İçeriğe Yönlendir

Bu da benim C-max

İlker Özdilek

Recommended Posts

İlker Özdilek
(düzenlendi)

Gönderilen Resim

bu fotograf daha iyi kirli olanlardan cd yi buldumda :D

tarihinde ?lker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İlker Bey, Resimlerinizi kurallara uygun hale getirdim..

Güzel araç güle güle kullanın.. Her hangi bir modifiye var mı.?

Yorum bağlantısı
İlker Özdilek

teşekkür ederim abi. modifiye var siyah cam krom kaplama kapı kolları balık sırtı tavan üstü anten xeon far

en kısa zamanda yapacaklarım arasında kapılardaki cıtaları krom kaplama tavana taşıyı biraz jep tarzı versin :D 4 adet krom kaplı jant 17" aracımı seviyorum ben ya :)

Yorum bağlantısı
İlker Özdilek

spoiler taktırsam nasıl olur sizce ama halen araca göre bir spoiler bulamadım özel bir tane yaptırsakmiki ? :D

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Tavanda Jaws var :blink:

güle güle kullanın. sade ve güzel :seytan:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İlker Özdilek

Bugün krom kaplama cam cıtası ve kapı cıtası taktım resimlerini en kısa zamanda cekip koyacagım arac hava şartlarından dolyı biraz kirli :)

Yorum bağlantısı
İlker Özdilek

yok abi yapıstırma bantları vardı onun arasına birde silikon cektim kolay sökülmesin ne gerek var calarlar bide hiç olmazsa calanında işine yaramaz sökerken onları yamultur çünkü :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
İlker Özdilek

Sonunda bugüne nasipmiş arabam için yapmam gereken tek bir şey kalmıştı park sensörünüde bugün taktırdım :)

Yorum bağlantısı
İlker Özdilek

arabayı alalı 18 ay oluyor bu ayla birlikte ve arabam 28.000 km oldu tekil kullanıcıyım sizce nasıl bu arada bir şey duydum en çok yağ yakan araç ford muş bu duyumu teknik birinden duydum siz biliyormuydunuz gerçektende öylemi.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Nasıl bi atıştır o öyle yau.Bu Familyada bazı cinsler çok benzin yakar doğrudur da takım olarak öyle bişeye -istisnai durumlar hariç- şahsen ben rastlamadım. :D (Yeterince teknik oldu mu :p )

Yorum bağlantısı
İlker Özdilek

valla araç connect servisteki adam söylemiş arkadasın aracına...

edermiki acaba eğer öyle bişey varsa ben arabada yatar kalkarım :D valla maşallahı var ne yağ yakıyo nede mazot nazar deymesin.

Yorum bağlantısı
Bora Soylu
(düzenlendi)

arabalarınız nasıl bu kadar temiz tutuyosunuz?

benim arabayı gorseniz halkalı çöplüğü gibi.valla özeniyorum size. bu aralar istanbula yağmur da yağmıyor,gri cmax siyah oldu :D

tarihinde Bora Soylu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit

Araç gayet şık,güle güle kullan, bu rengi hiç beğenmiyordum bir arkadaşım aldı aynı renkten,gözüm artık bu rengede alıştı,artık hoş geliyor :D

bütün krom eksesuarları tak,kimseye bakma sen, eğer arka bagaj kapağı için de krom şerit bulabilirsen banada haber vermeyi unutma :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben dedim. Bunlar iyi anlaşır dedim.. Bak birbirlerine parça siparişi vermeye başladılar.. :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İlker Özdilek
(düzenlendi)

Krom kaplama cam çıtası

Krom kaplama kapı çıtası

Park sensörü

fotoları sonunda ekleyebildim :D

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

tarihinde ?lker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlker Özdilek

Bugün çakar lamba sistemi taktırdım gayette hoş oldu ön ızgaranın içine gizledik sistemde farklı çalısma secenekleride mevcut xenon gibi güzel bir patlama yapıyor yarın fotolarını ekleyecegim

bu sefer yaptıgım biraz çılgınlık oldu ama bir cosku seli içinde gidiyoruz bakalım.

Yorum bağlantısı
İlker Özdilek

+ Neon..

mehmet abi onu bedava verseler takmam sevmiyorum onu ben

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Bu çakar lambalar artık kuş serisinden kurtulup simekslere yeni meganelara hatta passatlara bile bulaşmış.. Sonunda 4'lü çakar lambası olan bi S merso görürsem şaşırmayacam.. :kutlama:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
H.Cenk Bayrakçı

Bildiğim kadarıyla Blow off valve , turbo beslemeli otomobillerde turbo basıncını sürekli yüksek tutarak gaz tepkisini arttırmak için üretilmiş bir parçadır. Turbo beslemeli otomobillerde ayak gazdan çekildiğinde turbo pervanesi( impeller, propeller her neyse) hala dönmeye devam etmektedir, fakat turbonun bastığı havanın gideceği bir yer olmadığı için oluşan yüksek basınç turbo pervanesine büyük bir kuvvet uygulayarak pervaneyi aniden yavaşlatır. Gaza tekrar bastığınızda turbo basıncının tepe noktasına gelebilmesi için pervaneyi tekrar hızlandırmak gereklidir ve bu esnada istenilen turbo basıncı elde edilemediği için büyük bir performans kaybı yaşanır. Dump Valve işte bu performans kaybını önlemek için vardır. Ama, C-Max'e yapılmış somut bir uygulama var mı, iyi araştırmak lazım. Kaldı ki, TDCI C-max'lerde bir turbo problemi var, kaş yapayım derken göz çıkmasın...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...