Seçkin Kaçar 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Kontağı çalıştırma pozisyonuna getirdiğinizde,tüm ışıklar yanar. Araç beyni bazı kontrolleri yapar akü ve yağ lambaları hariç diğerleri söner,araç çalışınca onlarda söner. 1 Yorum bağlantısı
Alperen Yozgat 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Merhaba abiler. 15 gün kadar önce galerici bi akrabadan 1.6 ambiante aldık. Aracın aküsü 2 gün önce aniden bitti sanayiye gittik şarj edip aküde patlak var dediler 0 akü aldık. 60 amper yiğit akü. Önceki akü de 60 amperdi. İlk çalıştırma da kontağı açıp ışıkların sönmesini bekliyorum ardından anahtarı çevirince araç sanki çalışmak istemiyormuş gibi davranıyor. Sarsıntılı çalışıyor. Araçta atiker sıralı sistem var. Nedeni ne olabilir sizce? Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
ersen kablan 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Tek marşta hiç çalışmadı aracm değişen parcaları yazıyorum pompa komple, hız sensörü, hava hortumları, akışmetre, katalizör tum egsoslar fabrika cıkıslı gıbı, en son silindir ust kapak contası dediler o kaldı ona cok fiyat cekıolar 1000 felan anlamadm ne yapcam Yorum bağlantısı
Uğur Ertürk 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Merhaba arkadaşlar, bir süredir soğuk havalarda sarsıntılı bir şekilde marş yapan aracım dün itibarı ile çalışmadı. Anahtarı çevirince tık sesinden başka bir şey yok, aküm yeni, aracı nasıl çalıştırabilirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 ilk ve öncelik akü ölçümü. yeni bile olsa. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Merhaba arkadaşlar, bir süredir soğuk havalarda sarsıntılı bir şekilde marş yapan aracım dün itibarı ile çalışmadı. Anahtarı çevirince tık sesinden başka bir şey yok, aküm yeni, aracı nasıl çalıştırabilirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.... Akünüzde problem olmadığını varsayarsak, marş motorunuzda arıza olma ihtimali var. Yorum bağlantısı
Uğur Ertürk 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Çağlar Bey ve Selçuk Bey teşekkür ederim. Dün akşam iş dönüşü arabayı biraz sallayıp marş yaptım 3. marşta araba çalıştı, sanırım marş motorunda bir sıkıntı var, en kısa sürede elektrikçiye götürüp hem marş motoruna hem de aküye baktıracağım, saygılar... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Marş dişlisi sıkışması yani? Onun tarifi Yorum bağlantısı
Recommended Posts