İlker Özdilek 13 Mart 2007 Yazar Paylaş 13 Mart 2007 TDCI C-max'lerde bir turbo problemi var ? ne gbi bir problem var cenk abi ? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Mart 2007 Paylaş 13 Mart 2007 İlker ,forumu bir incele, turbo borusunda bir çatlak oluyor, bu boruyu değiştiriyorlar, ayrıca garantiden 2-3 kez turbo değiştiren olduğunu hatırlıyorum.... Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 13 Mart 2007 Yazar Paylaş 13 Mart 2007 H.Cenk Bayrakçı yazdı: İlker ,forumu bir incele, turbo borusunda bir çatlak oluyor, bu boruyu değiştiriyorlar, ayrıca garantiden 2-3 kez turbo değiştiren olduğunu hatırlıyorum.... cenk abi onu biliyorum f 2 lerin yeni cıktıgında olmustu turbo hortumlarında sorun vardı yeni fab. cıkıslılarda farklı hortum kullanmaya basladılar nerden biliyosun diceksin arkadasım cip taktırdı tdci focus'a 131 hp oldu 2 kez hortumu yırttı şimdi ise benim aracın üzerindeki hortumdan taktırmıs baktım aynısı bir problemde yasamadı daha sonra. Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 15 Mart 2007 Yazar Paylaş 15 Mart 2007 (düzenlendi) Ali Sucu yazdı: Ilker bey, Kaput içine taktığınız ışıklar ne işe yarıyor? Teşekkürler işe yarıyor tabi görüntü olarak hoşuma gidiyor tavsiye ederim mademki sizdede c-max var neden olmasın 15 Mart 2007 tarihinde ?lker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 17 Mart 2007 Yazar Paylaş 17 Mart 2007 Bolu Beyinden Selamlar JBL anfi ve kabinli bwoofer taktım madem çakarları taktık birazda ses olsun Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 18 Mart 2007 Yazar Paylaş 18 Mart 2007 JBL 'lerin resimleri birde tşört Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 18 Mart 2007 Yazar Paylaş 18 Mart 2007 sagol cub, dj kulagıyla testi yap bakalım Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 18 Mart 2007 Paylaş 18 Mart 2007 Jbl'ler şık olmuş, ama o anfiye yazık oluyor eğer sadece SUB'u sürüyorsa. tez zamanda komponent alına http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif Yorum bağlantısı
Sinan Uzundumlu 18 Mart 2007 Paylaş 18 Mart 2007 komlpe ses sisteminimi değiştin yoksa sony ye ekmi taktın jbl i? aracım maşallahı var bu arada.. Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 21 Mart 2007 Yazar Paylaş 21 Mart 2007 Sinan Uzundumlu yazdı: komlpe ses sisteminimi değiştin yoksa sony ye ekmi taktın jbl i? aracım maşallahı var bu arada.. sony'e ek yaptım aracın kendi sistemi cok güzel bozmam asla direk anfi bwoofer besliyo zaten seste gayet güzel oldu http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 2 Nisan 2007 Yazar Paylaş 2 Nisan 2007 (düzenlendi) Cumartesı toplantısını kıskandım cıktım geldım pazar gunu Cub la bulustuk (CUB biraz calıstırdı benı kuzenınin evınde prız taktık bıkac ayar cektık ) daha sonra Cihanı da aldık ve bıraz mod yapmaya karar verdık aklımda olan jant ısıne gırdık sızce nasıl olmus ? O sırada CUB un aklına super bı fıkır geldı ve guneslıge bı adet camera ve lcd montajı yapalım dedik. Bunları yaparken rahat olmak ıcın ıkı kısılık yere tek araba çekmiştik ve bı yazı bulduk arka camda. Neyse sonrada bı anda ırkıldık ve bunların hepsını en kısa zamanda nasıl hallettik dedik ve şaşırdık. Cub birazda foto çalısması yaptı güzel resim çekiyor ama sunroof üzerindeki yağmur damlacıkları. Can ve Cihana cok teşekkür ederim bana zaman ayırdıkları için 2 Nisan 2007 tarihinde ?lker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2007 Paylaş 2 Nisan 2007 7. caddye mi gittiniz siz yoksa.. Yuh.. Jantlar güzelmiş.. Cihan yapmadı değil mi bunları.. Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 8 Nisan 2007 Yazar Paylaş 8 Nisan 2007 aradıgım jantı buldum sizce nasıl olur 18" st jantı. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Nisan 2007 Paylaş 8 Nisan 2007 Jant güzel...Fiyatı iyiyse al bence... Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 8 Nisan 2007 Paylaş 8 Nisan 2007 ben boyle bir janttan burada bir focusun üzerinde gordum. bence fiyatta anlaşırsan hemen al... Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 18 Nisan 2007 Yazar Paylaş 18 Nisan 2007 Yeni Jantlarımı sonunda taktırdım biraz geç oldu ama temiz oldu Yorum bağlantısı
Serkan Öz 19 Nisan 2007 Paylaş 19 Nisan 2007 Önce gösterdiğiniz jantlar değil bunlar, ama bunlar da yakışmış.. Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 19 Nisan 2007 Yazar Paylaş 19 Nisan 2007 Gürer Kutluğ yazdı: iyi günlerde kullanın, yakışmış.. kaç inç bunlar buarada? orjinal boyutunu bozmadım 16" bunlarda. Serkan Öz yazdı: Önce gösterdiğiniz jantlar değil bunlar, ama bunlar da yakışmış.. Evet daha önce gösterdiklerim degil o konuda anlasamadık bende bunları begendim. Hepinize çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olur insallah. Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit 21 Mayıs 2007 Paylaş 21 Mayıs 2007 Güle güle kullan,tv her zaman o şekilde çekiyormu? Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 22 Mayıs 2007 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2007 cok teşekkür ederim arkadaslar valla su sıra izindeyim arabaya yapacak bişeyde bulamıyorum yardımcı olurmusunuz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2007 Paylaş 22 Mayıs 2007 İlker Özdilek yazdı: cok teşekkür ederim arkadaslar valla su sıra izindeyim arabaya yapacak bişeyde bulamıyorum yardımcı olurmusunuz. Arabanın sağına soluna led tak.. Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 22 Mayıs 2007 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2007 Özdemir Deniz yazdı: çok güzel olmuş ilker akademi türkiye yarışması devam ediyormu hala sagol abi akademi devam etmiyorda sagdan soldan buldugumuz kliplerle idare ediyoz işte napalım. Mehmet Özyürek yazdı: Arabanın sağına soluna led tak.. iç aydınlatmaya bişeyler yapabilirim aslıda dogru söylüyosun mehmet abi Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 24 Mayıs 2007 Paylaş 24 Mayıs 2007 Öncelikle şunu belirteyim daha yeni üye olduğum için aracı ilk sayfadan son sayfaya doğru film şeridi gibi fotoları izledim gerçekten güzel olmuş eline sağlık spoyler konusunda sana yardımcı olabileceğimi sandığım bi spoyler resmi koyacam. Aracın reklamını yapmakta bi sakınca varmı bilmiyom ama Trabzonlu bi kardeşimin araba spoyler bu tip arabalarda kullanılan en güzel spoyler sanayide çok güzel buna benzer ya da az biraz daha değişik tipini yapabilirsin yardımcı olduysam ne mutlu bana Ha bu arada kazasız belasız sürüşler Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 29 Mayıs 2007 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2007 Ömer Yüce yazdı: Öncelikle şunu belirteyim daha yeni üye olduğum için aracı ilk sayfadan son sayfaya doğru film şeridi gibi fotoları izledim gerçekten güzel olmuş eline sağlık spoyler konusunda sana yardımcı olabileceğimi sandığım bi spoyler resmi koyacam. Aracın reklamını yapmakta bi sakınca varmı bilmiyom ama Trabzonlu bi kardeşimin araba spoyler bu tip arabalarda kullanılan en güzel spoyler sanayide çok güzel buna benzer ya da az biraz daha değişik tipini yapabilirsin yardımcı olduysam ne mutlu bana Ha bu arada kazasız belasız sürüşler Teşekkür ömer sagol spoyler işini biraz erteledim tekrar gündeme geldiginde haberleşiriz. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Güle güle kullan İlker... Sagol Cenk abi sıkıldım ama cihazdan daha iyisini buldum gelicek bakalım söktürdüm eski Sony'i aktırdım AVT IM-936 T diye bir model var elimdekini verdim bu cihaz gelicek bakalım gelsin fotolarını kooyarım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts