İçeriğe Yönlendir

Kapı Kilit Sorunları

Okyay Pay

Recommended Posts

Bora Akbaş

Bu Focus bizdeki Focusların modelinde değil sanırsam,tipi falan da değişik. Amerikanyalılar filmlerdeki gibi arabayı kilitlemeden bırakıp gidiyorlar demekki ki merkezi kilit falan hak getire...Yalnız iç dizaynı falan çok hoş amerikanyadaki focusların,mavi ışıklar,ambiyans ışıkları falan çok hoş...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Bu Focus bizdeki Focusların modelinde değil sanırsam,tipi falan da değişik. Amerikanyalılar filmlerdeki gibi arabayı kilitlemeden bırakıp gidiyorlar demekki ki merkezi kilit falan hak getire...Yalnız iç dizaynı falan çok hoş amerikanyadaki focusların,mavi ışıklar,ambiyans ışıkları falan çok hoş...

:lol: focus I sanırım alınan araç. Yani Türkiyedeki 2.0 lar gibi sayılır ama donanımı farklı. Sizin dedikleriniz daha yeni olanlar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Kitapçıkta merkezi sigorta kutusunda ( yolcu tafarında torpido kısmınındakinde) 37 nolu sigorta diyor. Beyez 25 amperaj (elektrikli camlar ve toplu kapatma sistemi) diyor. Bu mu acaba?

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Arac bunun aynisi

Focus ZTS modeli. Yani Amerikadaki en dolu focus??? :lol: ve de duze vites. 76k de.

ofcoursethereisnodent_2.jpg

Burdaki focuslar da farkli olarak merkezi kilit dugmesi kapi kolunun yaninda. Ona basinca kapilari kilitliyor yada aciyor. Aracin icerideki sigorta kutusuna baktim merkezki kilide benzeyen bir sembol bulamadim.

Kitapçıkta merkezi sigorta kutusunda ( yolcu tafarında torpido kısmınındakinde) 37 nolu sigorta diyor. Beyez 25 amperaj (elektrikli camlar ve toplu kapatma sistemi) diyor. Bu mu acaba?

Elektrkli camlar calisiyor ama yani sigortasi saglam demektir oluyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Vaaaaay hayırlı olsun hemde zts he :lol: cc li deri koltuklu felan galiba.

Sürücü kısmındakine mi baktın benim dediğime mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Vaaaaay hayırlı olsun hemde zts he :lol: cc li deri koltuklu felan galiba.

Sürücü kısmındakine mi baktın benim dediğime mi?

Haci yolcu tarafinda sigortami var? Sahin mi bu :D

Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Sefil

dostum kazasız belasız günlerde kullanırsın insallah. çok süper vallahi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Kitapçıkta öyle diyor :lol: bişiler vardı sanki orada işin doğrusu bende pek bakmadım. Torpidoyu tam indirince. altında kalıyomuş diyo kitapçıkta. Ben onun yalncısıym ama enteresn birşey var, Aynen yazanı yazıyorum.

Merkezi sigorta kutusu

Gösterge panelinin altında, sol tarafta yer alır.

Torpido gözünü açın. Torpido bölmesinin her iki yanını içeri bastırarak tamamen aşağıya yatmasını sağlayın.

Valla şimdi inip bakacam geliyom birazdan :D

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

Bu ne MTK ya , Hadi birincisi neyse , yine mi focus :lol:...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Mtk o benim yazdığım torpido muhabbeti dingiliz ve sömürgesi için olsa gerek :lol: çünkü bizim orda yok. :D benim baktığım makyajsız kasa içindi makyajlı kasa kılavuzunda bizim araçlardaki gibi göstermiş. Bu arada 40 nolu sigortada aynı şekilde Beyez 25 amperaj (elektrikli camlar ve toplu kapatma sistemi) diyor. Bizimkine baktım hem 37 de hem 40 da sigorta var.

Makyajlı kasada ise 37 için Beyez 25 amperaj (elektrikli camlar ve toplu kapatma sistemi sol taraf) 38 için Beyez 25 amperaj (elektrikli camlar ve toplu kapatma sistemi sağ taraf) diyor. :blink: Kaç model bu araba :fiuw: 2002 sonrsaı ise son yazdığımla ortak olabilir mi ki :p

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım
Sen de, amerikalı gibi V8 bi araba alsana len :)

Bende onu diyorum abi işte , Adam Amerikada focusa biniyor , buraya gelince neye binecekse :D

Yorum bağlantısı
Bora Akbaş
Bende onu diyorum abi işte , Adam Amerikada focusa biniyor , buraya gelince neye binecekse :D

Canım buraya gelince de Mondeo'ya biner yaniii....Hem ne biliyosun belki arkadaşta Profesyonel Ööörencidir,parası ona yetiyodur :)

Yorum bağlantısı
Firuz Şahin

Uzaktan kumandayı komple söktüm 3 adet var birisi hariç ikiside bozuk gibi zaten kumandayla bağaj açılmıyordu siviç birisi o diğer bozuk olan da kapı kilitleme sivici şimdi ben bu kumandanın içindeki sadece siviç leri değiştirme yoluyla sağlıklı bir sonuca ulaşabilirmiyim acaba Ankarada konya sokakta bu sivic ten bulma ihtimalin olmalı

Bilgisi olan yazarsa sevinirim

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Canım buraya gelince de Mondeo'ya biner yaniii....Hem ne biliyosun belki arkadaşta Profesyonel Ööörencidir,parası ona yetiyodur :rolleyes:

Heh tam ustune bastiniz :D Gidip teneke civic alacagima focus aliyorum sizcede mantikli degil mi? Eski focusumda duruyor. Maddi manevi durumlari ayarladiktan sonra ona turbo takmayi planliyorum. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Saatçilerde o siviçlerden vardı galiba. yada oto elektrikçiler halldebilir. Ama tavsiyem anahtarı kontakta kodlamanız. Çünkü başıma geldi sağlam kumandayı bir ustaya gösterdim bozuk dedi. Yeni aldığım anahtarı kodlamam gerekitğinde onuda denedim eskisi de çalıştı :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Günaydın yeni model araçlarda sigortanın ismi yazmaz cam veya kilit resmi olur sigorta kutusunun üstünde ama saşi

numarasını verirseniz tam olarak yerini söyleyebilirim.

VIN: 1FAFP3836YW180430

2 kapilida merkezi kilit pek onemli degil ama 4 kapilida 4 kapiyi birden tek tek kilitlemek yoruyor adami :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

V8 yau , biz 300$a zenci işi 87 Monte Carlo almıştık , en low riderından , dönerken de tekrar satmıştık 300$ a :lol:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bu arada 63 nolu sigorta Merkezi kilitleme diyor :lol: (Merkezi sigorta kutusunda :ohooh:) 20 amperaj sarı renk.

Yorum bağlantısı
Firuz Şahin
Saatçilerde o siviçlerden vardı galiba. yada oto elektrikçiler halldebilir. Ama tavsiyem anahtarı kontakta kodlamanız. Çünkü başıma geldi sağlam kumandayı bir ustaya gösterdim bozuk dedi. Yeni aldığım anahtarı kodlamam gerekitğinde onuda denedim eskisi de çalıştı :lol2:

cevap için Teşekkür ediyorum

Sizin dediğiniz gibi kodlamayıo yaptım iki kere bip sesini duydum fakat kumanda da aynı sorun devam ediyor benim ilk tespitim her halde doğru olan çünkü kapıları kilitleyen ve bağajı açan kumandanın üstündeki tuşlar tepki vermiyor içini açıp baktığım için sviclerde laçka olmuş pozizyonda kapı açma svici çıt çıt ediyor diğer ikisinde bir hayat belirtisi yok umarım svic değişi ile olyı çözeriz

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
(düzenlendi)

Cok ilginc. Sigorta numarasi 63 mus merkezi kilidin. Ilginc olan ise sigorta kusunda 62 ye kadar numaralar var ve ikinci resimde dedigine gore sigorta kutusunun arkasindaymis :nazar:

Focus_Fuse_panel.jpg

Focus_Fuse_numbers.jpg

tarihinde Mehmet Taner Kadak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...