İçeriğe Yönlendir

Kapı Kilit Sorunları

Okyay Pay

Recommended Posts

Misafir

Demekki bir ford'u 10 seneden uzun kullanmamak gerek, hatta mümkünse 6-7 senede değişim şart. ;)

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik
İletkenliğin soğukla bir lakası olabilirmi ? Wd 40 burada iletkenliği nasıl etkiliyor.

Buji kablosundaki iletkenliği diyorum. Bobin bölümüne değil, bujilere giren kısımlarına sıktım faydasıda oldu. Araba daha seri oldu. Yani bu wd 40 her derde çare diyorum.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Uğur Duman

4 kapının pimlerine ve gergi kolunun oraya sıkın. Arka bagaja da sıkın sonra da güzelce yağlayın.Kışın rahat edersiniz.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Benimde şöyle bir sorunum var. araç 2000 ghia focus, kumandaya bastığımda , ilk basışta bazen sürücü kapısı açılmıyor.diğer kapılar açılıyor,ikinci basışta sürücü kapısı açılıyor. ama aracın o anki ruh haline bağlı. bazen de ilk basışta açılıyor sürücü kapısı.

kirlenmeden mi yapıyordur acaba

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

hafta sonu ankara şaşmaz sanayiye gittim. oradaki parçacının tavsiyesi üzerine bi kilitçi ile görüştüm. adam yaklaşık 1 saat uğraşarak sorunu halletti. ayrıca içeriden basınca kilitlenmeyen merkezi kiliti de onardı, kapının kilit tarafının ayarını da yaptı, kapı artık daha tok kapanıyo.

50 tl verdim.

Benimde şöyle bir sorunum var. araç 2000 ghia focus, kumandaya bastığımda , ilk basışta bazen sürücü kapısı açılmıyor.diğer kapılar açılıyor,ikinci basışta sürücü kapısı açılıyor. ama aracın o anki ruh haline bağlı. bazen de ilk basışta açılıyor sürücü kapısı.

kirlenmeden mi yapıyordur acaba

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
hafta sonu ankara şaşmaz sanayiye gittim. oradaki parçacının tavsiyesi üzerine bi kilitçi ile görüştüm. adam yaklaşık 1 saat uğraşarak sorunu halletti. ayrıca içeriden basınca kilitlenmeyen merkezi kiliti de onardı, kapının kilit tarafının ayarını da yaptı, kapı artık daha tok kapanıyo.

50 tl verdim.

Geçmiş olsun.Kilitçinin bilgilerini verirseniz işimize yarayabilir.Fiyat uygun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

Meraba, kilit sorunu olanlar arasına ben de katıldım. :)

Şoför kapısı cinslik yapıyor hayırlısı bakalım , yazın düzelir inşallah.

Yorum bağlantısı
Necip Teker

2000 model ford focusumda merkezi kilit çalışmadı.

Bu kış ayı geldiğinde bazen kitliyor bazen kitlemiyordu zaten. Ama bugün açmayı yaptı kilitlemeyi yapmadı.

Birde sürücü kapısındaki kapıyı içerden kitlediğimde tüm kapılar kilitlenmiyor, ama yolcu kapısını kilitlediğim zaman kapılar kiltleniyor.

Yardımlarınız için şimdiden sağolun.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Benim de merkezi kilit arızalı..Sökülüp tek tek elden geçmesi lazım.Yolcu kapısıyla idare edin bence..Havalar düzeldiğinde baktırırsınız. Çünkü havalara bağlı olarak kendi kendine de düzelebiliyor :lol2:

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Kronik kilit problemi.Ya kafanıza takmayın böyle kullanın, ya da bir elektrikçi veya kilitciye gidin arızalı kilidinin içini açıp içindeki mercimek kadar olan butonu değiştirsin.

Yorum bağlantısı
Ahmet Onay

Arkadaşlar herkese selam olsun...Ben de 2001 Focus Ghia var, kapıları içerden kendi kolunda kitliyorum yani hep sol kapıdan koldan kitliyorum ama tekrar açamıyorum, açmak için kumandayı kullanmak zorunda kalıyorum...Bu normal mi yoksa benim merkezi kilitte bir arıza mı var?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sol kapı kilidiniz muhtemelen bozuk ve havalar ısınınca düzgün çalışmaya başlar...

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

kartını almayı unutmuşum. ama çok iyi bi adamdı. ilgi alaka süperdi. temiz işçilik.

yenimahalle-istanbul yolundan giderken ostim kavşağından sola girip devam ediyorsunuz. karşınıza 5 kollu bi kavşak çıkıyor. ordan sola değil de karşıya ( 1.cad - denizbankın olduğu cad.) devam ediyorsunuz. ertex tabelasını gördüğünüz sokaktan içeri giriyorsunuz . kilitçi ya o sokakta yada onun bi altında . zaten o çevrede tek kilitçi varmış.

Geçmiş olsun.Kilitçinin bilgilerini verirseniz işimize yarayabilir.Fiyat uygun.
Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Yeni bi focus aldim. :)

Merkezi kiliti calismiyor. Yani merkezi kilidi var ama calismiyor :s malum burasi amerika arabalarda merkezi kilit zor bulunuyor.

Sigortasini bulamadim. Sigortasi nerededir ve hangi isaretle gosteriliyor, eger sgorta degilse nelere bakmam lazim.

Yorum bağlantısı
İmam Suludere

Merkezi kiliti calismiyor. Yani merkezi kilidi var ama calismiyor :s malum burasi amerika arabalarda merkezi kilit zor bulunuyor.

Sigortasini bulamadim. Sigortasi nerededir ve hangi isaretle gosteriliyor, eger sgorta degilse nelere bakmam lazim.

Günaydın yeni model araçlarda sigortanın ismi yazmaz cam veya kilit resmi olur sigorta kutusunun üstünde ama saşi

numarasını verirseniz tam olarak yerini söyleyebilirim.

Yorum bağlantısı
Firuz Şahin

2001 mofel focus 2,3 gündür uzaktan kumandadan kapıları açma yapıyor fakat kapama yapmıyor yada yapamıyor muhtemelen uzaktan kumandanın basma yerlerinden kaynaklanıyor çünkü açma düğmesi daha sert ve basınca daha iyi tepki veriyor ama kilitleme yerimdeki düğme daha zor basılıyor ve tepki vermiyor içini açtım biraz kurcaladım ama tümden bozacağım diye geri kapadım şimdi sormak istediğim ankarada uzaktan kumandaya baktırabileceğim anahtarcı yada kilitçiye nerden bulabilirim kumandayı değiştirme gibi bir seçeneğim varmı yada içindeki elektoronik devre değişirmi

saygılarımla

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Merkezi kiliti calismiyor. Yani merkezi kilidi var ama calismiyor :D malum burasi amerika arabalarda merkezi kilit zor bulunuyor.

NE?! Amerika'daki Focuslarda merkezi kilit yok mu? Gitmem artık amarikaya ben de canım. :) Hayırlı olsun MTK, gülü gülü gullan. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Günaydın yeni model araçlarda sigortanın ismi yazmaz cam veya kilit resmi olur sigorta kutusunun üstünde ama saşi

numarasını verirseniz tam olarak yerini söyleyebilirim.

Araba amerikada, şasi numarası olayı yine de işe yararmı ki.. ?

Yorum bağlantısı
Yetkin Akın

Hayırlı olsun Diğer Focus ne oldu?

Merkezi kilit ( Amarikan Fort larda opisiyonelmiş :lol: ) :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Amerikanların kilit sistemi farklı zaten. Ebay da görmüştüm. Merkezi kilit tuşu cam açma tuşu gibi. İç sigorta kutusunda( şoför tarafındakinde ise) kapağında sembollerle hangi sigorta olduğu gösteriyordu bizimkilerde amerikalılarda yok mu?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...