İçeriğe Yönlendir

Otomatik camı programlama

Ersin Akpınar

Recommended Posts

Ersin Akpınar

forumda aradım bulamadım herhalde aramayı yapamadım.aracımın malum rolanti sorununu akünün eksi kutup başını söküp takınca düzeleceğini okudum bir yerden.olayı tamamlayınca bu seferde camlar tek tıklama ile kapanmıyor programlamasını nasıl yaparım.yardımlarınız için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit

Yanılmıyorsam 3 kez yukarı aşağı camı açıp kapatıyorsun her açıldığında ve kapandığında 2 sn bekleyerek ve tuştan eli kaldırmadan

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

bu özellik fiestalarda da var mı acaba.ya da aracı kilitlerken açık olan camların da kapanması mümkün mü mesela?

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

tam ben sormak üzereydim aynı soruyu..?

evet fiestalarda bu özellik varmı??

Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit

kumandayla aracı kilitlerken deneyin,tuşa basılı tutun camlar kapanıyorsa o özellik sizin araçtada var demektir :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

direk kumandayla deniyelimmi. yoksa onun öncesinde camları 3 kez acarak kapıyarak veyaa 3-5 saniye basılı tutarak vsvs bi işlem yapmamız gerekiyormu??

Yorum bağlantısı
Ersin Akpınar

proglamayı yaptım 3 kere indir kaldır olay tamam dır herkese teşekkürler

Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz

peki fusionlarda böle birşey varmıdır???

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Aytuğ Kaan

benim 2004 focus ghia bi aracım var. forumda denilenleri yaptım ama cam programlanmıyo. tek basışta açılıp kapanmıyo.eskiden kapanıyordu. sorun ne olabilir

Yorum bağlantısı
Aytuğ Kaan

ön sol cam sadece aşağı tek basışta iniyor yukarı çıkmıyor. ön sağ iki tarafa da tek basışta çıkmıyor.arka sağ da hiç çalışmıyo. sadece arka sol tek basışta inip kalkıyor

sorun ne olabilir yardım ederseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

kapıdaki elektrik bağlantılarnı sökün ve temizleyin 4 ünüde ardından tekrar kodlamayı deneyin nem felan yaptıysa oda yapabilir

Yorum bağlantısı
Aytuğ Kaan

bugün söküp temizledim. yine olmadı. hatta aküyü söküp belki olur diye yine denedim ama nafile.

Yorum bağlantısı
Aytuğ Kaan

diğere özellikler çalışıyor. tek basışta önce sürücü kapısı,ikinci de hepsi açılıyor. 10km yi geçtikten sonra kapıları otomatik kapatıyor. anahtardan açma düğmesine basılı tutunca bütün camları açıyor. kapama düğmesiyle de kapatıyor. cam otomatiği çalıştıramadım. bide sinyali hafif aşağı çekince 3 defa sinyal yapmıyor. bir kere yapıyor. o çalışmıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
diğere özellikler çalışıyor. tek basışta önce sürücü kapısı,ikinci de hepsi açılıyor. 10km yi geçtikten sonra kapıları otomatik kapatıyor. anahtardan açma düğmesine basılı tutunca bütün camları açıyor. kapama düğmesiyle de kapatıyor. cam otomatiği çalıştıramadım. bide sinyali hafif aşağı çekince 3 defa sinyal yapmıyor. bir kere yapıyor. o çalışmıyor.

kumanda dan kalkıyorsa motorlarda sorun yok acaba tuşlarda mı sorun var 2. kademe çalışmıyo olabilir mi

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

camları açmaya yarayan tuşlar 2 kademeli ya birincisi istediğin kadar açan 2. side tamamen açan yada kapatan yani sizin çalışmıyor dediğiniz fonksiyon

Yorum bağlantısı
Aytuğ Kaan

aşağı inerken tamamen iniyor ama. belki de dediğiniz gibi de olabilir

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

sürücü kapısı ile kaldırılacak camın kapısındaki tuş aynı tepkiyi mi veriyo (hangi cam kalkmıyordu onu unttum :D)

Yorum bağlantısı
Aytuğ Kaan

arka kapılardan biri tam çalışıyor ama benim derdim zaten ön kapılarla. ön sol aşağı iniyor ama yukarı çıkmıyor. ön sağ ikisini de yapmıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

kumanda dan kalkıyo demişsiniz hepsi vallaha enteresan drumu bazen bizim camlarda cinslik yapıyo fakat eğer otm kalkmıyorsa hiç kalkmıyor sizinki daha değişik

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
benim 2009 fiestada bile bu özellik yoktu.bi dünya para ver arabaya.koca Ford 35 tl.lik bir parçayı takmasın.Kendi utansın- bende gittim servise taktırdım cam kaldırma rölesini, olay tamam. tavsiye ederim.

ya elektronik bile olmasaydı :D

sınıflar arasında ufak ayrıntı farkları olabiliyor ne yazık ki mesela küçük bir aracın baz donanımında değil fuluünde bile olmayan minik bir ayrıntı bi üst sınıfta baz modelde olabiliyor hatta daha sinir bozucu bi durum aynı donanım seviyesi diye satılan aynı araçta bir yıl önce opsiyon olan donanım diğer yıl standart oluyor ve aracın fiyatı yine aynı oluyor

misal 2000 ghia da ön kol dayanağı opsiyonel 2001 de standart :)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
(düzenlendi)

bütün camları aşşağıa indirin ve en aşağıdayken düğmeye birkaç saniye basılı tutun ve kapatın en üstteykende aynı işlemi yapın düzelecektir. programlamayı tam olarak hatırlamıyorum ama düzeliyor bu şekilde. en azından bir kere basılı tutunca olmuyorsa iki kere deneyin.

tarihinde Alaattin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...