simdi bulamiyorum. Yardimci olacak kimse yok mu?

Yorum bağlantısı
H.Mehmet Şahin

Çift kilitleme aktif, kapatmak için kumandadan açma-kapatma tuşlarına aynı anda basılı tutup 5 saniye beklemek yeterli diye hatırlıyorum bi deneyin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...