İçeriğe Yönlendir

Otomatik camı programlama

Ersin Akpınar

Recommended Posts

Çağlar Bayur

İlginç bir durum:

1. Kumandadan açma kitleme sonrası camları inip kalkıyorsa kodlama işlemi başarılı demektir, kodlanmamış taraf bu hareketi yapmaz

2. Kodlama başarılı ise düğme ve cam motorları sağlam demektir

İlave test:

Otomatik cam kalkan tarafta, cam otomatik kalkarekn eliniz ile engel olun, cam aşağı iniyorsa herşey yolunda demektir, herşey yolunda ama çalışmada düzensizlik varsa: Merkezi kitleme modülünün soketini çıkarın 30 dak bekleyin, sonra takın ( akü kutup başı aynı işelvi görmüyor). Sonra camları tekrar kodlayın, hala düzelmedi ise aracı tehdit edin aklıma başka birşey gelmedi :D

Yorum bağlantısı
Aytuğ Kaan

merkezi kilitleme modülünün soketi nerde oluyor. aküyü söktük taktık. sürücü kapısındaki düğmeleri söktük o yetmedi.komple paneli söktük düğmelerin olduğu. o da bi işe yaramadı :D sizin dediğinizi de sökelim belki işe yarar

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Arkadaşlar. Şu fotoğraftaki sahtekarı arıyorum. Bulursanız insaniyet namına bana haber verin. Gelip furacam oni topuğundan :D

ben tanıyorum bunu arabada yatıp kalkıyor :)

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu
Kafamı kafana gömüp, elindeki + 300 liranı alırım :D Nasıl :)

Hakan abi CUB un burnunu beynine karıştır aklı başına gelsin dolandırıcının :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
merkezi kilitleme modülünün soketi nerde oluyor. aküyü söktük taktık. sürücü kapısındaki düğmeleri söktük o yetmedi.komple paneli söktük düğmelerin olduğu. o da bi işe yaramadı :D sizin dediğinizi de sökelim belki işe yarar

kapıyı açınca önlerde 2 tane siyah tesisat kablosu soketlrei var üzeirne basılıp çeviriliyor onları söküp takın (yaptım dediniz sanki :D) kodlar yalan oluyor ve tekrar kodlayın ama bence sorun camı açan tuşlarda

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Merkezi kitleme modülü yolcu tarafı, ayak hizasında, yani torpido arkasında.

Yorum bağlantısı
Aytuğ Kaan

bende artık tuşlarda problem var diyorum. geri kalan herşeyi yaptık. arada sırada bastığım halde açıp kapatmadığıda oluyor. acaba sadece tuşları değiştirmeyi denesem çare olurmu. sabah ilk iş onu deneyeyim bakalım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

sürücü tarafındaki tuşlar ile 4 cam sorunsuz otm kaldırıyor mu

diğer kapılardaki tuşlar sorunsuz otm kaldırıyor mu

sorun tuşlarda olsa sadece bi tuş sorunlu olur ya sürücü kapısındaki diğer cam tuşları yada sorun camın kapsınıdaki tuş ben hala hangi tuşun sorunlu olabileceğini anlamış değilim

I I (sürücü) (yolcu sağ) I

I I

I (arka sol) (arka sağ) I

hangileri sorunlı kırmızı ile gösterir misiniz

Yorum bağlantısı
Aytuğ Kaan

l l (sürücü) (yolcu sağ) l

l l

yani sadece arka sol çalışıyor sürücü kumandalarında

benim derdim sürücü kumandaları ile. kapılardakiler önemli değil

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

bu durmda kumandalarda sorun yok gibi çünkü sürücü tarafında sorun olsa kendi kapsınıda sorun olmaz yani ikisi birden bozlumuş olamaz

Yorum bağlantısı
Aytuğ Kaan

herhalde düğmelerde var sorun. çıkma düğme bulursam alacağım. orjinalleri çok pahalıymış

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek
l l (sürücü) (yolcu sağ) l

l l

yani sadece arka sol çalışıyor sürücü kumandalarında

benim derdim sürücü kumandaları ile. kapılardakiler önemli değil

Oksitlenmiştir.. kontakt sprey ile temizlemeyi deneyin..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...