Evren Barış Özbek 27 Kasım 2007 Paylaş 27 Kasım 2007 2 yıl önce 90-100km hız aralığında 1050 km yol yaptım yol bilgisayarı +100km daha gösteriyordu. Kesinlikle arabayı iteklemedim.Bu arada arabada 4 yetişkin vardı. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 27 Kasım 2007 Yazar Paylaş 27 Kasım 2007 (düzenlendi) Cem merhaba, Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Bende onu diyorum. Euro Dizel tüm şirketlerde ortak neredeyse. Fark kullandıkları katkı maddesinde. OPET'in Euro Force işe yaramaz. Benim ikinci takım Enejktörde korozyona uğramış durumdaydı. Topike resimleri eklemişimdir. TOTAL'ın katkı maddesi araca performans olarak katkısı var. Araç rahat gidiyor. Ama nedense çok sessli yüksek avanslı çalışıyor. BP ise kullandığı katkı maddesi neyse artık hem sessiz, hem performanslı hemde yakıt tasarrufunda etkili oldu. Aradığım şeydi. Bu arada Shell bugüne kadar Euro Dizel'i adam akıllı hiç getirmediki. Birçok istasyonda yoktu. Orası önemli değil gerçi. İstasyon çok öneml. Bunda hemen hemen herkes hem fikir. Sonuç itibariyle geldik benim mizah konusuna. Tüm şirketler dediğin gibi ATAŞ rafinerisinden bu suyu alıyor ve herbirii kendi ksatkı maddesini kullanıyor. Sonuçta biri Cocacola biri Pepsi Cola diğeride Cola Turka yapıyor. Haklı değilmiyim 27 Kasım 2007 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytekin Fakılı 28 Kasım 2007 Paylaş 28 Kasım 2007 (düzenlendi) yakıt güvence hikayesine ben de 2 yıldır opetten aldım yakıtı. şimdilerde PO ve shell den alıyorum, motor sesinde azalma ve performansta artışı bariz hissettim. 28 Kasım 2007 tarihinde Aytekin Fak?l? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydan Aykac 11 Aralık 2007 Paylaş 11 Aralık 2007 Mehmet hiç TDCi'yi kötü TDI'ı iyi sanma basınç arttıkça motorun yakıt kalitesine olan ihtiyacıda aynı oranda artıyor. Bu konuyla ilgili www.acea.be sitesinde döküman var. Hatta yeni fabia'nın en kötü yanının 3 silindirli TDI motorun içeriye yüksek devirde hayli ses alması olduğunu okudum. Yorum bağlantısı
Erdoğan Tezel 2 Ocak 2008 Paylaş 2 Ocak 2008 (düzenlendi) Sn arkadaşlar Benim Cmax Trend 2004 model arabam var.55.000km boyunca ciddi bir problem yaşamadım.Bu kilometreden sonra araba 10sn süre ile 2800devri geçmemeye başladı.Ford Şahsuvaroğlu servisine götürdüm, sorun halledildi dendi ve hakikaten 2000km sorun yaşamadım. Ancak şu an 57.000km de ve motor arıza ışığı yandığından yine Şahsuvaroğlu'nda.İlk testte MAF sensörü arızalı + EGR'de problem var denildi.Opet'ten sürekli olarak(ilk birkaç depo hariç) arabayı aldığımdan bu yana mazot alıyorum.En son bayramda Balıkesirden bir mazot almıştım.Birde yaklaşık 15 gün önce garanti uzatma işlemini yaptırmıştım.Yakıt incelemesi istedim.Bakalım ne olacak? 2 Ocak 2008 tarihinde Erdo?an Tezel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 3 Ocak 2008 Yazar Paylaş 3 Ocak 2008 Erdoğan birşey çıkmaz. Yakıt kaynaklı deyip geçiştirecekler. Muhtemelen EGR kirlenmiştir. İnşallah temizlenir. MAF'da genelde kirlenir. Temizlendikten sonra bakmak lazım. ama inşallah problem yokturç yoksa yaklaşık 1000 YTL gibi bir masraf çıkacak demektir. Fİyatlar değişmediyse tabi. tahminimce 750-1000 YTL arası. Yorum bağlantısı
Erdoğan Tezel 4 Ocak 2008 Paylaş 4 Ocak 2008 Mehmet Bey, Sizin başınıza gelenleri okudum.Benim arabanın da gidişatı aynı gibi gözüküyor.Benim merak ettiğim konu şu:Diyelim ki bir şekilde arızalar giderildi ve daha iyi mazot kullandık(PO Vmax mesela) araba sorunsuz kaç km. daha yapar?.Sizin 100.000'i aştığınızı okudum.60.000km den sonraki kullanımda sürüş sıkıntısı,keyifsizliği yaşadınız mı?.Bugün Ford bir e-mail atmış,6 yıldır sizle büyüyoruz diye.Aslında arabanın tipinden,kullanımının fonksiyonel olmasından ve yokuşlardaki torkun verdiği sürüş keyfinden memnunum.Ama bu memnuniyet Servise git gel,yollarda tedirgin git vs'ye dönecekse belki de en iyisi satıp kurtulmak.Yani orayı burayı kurcalarken daha çok problem çıkarmalarından endişem var. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 4 Ocak 2008 Yazar Paylaş 4 Ocak 2008 En son girdiğim servis bakımından sonra çok şükür hiçbir problememim yok. BP Ultimate kullanıyorum. Hava filtresi bile daha 6000 KM oldu değiştirmedim. Ama eğer EGR ve MAF değişcekse yakıt kaynaklı hata varsa enjektörlerde nasibini almış olabilir. Bakımları yapılıp gerekli parçalar değişmesi yeterli değil. Manfiolttan tutun EGR'ye giden borular dahil kurumdan temizlenmeli yoksa pek bir işe yaramıyor bakım. 2000-300 KM sonra aynı şey devam. Banyo yapmayıp sadece başınızı yıkamak gibi birşey. Yorum bağlantısı
Burak Büyüktanır 7 Ocak 2008 Paylaş 7 Ocak 2008 Öncelikle geçmiş olsun Mehmet Bey. Alah size acayip bi sabır vermiş. Vallaha 12 sayfa yazıyı iç sıkımadan okudum ve aracımla ileride ne gibi sorunlar ile karşılaşacağım konusunda bi bilgim oldu. Bu tecrübelerinizi ileride karşılaşacabileceğim problemlerde kullamak isterim. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 8 Ocak 2008 Yazar Paylaş 8 Ocak 2008 Forumun amacı ve faydaları işte. Ne mutlu bize yaşadıkalarımız ve tecrübelerimiz diğer forumdaşların hizmetine fayda sağlasın. Yorum bağlantısı
Erdoğan Tezel 9 Ocak 2008 Paylaş 9 Ocak 2008 En son girdiğim servis bakımından sonra çok şükür hiçbir problememim yok. BP Ultimate kullanıyorum. Hava filtresi bile daha 6000 KM oldu değiştirmedim. Ama eğer EGR ve MAF değişcekse yakıt kaynaklı hata varsa enjektörlerde nasibini almış olabilir. Bakımları yapılıp gerekli parçalar değişmesi yeterli değil. Manfiolttan tutun EGR'ye giden borular dahil kurumdan temizlenmeli yoksa pek bir işe yaramıyor bakım. 2000-300 KM sonra aynı şey devam. Banyo yapmayıp sadece başınızı yıkamak gibi birşey. Mehmet Bey, Önerileriniz için teşekkür ederim.Benim durumda da işler sarpa sarıyor gibi.Siz Otosanda doğru insana ulaştığınızı söylüyorsunuz.Eğer bu kişinin ismini paylaşmak isterseniz e-mail adresim erdogantezel@gmail.com.Şu anda kimseyi aramayacağım,bana resmi olarak EGR valfi değişiminin YGS sistemi olsa da masrafını karşılamayacaklarının söylesinler ondan sonra aramayı düşünüyorum.Merak ettiğim Tüketici Mahkemelerinin bu konulara bakışı nasıl?.O kadar sıklıkla araba kullanmıyorum ama ihtiyac halinde görevini yerine getirmeli.Aslında Şahsuvaroğlu bulunduğum yere uzak,Doğan oto daha yakın ve anladığım kadarıyla baya tecrübe sahibiler. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Danoğlu 11 Ocak 2008 Paylaş 11 Ocak 2008 Merhaba arkadaşlar daha 1 hafta önce focus II 1.6 tdci collection aldım. ve bir arkadaşım vasıtasıyla bu forumu öğrendim, üyeliğimi tamamladım ve okumaya başladım...... e tabiiiki tüylerim diken diken oldu. Moralim sıfıra indi yani tam bir perişanlık. Anlayamadığım şey nasıl olurda bu kadar problemli bir aracı ne bir medya aracından nede bir ford kullanıcısı yakınımdan duymadım ve satın aldım.(aracım daha 275 km de) Arkadaşlar sizden ricam, tecrübelerinize dayanarak en başında itibaren aracımla ilgili yapmam gerekenleri yazarsanız beni çok mutlu edersiniz teşekürler Yorum bağlantısı
Ertuğrul Danoğlu 11 Ocak 2008 Paylaş 11 Ocak 2008 valla o şansımı kaybettim ilk depoyu opetten doldurdum. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Danoğlu 12 Ocak 2008 Paylaş 12 Ocak 2008 Sefa bey teşekkür ederim.... Dün okuduklarımdan sonra şok olmuştum ama biraz düşününce yeni aracımın keyfini çıkarmaya karar verdim. Çünkü şu anda kullanırken müthiş keyif alıyorum. Bundan önceki aracım benzinliydi ve benzini BP den alıyordum. sanırım BP ye devam edeceğim...... Yorum bağlantısı
Erdoğan Tezel 16 Ocak 2008 Paylaş 16 Ocak 2008 Değerli Arkadaşlar, Uzun uğraşlardan,bıktıran telefon konuşmalarından ve fakslardan sonra nihayet EGR valfim garantiden değişti.Arabayı dün teslim aldım,belirttiğim arızalar kalmamış,araba daha seri olmuş.Ancak servisten herhangibir belge alamadım.1 hafta sonra alabileceğimi söylediler.Yalnız içime bir kurt düştü EGR sadece sökülüp temizlenmiş olabilir mi?Zira egzos'dan çıkan duman eskisne göre aynı.Bir düzelme olması gerekir diye düşünüyorum. Benim durumum şöyleydi. -2004 Temmuz trafiğe çıkış -2006 Temmuz da garanti bitiş -2007 Kasım 1 yıllık garanti satın alma -Sürekli Opet Mazotu kullanma -Servis harici hiçbir yerde bakım yaptırmama Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce 17 Ocak 2008 Paylaş 17 Ocak 2008 Bu 12 sayfayı sabırla okudum, tabii tüylerimde diken diken oldu...1 sene sonra falan dizel araç aldırmayı düşünüyordum ancak bu okuduğum 12 sayfadan sonra asla... Bu arada sorun yaşayanlara geçmiş olsun, Allah bi daha böyle şeylerle karşılaştırmasın... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 18 Ocak 2008 Yazar Paylaş 18 Ocak 2008 BP Ultimate illa alınmalı demiyorum. Ama ben Mertol'un kulak çekmesini dinlemeyip 100.000 KM OPET kullanmakla hata yapmışım. OPET YGS'min canı ceheneme. Ben çok uğraştım. Okadar uğraşmaya BP'de problem olsa onlar bile yardımcı olurdu Her neyse BP ultimate'den çok memnunum. Soğuk havalarda bile motor ilk çalıştırmada bile çok rahat ve sessis harekt ediyor. MErtol'un önerisi güzel olmuş BP almakal başlayabilir arkadaşlar. Ama uzun süre OPET kullandıktan sonra bugün BP ukltimate geçmemninde çok çok bir faydası olmaz. İyicie yakıt ekipmanları temizlenmeli bakımları yapılmalı. Sonrası BP ultimate çok işe yara. Bu konuda iyi tecrübe sahibim Benden OTOSAN'dan bağlantı kurlucak isim istmişti bir forumdaş arkadaşımız. Ona cevabım şöyle olacak ilk önce Servisinle konuş tüm talepelr vs. yerine geitirilsin. Eğer derlerseki Yakıt Kaynaklı arıza ozaman garantiye almıyoruz. Bu sefer Yakıt Güvence sistemim var dediğin halde aksiyon alamıyorsan yapacağın servisi sıkıştırmak ve OTOSAN Garanti bölümünden iligli kişilere ulaşmanı sağlayacak Ford Servisi Müdür'ünden baskı yaparak ilgili kişileri öğrenmeye çalışmak. Öyle daha sağlıklı olur. Yoksa ben vermişim cevap vermeyebilirler bu sefer daha sıkınıt olur. Benim olayım çok farklı elimde çok kanıt olmasına rağmen yinede Bosch Servisinin vermiş olduğu rapor beni kurtardı desem yeridir. İkitelli Star Bosch Dizel Servisi Otosan'nın bizzat iyi tanıdığı bir servis olduğu için verdikleri rapora inandılar. Ondan sonra aksiyon aldılar. Tabi benimde kişisel uğraşlarım var. Ama uzun bir uğraş benimkisi. Parçalar iyi denk gelmesi lazım. Aracınıza yapılan önceki müdahaleleri iyi bilmek lazım. Yoksa bu işte Opet benim yakıtım temiz raporu veriyor. Otosanda yakıt temiz ptoblemi deyip işi geçiştiriyor. Ya sabır ya sabır olayı. Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce 18 Ocak 2008 Paylaş 18 Ocak 2008 Ben size katılmıyorum. Türkiye şartlarında bu gün itibari ile alınabilecek en iyi orta halli araçların başında ford focus 1.6 TDCI gelir. Daha sonra fiesta 1.4 TDCI. Daha sonra corolla 1.4 D4D, astra 1.3 CDI, megane 1.5 ......vb. Tabiki saygı duyarım(bencede şuan piyasadaki iyi araçlardan bir tanesi focus), fakat en iyisi benzinli alıp lpg'ye çevirtmek gibi geliyor bana,allah göstermesin dizel aracın enjektörlerinde bi arıza çıkarsa otosanda bize arıza çıkarır, fakat benzinli araçların enjektör fiyatları mazotunkiler kadar pahalı değiller, bundan ötürü en güzeli benzinli alıp lpg'ye çevirtmek Hem lpg kurum yapmaz, doğaya az zarar verir dimi ama Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 30 Ocak 2008 Yazar Paylaş 30 Ocak 2008 C-MAX 2004'ün varsa BP Ultimate Euro Dizelden şaşma derim. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 31 Ocak 2008 Yazar Paylaş 31 Ocak 2008 Fark varmı peki.. Tavsiyeden öte o önemli. Birde tabi istasyon önemli. BP ultimate iyidirde istasyon kötüyse onada yapacak birşey yok.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 2 Şubat 2008 Yazar Paylaş 2 Şubat 2008 Herkese merhaba,Foruma daha yeni kayıt olmakla birlikte hemen bu başlığı açtım ve okumaya başladım,sonunda bitti Mehmet beye çok geçmiş olsun,ender de olsa kullanıcın başına gelebiliyor bunlar malesef.. Ben aracımdan çok memnunum,ekonomi isterseniz ekonomi,performans derseniz performansta benzilli 1.6 lara toz yutturuyor. Ama opet hakkında duyduklarım,opet kullanıcısı olarak canımı çok sıktı.Bende garanti verildiği için alıyorum.Oturduğum yer itibariylede en az 2km yolumdam sapıp opetten dolduruyorum ve 15bin küsür km oldu hala bıkmadan usanmadan almaya devam ediyorum.Ancak okuduklarımdan sonra içim bir fenaa oldu Şimdi aracımın 15 bakımı geldi.onu yaptırıcam.ustayla muhabbetim iyi,bu konuyu ona danışıcam,oda bu konuyla ilgili bana aynı şeyleri söylerse opeti bırakıcam.Herksin onayladığı bp alıcam. Yukardada yazdığım gibi bu ender olan bir şey.Bunları sadece ford yapmıyor,hondada aynı(mekanik hariç tabiki),opelde aynı,renault da aynı.. Mehmet bey forumu okudum ama atlamış olabilirim,hiç fordun genel merkezine yazı çektiniz mi,veya opete? Yazının alasını çektim. Çok yazışma yapıldı hem servis tarafından hemde benim tarafımdan. Çok zor netice aldık. Tüm şartlar benimleyken bile hakkımı zor arayabildim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Şubat 2008 Paylaş 2 Şubat 2008 Fiesta varsa! BP den şaşmasammı acaba, gerçi 33000 oldu maşallah tık yok ama aklımı kurcalamıyor diil yani... Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 2 Şubat 2008 Yazar Paylaş 2 Şubat 2008 Fiestalarda C-MAX'deki gibi Enjektör problemi yok. Arıza veriytordur ama C-MAX'deki gibi hassas değil.. Yorum bağlantısı
Murat Aysoylu 5 Şubat 2008 Paylaş 5 Şubat 2008 (düzenlendi) Arkadaşlarım kusuruma bakmayın ama, ben bir ilçe merkezinde orturuyorum, en yakın opet zaten 60 km. , petrol ofisi ve shel mevcut ama ben sunpet ten alıyorum euro dizeli, çünki istasyon güvenilir olduğu için. Bugüne kadar şehir dışı çıkışlarda da opetten fullerim. Araç daha 4000 km civarında, sizce ben de opetten almamalı mıyım. Almamalıysam hangisini tercih etmeliyim, belki çok sorulan gereksiz bir soru ama kusura bakmayın, yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada araç 2008 model Focus ll TDCİ 5 Şubat 2008 tarihinde Murat Aysoylu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts