Aytaç Uluata 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 ne hikmettir anlamadım 2005 ford fiestam var comfort 1.4i olanından opetten aldığım zaman aracım 480-490 km olmadan benzin ışığı yanıyor ama gel gör ki opet haric herhangi bir benzin istasyonundan aldığım zaman 570 lerde benzin ışığı yanıyor hic bisi anlamadım bu işten ben Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 13 Mayıs 2008 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2008 Su bazlı boyayı bilirmisin. O misal işte OPET'in yakıtı. Opet'ten en büyük kazığı yiyeyen benimdir. Yazılarımı okuyan bilir. Bu başlık çok tartışılmıştı. İnce detaylar benim açtığım başlıkta mevcut. YGS baştan sona yalan dolan bir sistemdir. Bunu ispat ettim ve kazandım. Umut ederim ki kims YGS'den yararlanmak zorunda kalmaz. Çünkü çok başınızağırır. OPET kullanmakla kalırsınız. Çözüm bulma şansınız %2'yi geçmez. Ben yıllarca forumda çok muhterem arkadaşımızın sözünü dinlemedim OPET kullandım. Keşke ilj söylediği gün BP'ye geçseydim diyorum. BP reklamı yapmıyorum. Ama gerçekler ortada. Opet'n problemi FullForce katkı maddesinden kaynaklanıyor. Yoksa herkezin Euro Dizel'i aynı aslında. BP Ultimate denen formülü uyguluyor, Opet FullForce denen formülü uyguluyor diye düşünün. Çok detaylı konu. Benim başlığı okumanızda fayda var. Yorum bağlantısı
Emin Sonkaya 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 ben mardinde gorev yapıyorum. banada servis opetten mazot almmı tavsiye etti. bende bir defa opetten aldım daha sonra mazot almaya gittiğimde istasyon sürekli kapalıydı Allah tan sürekli kapalıydı arkadaşım arabasına 1.5 yılldır aynı istasyondan mazot alıyomus ve arabnın enjektörleri içine verdi masraf 2500 ytl ve opet ortada yok ve istasyon şimdide kapalı neden mi kaçak mazot satmaktan haaa... bide dip not mardindeki bütün istasyon sahipleri shell den akaryakıt alıyolarmış bende shell ciyim. Yorum bağlantısı
Emin Sonkaya 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 ben mardinde görev görev yapıyorum. banada servis opetten mazot almamı tavsiye etti. bende 1 defa opetten aldım. daha sonra gittiğimde istasyon kapalıydı. sistem çokmuş güya. ama işin aslı ole diilmiş. arkadaş 1.5 yıldır opetten alıyodu mazotu arabaya mazottan dolayı 2500 ytl masraf çıktı enjektörler içine verdi. opet tabıkı ortada yok o kadar mail attı dinleyen yok cevap veren hiç yok. anladık ki muhattap yok. istasyonun kapalı olmasına sistem çökmüş dedimye koca bi yalan kaçak mazottan bilmem kaçıncı kapatılması oranın. dip not olarak mardindeki bütün istasyon sahipleri shell den akaryakıt alıyomuş yeni öğrendim Allah tan son iki depomu shell den dolduruyorum. zaten benden önceki sahibide shell ciymiş. yani ucuz kurtuldum Yorum bağlantısı
Gürsoy Yalvaç 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 (düzenlendi) herhangi bir opet istasyonununa gidin 10 sn içinde opet kart versinler. canını sıkma böyle şeyler için 13 Mayıs 2008 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest G 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 Arkadaslar Öncelikle Bu İlk mesajım Aranıza Yeni Katıldım.. Ford Da Yakıt Güvence Sistemi vardır.Bu Opet in Vermiş Olduğu YGS Kartıdır. Siz Her Aldığınız Euro Dizel Yakıtı Bu karta Okutunuz. İleride Yakıttan Kaynaklanan bir sorun olduğu Zaman Sizden Euro dizal Aldığınızı Kanıtlamanızı isterler Bu şekilde Kanıtlarnısız.. Eğer Opet değilde BP-Shell veya PO dan Alırsanız Size Verilen Yakıt fişlerini Atmayın Bunlarda Aynı görevi Görmektedir.. not: Yakıt fişleri Garanti Başvuru işlemleri Yapılırken Gerekmektedir.Olmadığı Zaman Yakıttan Kaynaklanan Sorunlar GARANTİ DISI KALIR. TRANSİT - TRANSİT CONNECT Araçlar Yakıt Seçer..Her Zaman Daima Euro Dizel Kullanın.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 Hoşgeldiniz. Avatarda kendi fotoğraflarımızı kullanmaktayız. YGS yi keşfeden pazarlama elemanına hep şunu sormayı istemişimdir: Hans bey, Franfurtta yakıtı Opet ten mi alıyor Mesnetsiz bir garanti ön koşulu, bence tüketici kanununa aykırı, keyfi bir uygulama. Yorum bağlantısı
Guest Fevzi G 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 şimdi 2 sene opet kullandım ve 1 senedir de shell kullanıyorum ve hiçbir şekilde bir evra kbiriktirmedim.shellin de yakıt güvencesi olduğuunu biliyorum .bu eurodiesel aldığımı kanıtlayamayacak mıyım ben şimdi. Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 güvenmediğiniz yerlerden yakıt aldığınızda fişini asla yakıt bitene kadar atmayın,ve aynı marka yakıt almaya özen gösterin,olaki aracınız yakıttan dolayı problem çıkarırsa deponuzdan yakıt numunesi alıp inceliyorlarmış,kendi yakıtlarından dolayı problem yaşanıyorsa tamir masraflarını ödüyorlarmışşş burada tüketici mahkemesi ile uzunca bir süre devam eden davalarla boğuşursunuz demek istemiyorlarda,dava sonucu tamir masrafını verirler ,kazanırsanız tabii.. otosan = koç tofaş = koç koç = opet arabayı sattık az kazıkladık birazda kullanırken kazıklayalım mantığı,opetin hiç bir üstün vasıfı yoktur.kim hile yapmıyorsa oradan alın. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 Ygs hikaye, hep aynı yerden almaya özen gösterin ve fişlerini atmayın, garanti hepsinde var, biraz uğraşmak gerekiyor sadece. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2009 Paylaş 1 Temmuz 2009 Ygs hikaye, hep aynı yerden almaya özen gösterin ve fişlerini atmayın, garanti hepsinde var, biraz uğraşmak gerekiyor sadece. arkadaşlar bu mantıklı yani son aldığınız yakıtla bi önceki yakıtınızın yakıt fişini atmayın yeterli bence, sonuçta yakıttan kaynaklanan bir sorunsa aldığınız yakıt firması kötü yakıt satmış ve sizi zarara uğratmış olur. buda kanunsuzluktur. elbette biraz uğraşmak gerekebilir ancak; davayı kazanacağınız kesinse araba kiralayın dava sonuna kadar artık bi senemi iki senemi; geçmişken tam geçsin... Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 1 Temmuz 2009 Paylaş 1 Temmuz 2009 Arkadaslar Öncelikle Bu İlk mesajım Aranıza Yeni Katıldım..Ford Da Yakıt Güvence Sistemi vardır.Bu Opet in Vermiş Olduğu YGS Kartıdır. Siz Her Aldığınız Euro Dizel Yakıtı Bu karta Okutunuz. İleride Yakıttan Kaynaklanan bir sorun olduğu Zaman Sizden Euro dizal Aldığınızı Kanıtlamanızı isterler Bu şekilde Kanıtlarnısız.. Eğer Opet değilde BP-Shell veya PO dan Alırsanız Size Verilen Yakıt fişlerini Atmayın Bunlarda Aynı görevi Görmektedir.. not: Yakıt fişleri Garanti Başvuru işlemleri Yapılırken Gerekmektedir.Olmadığı Zaman Yakıttan Kaynaklanan Sorunlar GARANTİ DISI KALIR. TRANSİT - TRANSİT CONNECT Araçlar Yakıt Seçer..Her Zaman Daima Euro Dizel Kullanın.. Forcluba üye oluyosun bana söylemiyosun gökmen abi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Temmuz 2009 Paylaş 1 Temmuz 2009 hoşgeldiniz yıllardan beri opet kullanıyorum hatta migros kartına işletiyorum, inşallah lazım olmaz. Yorum bağlantısı
Hasan Karaduman 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 ARKADAŞLAR, 2008 yılında aracımla birlikte(fiesta 1,4 TDCI) OPET yakıt garanti kartı verdiler. 2 yıl içersinde 3 .kez internet sayfasından son 10 akaryakıt alımlarımı göremiyorum. OPETin malum 444 ile başlayan telefonuna müracaat etmeden sorun çözülemiyor. Son olayda yine internetten 10 akaryakıt alışveriş listemi göremiyorum. Telefonda bana verilen cevap ise siz paro-arçelik kampanyasına müracaat etmişsiniz o nedenle işlemlerinizi göremiyorsunuz.???????? Yani paro-arçelik kampanyasına kendini yazdırmasaydın internetten akaryakıt işlemlerini görebilirdin,cazalısın.Sizden ricam kenyada yaşayıpta,opet kartı olup oradada böyle bir sorun yaşayan varmı? Acaba bilgi verebilirmi? Selamlar, Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 Klasik opet, sen o garantiyi unut, garanti falan yok hikaye bunlar, yakıtın sorunlu olduğunu numune alarak ve o istasyondan aldığına dair pompa fişinide ibraz etmenle tüm akaryakıt firmaları aynı garantiyi veriyor, sen o kokulu motoru güçsüz kılan az giden opet firmasını değiştir rahat et bence. Yorum bağlantısı
Yavuz Gürbüz 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 Benim aracı satın aldığım arkadaş OPET yakıt güvence sistemine dahilmiş, bana satarken kartını da verdi. Ben de aldığım günden beri yaklaşık 8000 km'dir OPET kullanıyordum. Ta ki şu GTL nasıl bişey diye merak edene, ve depoyu bitirip, GTL ile fulleyene kadar. Ya bir yakıt bu kadar mı fark ettirir. Aracın çekişi çok fark etti. 3.24 TL/lt ve depoda yaklaşık 10 lira oynuyor, ama değer bence. OPET'e göre ekonomik gibi daha çeyrek depo oldu ama yol bilgisayarı 0,5 lt/100 km az gösteriyor ortalama yakıtı. Bir daha OPET kullanacağımı zannetmiyorum. Bulamazsam BP Ultimate alırım. Ali Bey daha önce önermişti bir de onu deneriz. Ha bu arada "Ben hiç son 10 istasyonumuma bakmadım abi" (Küçük Emrah ses tonu) Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 Vallahi ben BP dizeli lile GTL arasında menzil farkı göremedim hatta fark göremedim dersem yeridir bu GTL bizim motorlara uygn değil o yüzden normal euro dizelle karışık satılıyor, bence o parayı vermeye değmez, geçen gün 50 liralık PO Kadir İnanır modeli mazot aldım, bakalım motor sevicekmi diye daha önce 1 kez kullanmıştım eski euro dizelini, menzil bariz artmıştı, çekiş ve ses güzledi (Ankara-İzmir arası denedim), hafta sonu Yalova' ya gideceğim depoyu PO nun yeni mazotuyla full leyip deneyeceğim, bakalım sonuç ne olacak, çekiş ve ses BP ile aynı ama menzilde fark oluyor gibi, bir depoda 100km ye yakın fark yapmıştım önceden, bakalım bunda ne olacak göreceğiz. Yorum bağlantısı
Yavuz Gürbüz 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 Dizelciler için opet berbat olduğu doğru Ama benzinde bence oldukça başarılı Bir kez shell den benzin almıştık yakıt filtresi tıknamıştı. Motorinde shell oldukça başarıl. Bence benzinli araç kullanan herkes opeti seçmeli.Dizel kullananlar sheli Yiğidi öldür hakkını ver. Doğru, dediklerim dizel için geçerli. Benzinlide civic varken hep OPET kullanıyordum. Gayette memnundum. Şehir içi 95 şehirdışı 98 kullanırdım. Hey gidi özledim VTEC'i. Neyse pederde hala arada biniyorum. Yanlız benim kamçımın tadını unutmuş artık eskisi gibi gitmiyor. Vallahi ben BP dizeli lile GTL arasında menzil farkı göremedim hatta fark göremedim dersem yeridir bu GTL bizim motorlara uygn değil o yüzden normal euro dizelle karışık satılıyor, bence o parayı vermeye değmez, geçen gün 50 liralık PO Kadir İnanır modeli mazot aldım, bakalım motor sevicekmi diye daha önce 1 kez kullanmıştım eski euro dizelini, menzil bariz artmıştı, çekiş ve ses güzledi (Ankara-İzmir arası denedim), hafta sonu Yalova' ya gideceğim depoyu PO nun yeni mazotuyla full leyip deneyeceğim, bakalım sonuç ne olacak, çekiş ve ses BP ile aynı ama menzilde fark oluyor gibi, bir depoda 100km ye yakın fark yapmıştım önceden, bakalım bunda ne olacak göreceğiz. Ben buradaki BP lere güvensem direk Ultimate doldurucağım. Ama istasyon burada biraz sıkıntılı. Bildiğim 4 tane var ve şöyle söyleyeyim daha "Ben mazotu, benzini BP den dolduruyorum." diyene rastlamadım çevremde oyüzden biraz çekiniyorum açıkçası. Fakat aklımda sözünüz. Daha önce çocuk sadece şekeri biliyordu. Bala (GTL) bir alışsın hele, çikolatayıda öğretiriz. PO yuda inceliyorum. Sertifikalara baktım, gayet sağlam. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 Opet hakkında çok spekilasyonlar duyuyorum. Benzin kullanıcısı olarak opeti yakıt güvencesi olduğu için kullanıyorum. Bir arkadaşım. Total'in yakıtını önerdi. Denedim. performans olarak az da olsa fark ediyor. Bizim şirket araçları opetle anlaşmalı ve hepsi dizel. oyüzden dizel yakıta mecburen dar çerçevede bakıyorum. Yorum bağlantısı
Hasan Karaduman 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 Enerji piyasası ile ilgili bir arkadaşım en iyi yakıtın BP de olduğunu ancak gerçekte iyi yakıtın istasyon sahipleri ile tanrı arasında olduğunu söylüyor. Mesela BP ye güveniyorsun uzun yolda bir yakıt alıyorsun ne aldığın belli değil.Sonra hadi geçmiş olsun.Bu memlekette kontrol sistemini kurmak çokmu zor. Akaryakıttan arızalan her araç milli ekonomiye zarardır.(ÖHÖ ÖHÖ) Ver avrupalı bir kontrol şirketine van'dan edirne'ye akşama kadar döktürsün.Çokmu zor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 Enerji piyasası ile ilgili bir arkadaşım en iyi yakıtın BP deolduğunu ancak gerçekte iyi yakıtın istasyon sahipleri ile tanrı arasında olduğunu söylüyor. Mesela BP ye güveniyorsun uzun yolda bir yakıt alıyorsun ne aldığın belli değil.Sonra hadi geçmiş olsun.Bu memlekette kontrol sistemini kurmak çokmu zor. Akaryakıttan arızalan her araç milli ekonomiye zarardır.(ÖHÖ ÖHÖ) Ver avrupalı bir kontrol şirketine van'dan edirne'ye akşama kadar döktürsün.Çokmu zor. Muayeneyi hakkıyla yapıyorlar ya, akaryakıtı da denetlerler. Denetim elemanlarını kendileri getirirse olur belki. Aslında ben rastlamadım ama maliye arabanızı durdurup depodan numune alıyor, sonra markör kontrolü sonucu kaçak yakıta rastlarsa sizden son aldığınız akaryakıtın fişini istiyormuş. Fişi ibraz ediyorsunuz sonrası onlarla istasyon arasında. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 Yiğidi öldür hakkını ver. Doğru, dediklerim dizel için geçerli. Benzinlide civic varken hep OPET kullanıyordum. Gayette memnundum. Şehir içi 95 şehirdışı 98 kullanırdım. Hey gidi özledim VTEC'i. Neyse pederde hala arada biniyorum. Yanlız benim kamçımın tadını unutmuş artık eskisi gibi gitmiyor. Ben buradaki BP lere güvensem direk Ultimate doldurucağım. Ama istasyon burada biraz sıkıntılı. Bildiğim 4 tane var ve şöyle söyleyeyim daha "Ben mazotu, benzini BP den dolduruyorum." diyene rastlamadım çevremde oyüzden biraz çekiniyorum açıkçası. Fakat aklımda sözünüz. Daha önce çocuk sadece şekeri biliyordu. Bala (GTL) bir alışsın hele, çikolatayıda öğretiriz. PO yuda inceliyorum. Sertifikalara baktım, gayet sağlam. Vallahi PO yu bir kez denedim ama memnun kaldım, güvenilir bulduktan sonra güzel bence, özellikle menzilde bayağı fark ettiriyor, yalnız şunuda hatırlatıyım atasözü varya onu, akılı kelden benzini Shell den alın derler, benzinde iyi Shell ama dizelde GTL hariç opetten pekte farkı yok gibi, hatta daha az gidiyor, benim araba ençok BP yi ve PO yu sevdi bir arada Total kullandım eğer düzgün istasyonsa Totalda güzel, sıralamak gerekirse güç, sessizlik ve menzil olarak Bp-Po-Total-Shell-Opet derim, Bp güç olarak sanki az daha önde Po dan tam emin olamadığım için kesin söleyemedim, Shell in normal dizelinin Opetten pekte farkı yok, GTL si Bp ninki gibi, fark göremedim, heleki Bp ve Wurth çok hoş sonuçlar verdi bende, hele hafta sonu PO denemesi yapayım bakalım, yüklü araç ve uzun yolda neler göreceğiz. Yorum bağlantısı
Hakkı Öz 26 Şubat 2010 Paylaş 26 Şubat 2010 Ben genelde total dan alıyorum performans olarak çok memnunum ama ses konusunda değilim. shell e göre sesli hareket ediyor. shell den daha önce mazot filtresi tıkandığı için bir daha yakıt almadım. ama BP yi de deneicem bu aralar Yorum bağlantısı
Recommended Posts