İlker Özdilek 14 Aralık 2006 Paylaş 14 Aralık 2006 (düzenlendi) bu fotograf daha iyi kirli olanlardan cd yi buldumda 4 Şubat 2007 tarihinde ?lker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2006 Paylaş 14 Aralık 2006 İlker Bey, Resimlerinizi kurallara uygun hale getirdim.. Güzel araç güle güle kullanın.. Her hangi bir modifiye var mı.? Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 14 Aralık 2006 Yazar Paylaş 14 Aralık 2006 teşekkür ederim abi. modifiye var siyah cam krom kaplama kapı kolları balık sırtı tavan üstü anten xeon far en kısa zamanda yapacaklarım arasında kapılardaki cıtaları krom kaplama tavana taşıyı biraz jep tarzı versin 4 adet krom kaplı jant 17" aracımı seviyorum ben ya Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 14 Aralık 2006 Yazar Paylaş 14 Aralık 2006 spoiler taktırsam nasıl olur sizce ama halen araca göre bir spoiler bulamadım özel bir tane yaptırsakmiki ? Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 18 Aralık 2006 Paylaş 18 Aralık 2006 Tavanda Jaws var güle güle kullanın. sade ve güzel Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 28 Aralık 2006 Yazar Paylaş 28 Aralık 2006 Bugün krom kaplama cam cıtası ve kapı cıtası taktım resimlerini en kısa zamanda cekip koyacagım arac hava şartlarından dolyı biraz kirli Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2006 Paylaş 28 Aralık 2006 Kolay sökülebilecek şekilde taksaydın bari.. Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 28 Aralık 2006 Yazar Paylaş 28 Aralık 2006 yok abi yapıstırma bantları vardı onun arasına birde silikon cektim kolay sökülmesin ne gerek var calarlar bide hiç olmazsa calanında işine yaramaz sökerken onları yamultur çünkü Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 3 Şubat 2007 Yazar Paylaş 3 Şubat 2007 Sonunda bugüne nasipmiş arabam için yapmam gereken tek bir şey kalmıştı park sensörünüde bugün taktırdım Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 11 Şubat 2007 Yazar Paylaş 11 Şubat 2007 arabayı alalı 18 ay oluyor bu ayla birlikte ve arabam 28.000 km oldu tekil kullanıcıyım sizce nasıl bu arada bir şey duydum en çok yağ yakan araç ford muş bu duyumu teknik birinden duydum siz biliyormuydunuz gerçektende öylemi. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 11 Şubat 2007 Paylaş 11 Şubat 2007 Nasıl bi atıştır o öyle yau.Bu Familyada bazı cinsler çok benzin yakar doğrudur da takım olarak öyle bişeye -istisnai durumlar hariç- şahsen ben rastlamadım. (Yeterince teknik oldu mu ) Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 11 Şubat 2007 Yazar Paylaş 11 Şubat 2007 valla araç connect servisteki adam söylemiş arkadasın aracına... edermiki acaba eğer öyle bişey varsa ben arabada yatar kalkarım valla maşallahı var ne yağ yakıyo nede mazot nazar deymesin. Yorum bağlantısı
Bora Soylu 13 Şubat 2007 Paylaş 13 Şubat 2007 (düzenlendi) arabalarınız nasıl bu kadar temiz tutuyosunuz? benim arabayı gorseniz halkalı çöplüğü gibi.valla özeniyorum size. bu aralar istanbula yağmur da yağmıyor,gri cmax siyah oldu 13 Şubat 2007 tarihinde Bora Soylu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit 13 Şubat 2007 Paylaş 13 Şubat 2007 Araç gayet şık,güle güle kullan, bu rengi hiç beğenmiyordum bir arkadaşım aldı aynı renkten,gözüm artık bu rengede alıştı,artık hoş geliyor bütün krom eksesuarları tak,kimseye bakma sen, eğer arka bagaj kapağı için de krom şerit bulabilirsen banada haber vermeyi unutma Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Şubat 2007 Paylaş 13 Şubat 2007 Ben dedim. Bunlar iyi anlaşır dedim.. Bak birbirlerine parça siparişi vermeye başladılar.. Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 28 Şubat 2007 Yazar Paylaş 28 Şubat 2007 (düzenlendi) Krom kaplama cam çıtası Krom kaplama kapı çıtası Park sensörü fotoları sonunda ekleyebildim 28 Şubat 2007 tarihinde ?lker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 3 Mart 2007 Yazar Paylaş 3 Mart 2007 Bugün çakar lamba sistemi taktırdım gayette hoş oldu ön ızgaranın içine gizledik sistemde farklı çalısma secenekleride mevcut xenon gibi güzel bir patlama yapıyor yarın fotolarını ekleyecegim bu sefer yaptıgım biraz çılgınlık oldu ama bir cosku seli içinde gidiyoruz bakalım. Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 4 Mart 2007 Yazar Paylaş 4 Mart 2007 Mehmet Özyürek yazdı: + Neon.. mehmet abi onu bedava verseler takmam sevmiyorum onu ben Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 4 Mart 2007 Paylaş 4 Mart 2007 Bu çakar lambalar artık kuş serisinden kurtulup simekslere yeni meganelara hatta passatlara bile bulaşmış.. Sonunda 4'lü çakar lambası olan bi S merso görürsem şaşırmayacam.. Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 4 Mart 2007 Yazar Paylaş 4 Mart 2007 işte çakarların monte edildiği yerler. Yorum bağlantısı
İlker Özdilek 12 Mart 2007 Yazar Paylaş 12 Mart 2007 aracıma blow off taktırıyorum sizce nasıl olur ? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Mart 2007 Paylaş 13 Mart 2007 Bildiğim kadarıyla Blow off valve , turbo beslemeli otomobillerde turbo basıncını sürekli yüksek tutarak gaz tepkisini arttırmak için üretilmiş bir parçadır. Turbo beslemeli otomobillerde ayak gazdan çekildiğinde turbo pervanesi( impeller, propeller her neyse) hala dönmeye devam etmektedir, fakat turbonun bastığı havanın gideceği bir yer olmadığı için oluşan yüksek basınç turbo pervanesine büyük bir kuvvet uygulayarak pervaneyi aniden yavaşlatır. Gaza tekrar bastığınızda turbo basıncının tepe noktasına gelebilmesi için pervaneyi tekrar hızlandırmak gereklidir ve bu esnada istenilen turbo basıncı elde edilemediği için büyük bir performans kaybı yaşanır. Dump Valve işte bu performans kaybını önlemek için vardır. Ama, C-Max'e yapılmış somut bir uygulama var mı, iyi araştırmak lazım. Kaldı ki, TDCI C-max'lerde bir turbo problemi var, kaş yapayım derken göz çıkmasın... Yorum bağlantısı
Recommended Posts